Neem controle over je leven

Neem controle over je leven, het is tijd. Deze morgen maakte ik een post met een belangrijke boodschap. Iets wat je al 1000x gehoord hebt, je weet en toch is het nog zo moeilijk en lastig om het in de praktijk om te zetten… Hey, ik ben Lindsey. En ik help jou om een meester van je leven te worden door deze blogs en ervaringen met jou te delen.

Donkere nacht van de ziel & controle

Tijdens mijn eigen spirituele groei van de laatste jaren ben ik door heel wat ups en downs gegaan. De donkere nacht van de ziel, jou wellicht wel bekend, heb ik niet 1x keer maar verschillende keren ervaren nav levensgebeurtenissen. De eerste ontwaking kwam er nav een burn out die ik kreeg. Mijn lichaam nam het heft in handen en nam controle over mijn leven omdat ik anders nooit zou stoppen te doen met wat ik aan het doen was. Mijn passie om het leven van anderen beter te maken is zo groot dat ik er constant mezelf voor uitputte…
Ik was mij daar totaal niet bewust van. Het enige wat ik wist, was dat ik vast zat in een systeem die ik niet zo eenvoudig kon veranderen. Maar ik werkte met mensen die mijn hulp en ondersteuning, mijn licht en liefde konden gebruiken… Ik werd heen en weer gesleurd tussen voor mezelf kiezen en de roep van die zielen te beantwoorden. Maar je weet het ondertussen of niet… als jij niet goed voor jezelf zorgt dan ben je onmogelijk in staat om je 100% te geven voor anderen. Dat leerde ik de afgelopen jaren met vallen en opstaan. Tijdens mijn burn out werd ik voor de tweede keer moeder en dat zorgde ervoor dat ik toen zelfs niet door had dat ik een burn out had… Ik gaf de schuld aan de zwangerschap en het feit dat ik in shiften werkte én een kind had van nog geen 2 jaar. Bovendien woonde ik ver van familie waardoor ik voor heel wat zaken alleen stond. Maar ik redde me wel… dat dacht ik toen.

Controle vanuit intuïtie

Pas wanneer mijn lichaam me stil zetten en mijn ex me toen zei “nu is het genoeg, je gaat in ziekteverlof” begreep ik dat er iets mocht veranderen. Ik durfde voor de eerste keer toegeven dat het me niet meer lukte alleen. Dus ik ging naar de huisarts en die zette me thuis. Natuurlijk kreeg ik controle van de arbeidsgeneesheer maar ook daar deelde ik mijn verhaal. Ook al zei hij… je kan niet eeuwig in ziekteverlof blijven, ik had eigenlijk al op dat ogenblik een uitweg voor mezelf gecreëerd. Want ik wist dat ik in loopbaanonderbreking zou gaan binnen één maand.

Ik nam alle verlofstelsels op tot ik gevonden had wie ik was en wat me gelukkig maakte. Terugkeren was voor mij geen optie. Ik wou me niet meer buigen naar en volgens het systeem… ik pastte daar niet langer in. Systemen zijn goed zolang ze de flexibiliteit hebben om mee te buigen met de stormen en dat is het afgelopen jaar gebleken dat hier veel moet in veranderen: onderwijs, politie, ziekenhuizen, overheid in het algemeen… de maatschappij is veranderd, wij zijn veranderd dus mag alles ook op een andere manier verlopen. Anders dan we gewoon zijn. Daarom was ik ook blij te zien dat onze regering nieuw bloed kreeg… want dit was een klein teken dat de verschuivingen begonnen zijn.

Groeien & controle

Deze morgen postte ik dus het volgende: om te groeien moet je nieuwe dingen proberen en vliegen… wanneer je telkens blijft doen wat je altijd hebt gedaan, zal je altijd hetzelfde opnieuw en opnieuw ervaren…  Spring zonder nadenken en vertrouw dat je diep van binnen weet hoe je moet vliegen. Ook al lijkt het nu onmogelijk. Spring en weet dat het veiligheidsnet waar je op hoopt zich zal openen. Maar het toont zich pas nadat jij die sprong in het onbekende hebt genomen. En dat is iets wat ik ook ervaar bij mensen die voor de eerste keer contact met me opnemen.
Een diep verlangen naar verandering, naar betere tijden… ze voelen dat ik die hen kan geven, maar denken dat ik die verandering ben. Wanneer ik hen daar op wijs zijn er zielen die afhaken en kiezen om kracht en meer waarde te geven aan hun angsten en onzekerheid. Maar dat is het net… door met mij samen te werken, leerde elke klant wat het betekende om opnieuw de baas te zijn over hun leven.
Net door het niet voor hen te doen, maar hen soms wat te laten dobberen zodat ze ervaren dat ze eigenlijk niet verdrinken, geef ik hen de ervaring dat ze krachtiger zijn dan wat wat ze tot dan hebben gehoord. Ik spiegel hen de schaduwen zodat we ze samen kunnen helen. Ik geef hen begrip en liefde zonder hen te bevestigen dat ze een slachtoffer zijn. Want niemand is dat. We zijn allen creators van ons eigen leven. Ja, ook de mindere momenten, ook de zaken waar we allesbehalve trots op zijn… Dat leerde ik en dat leer jij ook.

Leren over dualiteit

Als deel van een duale wereld waar er liefde en haat is, waar er veiligheid en gevaar is, waar er boven en beneden is, waar er warmte en koude is… want dat is wat we hier doen. Dat is wat jij doet… je verlangen voor een betere wereld is er omdat het mogelijk is. Het ligt te wachten totdat jij het toelaat in je leven. Maar zolang jij gelooft dat er enkel kommer en kwel is in deze wereld, wel lief mens… dan is dat jouw realiteit. Ik toon mijn klanten dat ze hun kracht, hun gedachten en hun emoties… dus eigenlijk alles waar ze nu pijn door ervaren, waardoor ze nu worstelen…
Dat is jouw sleutel voor geluk, overvloed, liefde of wat jij ook wenst te ervaren. Ik veranderde mijn leven door naar binnen te gaan, door te leren vertrouwen in de leiding die ik ontvang & dat is wat ik iedereen die met mij werk, leer. Ik toon hen de tools die ze kunnen gebruiken om uit die loop, uit die rollorcoaster te komen en voor een kabbelend beekje te kiezen als dit is wat je wilt. Ik toon je hoe je via jouw energie datgene aantrekt wat je wilt ipv het gevoel & de overtuiging te hebben dat alles je overkomt en je gewoon moet ja blijven knikken.
NEE, oh mijn god, stop met ja knikken… Stop met alles als waarheid aan te nemen omdat een dokter, leraar, wetenschapper of wie dan ook iets zegt. Leer voor jezelf na te denken, meer nog leer voor jezelf te gaan voelen… Dat en nog zoveel meer leer ik elke ziel die klaar is voor die diepe transformaties. Waarom? Omdat dit de reden is waarom ik hier rondloop op aarde, jou het geschenk van het mysterie wat wij leven noemen teruggeven. Jou te laten ervaren dat jij mij bent & ik jou. Samen zijn we één en tot zoveel meer in staat dan wat jij nu kan geloven.
Ik nodig je uit mee op mijn magische reis… zodat je zelf jouw kracht en licht kan gaan delen met de mensen die op jou wachten. Dat is mijn diepste wens voor jou vandaag of wanneer je dit leest.

Neem controle over je leven

Dus wil jij leren hoe je de meester van je leven wordt? Zonder dat je het gevoel hebt dat alles je overkomt. Dan nodig ik je uit om het traject “zelfrealisatie vanuit een hartgedragen bewustzijn” te volgen. Dit is een 9 weken durende mentorschip waarbij ik met je meeloop natuurlijk. Ik ben er om jou antwoorden te geven op al je vragen en zoveel meer. Je kan nu al starten op jouw tempo, in jouw tijd zodat je klaar bent voor de wekelijkse live calls die starten in oktober en lopen die zo goed als elke week plaatsvinden tot begin december.
Wat een mooie manier om je leven een positieve wending te geven zodat jij 2022 kan starten vanuit je kracht en ware essentie. Gedaan met het spelen van een toneel, je aan te passen aan al de rolletjes in je leven. 🤗 Enkel nog focussen op het zijn van jezelf en elke dag hierin sterker en zelfzekerder worden. Dat is wat ik zie gebeuren bij iedereen met wie ik werk. Ik ben trost op iedereen die de stap durfde te zetten om met mij te werken.
Want ik weet dat ik geen “normale” coach ben, ik daag je uit, ik push je, ik laat je soms wat worstelen… maar omdat ik vertrouw en weet dat je zoveel meer in je hebt. Ik heb er alvast zin in om samen met jou dit traject te lopen. En oh ja, voor het geld moet je het zeker niet laten. Er is voor ieders budget een termijnplan. 💪 Niets houdt je nu nog tegen. 😘 En ook hier spreek ik uit ervaring… er waren dagen waar ik niet wist hoe ik brood zou kopen… en toch bleef ik vertrouwen omdat ik wist dat dit mijn weg was. Waardoor het universum altijd voor me zorgde. En die magische ervaring wens ik ook jou toe.
Laat me toe de oneindige, onvoorwaardelijke liefde delen met jou die ik elke dag mag ervaren,
Fijne dag verder & geniet van elk moment,
Lindsey
💚🔥💫

Neem controle over je leven

Dat is wat we ook doen in het mentorship groepstraject “zelfrealisatie via het hartgedragen bewustzijn”. We overlopen de verschillende fasen van ascentie en bewustwording. Een traject van 9 weken waarin we trauma’s helen op een diep level. Waar we overtuigingen ombuigen en leren hoe alles in onze realiteit een spiegel is voor waar we zijn op het pad van zelfontwikkeling en zelfrealisatie.

Wil je meer tools en tricks aanleren zodat je jouw passie kan vormgeven en je beste leven nu al kan ervaren? Wel, dan nodig ik je uit om samen met mij dit transformerende traject te doorlopen. Lees er meer over en voel wat het met je doet. Ik leer je graag kennen.

In oneindige liefde voor jou,
Lindsey

💫🔥💚

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube

Nood aan gratis visualisaties? Beluister ze op soundcloud.

Elke dag een inspirerend post of tarotreading lezen mbt de huidige energieën? Dan moet je me zeker ook volgen op Instagram 😉