Hoe het verleden je blokkeert

Hoe het verleden je onbewust blokkeert, werd me gisteren nogmaals heel duidelijk toen ik mijn benen aan het scheren was. Hoe oude pijnen letterlijk als een herinnering opgeslagen zijn in je lichaam, in je cellen.

Verleden in je cellen

Ik ging over een plek ter hoogte van mijn enkel en voelde plots pijn net alsof ik ernstig gesneden had. Maar er was niets… enkel de herinnering aan een ervaring vele jaren terug waarbij ik me inderdaad net op die plek heel hard had gesneden tijdens het scheren.

Toen ik me hier bewust van werd, bedacht ik me hoe het werkt… Onbewuste herinneringen aan onze ervaringen maar ook aan die van onze ouders en voorouders zorgen ervoor dat we bang zijn om dingen anders te gaan doen. Pijn uit vorige relaties zorgen ervoor dat we niet nog eens durven te springen… Terwijl dit enkel een geest uit het verleden is die je heel gemakkelijk kan neutraliseren. Als we daar niet meer voor kiezen en anders gaan denken, zouden we allemaal een ander leven voor onszelf creëren. Dat is een zekerheid want het is hoe de universele wetten werken. Wat je moet doen, is bewust zijn over wat je denkt en gelooft. Want dat is wat je zal zien gebeuren… of het nu positief of negatief is dat maakt niets uit…

Verleden in herinneringen

Je kent het wellicht wel wanneer mensen zeggen: pas goed op jezelf want morgen is niet beloofd. We weten het allemaal en toch leven we er niet naar. Uiterlijke omstandigheden doen ons besluiten te wachten. Of wanneer we het resultaat nog niet hebben dat we willen meer te werken voordat we ons gelukkig voelen. Want hoe vaak heb je niet gedacht “als ik dat heb, dan ben ik gelukkig”.

Als ik nu eens de lotto zou winnen dan zouden mijn problemen opgelost zijn en zou ik gelukkig zijn. Zie… oude overtuigingen hebben nog steeds de kracht om ons van ons pad te duwen. Want je zal nooit de lotto winnen als je niet eerst het gevoel en de vibratie van gelukkig zijn ervaren hebt en het merendeel van je leven kan vasthouden. We leven zoals we gewoon zijn. Nog te veel mensen blijven hun leven vormgeven zoals ons werd verteld dat het leven hoort te zijn. Alleen dat zorgt er ook voor dat we onszelf voortdurend vastzetten. En blijven manifesteren vanuit schaarste en tekort…

Jij bent de verandering

Maar het punt is… Jij bent de enige persoon die de macht heeft om dit te veranderen. Niemand anders… kies verstandig en breng elke dag door alsof het de laatste kan zijn. Maar zonder bang te zijn natuurlijk. Want dan geef je weer kracht aan je angsten. Vertrouw dat elk obstakel er is voor je hoogste goed en je dus lessen komt leren, maar geef je kracht niet weg aan uiterlijke omstandigheden en angsten. Je bent zoveel meer en verdient ook zoveel meer…

Dat en nog zoveel meer leer ik jou tijdens het 9 weken mentorship traject. Het traject heet zelfrealisatie vanuit een hartgedragen bewustzijn net omdat je leert hoe jouw leven kan vormgeven vanuit je hart in verbinding met je ziel. Het traject is zo opgezet dat je elk moment kan instappen en mee stromen op de energie van de groep. Want we gaan uiteindelijk allemaal doorheen dezelfde obstakels en onzekerheden wanneer we wakker worden.

Doorheen deze groep zal je merken dat wat je ervaart en zo vaak ’s nachts wakker over hebt gelegen dat dit iets is waar we allemaal op een punt doorheen ons proces wel mee geconfronteerd zijn. Door voor jezelf te kiezen, krijg je mensen om je heen die weten waar je het over hebt. Je zal merken dat het eigenlijk allemaal niet zo moeilijk is als je nu denkt.

Neem controle over je verleden

Zelf ben ik natuurlijk ook aanwezig in de groep en geef tips en tools zodat je op een zo comfortabel mogelijke manier controle kan nemen over je groei en proces. Je leert begrijpen wat er eigenlijk echt aan de hand is. Want kennis geeft je kracht. Doorheen het traject versterk je jouw zelfvertrouwen zodat je krachtiger in het leven gaat staan. Je trekt meer kansen aan en durft te springen ook al weet je nog niet waar het jou heen brengt.

En dat is nog niet alles… doordat je aan je energie werkt, zuiver je jouw eigen energie uit waardoor je magnetischer wordt voor je wensen. Via de universele vlammen zet je een krachtige intentie om baas te worden over je leven zodat je alles ontvangt wat je hart verlangt. Ja, echt alles… want we leven nu eenmaal in een oneindige wereld waar alles mogelijk is.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten in de groep. Spring nu en gebruik de kracht van de groep om nog meer in je leven te laten stromen dan wat je nu reeds ervaren hebt. Oh en wil je niet verbinden met anderen… geen probleem. Dan volg je enkel de online informatie en bekijk je de opnames van de live sessies nadien. Je vragen stuur je me op… eenvoudiger kan niet.

Oneindige liefde en licht voor jullie allemaal,

Lindsey

💚💫🔥

Meer inspiratie nodig, liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube waar ik regelmatig video’s post over leven vanuit een hoger bewustzijn en de collectieve energieën.

Gratis visualisaties en meditaties vind je ook op soundcloud.