Het mysterie van tweelingvlammen: deel 5

Een ander mysterie van tweelingvlammen ligt in het seksuele en meer nog de astrale seks die je ervaart met je tweelingvlam. Astrale seks is één van de meest ongewone zaken die mensen kunnen ervaren. Zeker wanneer ze nog niet bewust zijn van energie en totaal geen idee hebben wat er gebeurd. Ze schrijven het soms toe aan dromen waarop hun lichaam fysiek reageert, maar dat is het dus niet.

Astrale seks

Om astrale seks te aanvaarden als een mogelijkheid, mag je eerst aanvaarden dat jij energie bent. En dus zoveel meer dan je persoonlijkheid of fysieke lichaam. Het mentale houdt nog te vaak dergelijke verbindingen tegen. Angsten om wat het zal zijn, ideeën over hoe het moet zijn. Terwijl net al die logische verklaringen je beperken in het ervaren van het mooiste, krachtigste dat je kan ervaren. Want het voelen van eenheid roept onmiddellijk het tegenovergestelde op namelijk angst voor gescheiden te zijn. Dat is nu eenmaal eigen aan het leven in een duale wereld. Net daarom mag je eerst leren om dit alles te overstijgen. Schaduwen helen.

Laat me nog eerst wat uitleggen over de evolutie van tweelingvlammen. Wanneer beide tweelingvlammen op hun pad wandelen dan verbinden ze meer en meer met die universele stralen en vlammen. Om zo hun unieke missie verder vorm te geven. Op dat punt leven ze allebei in een hogere frequentie 6D en hoger waardoor ze eigenlijk geëvolueerd zijn naar tweelingstalen. Vooraleer ze daartoe komen triggeren ze elkaar door de ultieme spiegel te vormen voor de volmaakte ziel. Via de enige, echte onvoorwaardelijke liefde kunnen zijn het ego integreren en transformeren. Hoe verder op het pad hoe minder tot geen projectie er nog aanwezig zal zijn van het ego. Tweelingvlammen zijn sterk telepathisch verbonden omdat hun zielsgroei zo met elkaar verbonden is. Hierdoor zuiveren tweelingvlammen nog meer op dan tweelingzielen net door het proces van diepe overgave. En dat is ook nodig om via die astrale seksuele verbinding samen te smelten. Het maakt zelfs niet uit of tweelingvlammen ook fysiek intieme zijn of niet want ook tijdens het fysieke contact overstijgen ze deze dimensie om tot het Heilige Huwelijk te komen.

Heilige huwelijk

Deze samensmelting of het Heilige Huwelijk is hun connectie. De onvoorwaardelijke liefde die ze delen en die hen in directe verbinding laat staan met de Goddelijke familie aan de  andere zijde. Dit zorgt er ook voor dat deze zielen verder zullen groeien naar de 13de en 15de densiteit. De zuivere inzichten die zij doorkrijgen bevatten waarheid om de gouden eeuw vorm te geven ten voordele van de wereld. Menselijke en universele liefde komen via tweelingvlammen samen. Zij aanvaarden de liefde via een menselijke relatie net omwille van de energetische verbinding die zij delen. De heilige graal is die van zelfliefde. Zij tonen dat de werkelijke liefde binnen in je zit.

Om tot deze bijzondere missie te kunnen komen, is het nodig dat tweelingvlammen elkaars ontwikkeling versterken. Ze duwen elkaar in dat proces naar zelfrealisatie. Vandaar dat het traject dat werkt met de universele vlammen ook zelfrealisatie via een hartgedragen bewustzijn heet. Tweelingvlammen aarden het hoogste licht (dat tevens verbonden is met hun galactische zielengroep) op aarde. Ze voelen de gouden energie in hun kruinchakra om het dagelijks leven voortdurend vorm te kunnen geven vanuit eenheid met de Bron.

Eigen kleur, soulsong

Vanuit de galactische zielengroep of hun sterrenfamilie heeft elke tweelingvlam ook hun eigen kleur. Omdat ze vanuit die energie en vlam hun eigen “parel”, diamanten bewustzijn neerzetten op aarde. Dus ze werken niet alleen vanuit hun verbinding met andere sterren, maar ook vanuit hun verbinding met het engelenrijk brengen ze heling. Dor hun relatie vanuit onvoorwaardelijke liefde vanuit 5D in de 3D te brengen tonen ze de mensheid dat een relatie vanuit wederzijds respect de nieuwe norm wordt. Dat een diepere resonantie op zielsniveau de kern mag zijn voor elke relatie.

De meeste tweelingvlammen kunnen eens ze voldoende ontwaakt en geheeld zijn dan ook alle lagen van een situatie zien en begrijpen. Hierdoor helpen ze mee wereldkarma op te ruimen. Dus niet alleen voor zichzelf (wat meestal heel miniem is), maar ook voor voorouderlijke systemen en meer nog ook voor hun ganse zielengroep. Want niet elke ziel krijgt de kans om dit via incarnatie op te ruimen. Dus de heling op aarde heeft ook zijn invloed op zielen die nu niet geïncarneerd zijn. Daarom leren tweelingvlammen ook eest over het eenheidsbewustzijn. Zodat ze kunnen spreken vanuit hun wijsheid en die eenheid zonder zichzelf, hun eigenheid daarin te verliezen. Het delen en realiseren van hun unieke essentie (Ik-BEN essentie) is namelijk van belang voor hun lichtwerk.

Kortom tweelingvlammen zijn oude zielen, hoog ontwikkelde zielen die reeds in eenheid waren vooraleer ze hier opnieuw incarneren. Zij kozen ervoor om vanuit de oorsprong van liefde terug af te reizen naar angst en afscheiding om te begrijpen waarom zoveel mensen nooit liefde ervaren. Door er zelf weer doorheen te gaan leggen ze een pad van licht en liefde aan die anderen kunnen volgen. En dat is de belangrijkste reden waarom tweelingvlammen geen gemakkelijk pad hebben. Van zodra ze de kracht hebben en vooral de maturiteit, helen ze heel wat voor heel veel zielen. Met als enige doel hemel op aarde te brengen en de verbinding met onvoorwaardelijke liefde voor elke ziel weer te herstellen.

In oneindige liefde,
Lindsey

💫🔥💚

Ps: Ik nodig je uit om met me samen te werken. De diepe transformaties waar mijn klanten doorheen gaan, zijn het bewijs dat heling niet lang hoeft te duren. Je hebt enkel iemand nodig die even met je meewandelt zodat je in het diepe springt… en weet dat je niet zal verdrinken. Ik wil heel graag die persoon voor je zijn.

Heb je individuele begeleiding nodig om doorheen deze uitdagende tijd te gaan, neem dan contact met me op, vul het formulier op deze pagina in en ik contacteer je voor een gratis afstemsessie. Of start alvast met het e-book waarbij je ook tal van visualisaties ontvangt en meer leert over het eenheidsbewustzijn.

In oneindige liefde voor jou,
Lindsey ✨💚

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube waar ik regelmatig video’s post over leven vanuit een hoger bewustzijn en info deel mbt de collectieve energieën.

Gratis visualisaties en meditaties vind je op soundcloud.