Heilige liefde moet geaard zijn om stabiel te worden

Heilige liefde moet geaard zijn om stabiel te worden. Ik sta altijd versteld van de wijze woorden of berichten die ik mag ontvangen. Zoals deze woorden: heilige liefde moet geaard zijn om stabiel te worden.

Kanaal voor energie van liefde

Deze woorden kwamen vanmorgen bij me op toen ik wakker werd. En ik besefte de kracht ervan niet toen ik het opschreef. Maar nu ik dit bericht maak, voel ik echt de diepte van de boodschap die ik mocht ontvangen.

De meeste tweelingvlammen ervaren de kracht van onvoorwaardelijke liefde. Echter duwen veel van hen die liefde weg omdat het te veel is. Hierdoor gaan mensen verhalen vertellen dat het niet de bedoeling is dat tweelingvlammen samen komen of dat het enkel in hun leven gekomen is voor persoonlijke groei.

Fout! De reden waarom tweelingvlammen wegrennen is omdat ze zichzelf niet toestaan ​​zo diep te voelen. Het is zo anders dan wat ze gewend zijn, dan wat ze ooit ervaren hebben. Maar dat betekent niet dat het niet echt is. Tweelingvlammen zijn echt. Onvoorwaardelijke liefde is echt. Datgeen wat ontbreekt, ben jij…

Laat liefde stromen

Als liefde niet in je leven is of je tweelingvlam op de vlucht is… Stel jezelf dan de vraag: waar ren ik nog weg van mezelf, waar laat ik geen liefde door me heen stromen, waar laat ik mezelf niet zien voor wie ik echt ben in de kern van mijn ziel?

Dat zijn de sleutels om jezelf de toestemming te geven zodat je de liefde weer volledig kan voelen als de kracht die het is. In plaats van ons comfortabel te voelen met de voorwaardelijke liefde waarvan we leerden dat dit de enige waarheid is. Maar weet… niemand kan jou leren wat ze niet weten. 🤷🏻‍♀️ Volg je hart en je eigen leiding. Kies ervoor om steun te krijgen van mensen die het zelf hebben meegemaakt. Die het gevoeld en ervaren hebben, die zelf doorheen de obstakels, de angsten en de onzekerheid gegaan zijn.

Liefde brengt je terug naar jezelf

Als je je diepste zielspartner en de heilige liefde wilt aantrekken, werk dan samen met iemand die dit al heeft bereikt. Niet met iemand die nog steeds gescheiden is van zijn voorbestemde wederhelft of je naar beneden haalt met negatieve verhalen en doemscenario’s.

De enige reden waarom zij nog niet in vereniging zijn met hun tweeling is omdat ze weigeren de diepe innerlijke kernwonden te helen. Tenslotte zeggen de universele wetten dat wanneer je eenheid binnenin creëert, je eenheid buiten jezelf manifesteert.

Laat me je de weg wijzen. Laat me spiegelen wat je tegenhoudt. Laat me je onvoorwaardelijke liefde spiegelen, zodat je weet hoe het voelt.

Liefde kent geen drama

Veel relaties bestaan uit drama en worstelen. In tegenstelling tot wat veel mensen zeggen, is het niet liefde die kwetst of die lastig is. Nee, het zijn de wonden die we in ons zijn meedragen die nog steeds pijn doen. Dus heel jezelf wanneer je geen drama meer in je relaties wilt. Leer jezelf kennen, weet wie je bent en wat jij nodig hebt. Pas dan kan jij dat tonen en laten zien aan jouw partner.

Hoe wil je dat hij/zij rekening houdt met wat jij nodig hebt als je het zelf niet weet? Hoe verwacht je dat de ander je grenzen respecteert als jij ze zelf niet respecteert, laat staan dat jij ze kent. Het is allemaal zo moeilijk niet en toch hoe logische het ook klinkt… Veel, zo niet alle mensen worstelen hiermee want we zijn nooit geleerd hoe we gezonde relaties kunnen en mogen aangaan.

Open communicatie begint met eerlijk te zijn met jezelf. Je veilig voelen in je relatie begint met het veilig voelen in jezelf én thuiskomen in jezelf. Dat vraagt om de schaduwen in je energie aan te kijken. Zie ze voor wat ze zijn… geesten uit het verleden. Maar je geeft hen de kracht om je heden en je toekomst te beïnvloeden. Ze houden je weg van je prachtige relatie. Door hen hou jij jezelf klein en probeer je normaal te doen. Maar dat is niet wie jij bent. Je bent zoveel meer!

Liefde is jezelf zijn

Dus omarm die grootsheid, die kracht en laat zien wie je werkelijk bent. Hoe meer jij je authentieke essentie kent, hoe sneller je zal merken of iemand jouw perfecte match is of niet. En ja, iedereen die op je pad komt, is er om jou iets te leren. Maar soms is het gewoon om te laten zien wat niet voor je weggelegd is, wat niet bij je past. Ook dat is ok en natuurlijk.

Onvoorwaardelijke liefde is niet gericht op één persoon. Nee, onvoorwaardelijke liefde is er tav alles en iedereen. En in de eerste plaats tav jezelf. Wanneer je dat voelt en leeft, zal je ook weten dat wanneer het aankomt op relaties er heel wat kleuren te ontdekken zijn. Er zijn oneindig veel manieren waarop relaties werken. De enige manier die voor jou zal werken, is de manier die afgestemd is met jouw ziel en diepste essentie. Dus stop met jezelf proberen in te passen in de relatie modellen die de maatschappij je voorschotelt. Vind je eigen model uit, want dat is de enige die voor jou eeuwig zal werken.

Oneindige liefde en licht voor jullie allemaal,

Lindsey

💫🔥💚

Ps: Ik nodig je uit om met me samen te werken. De diepe transformaties waar mijn klanten doorheen gaan, zijn het bewijs dat heling niet lang hoeft te duren. Je hebt enkel iemand nodig die even met je meewandelt zodat je in het diepe springt… en weet dat je niet zal verdrinken. Ik wil heel graag die persoon voor je zijn.

Wil je de diepte in gaan om je schaduwen te helen en te transformeren? Dan nodig ik je uit om mee te doen aan het mentorship groepsprogramma “zelfrealisatie vanuit een hartgedragen bewustzijn”. Dit 9 weken durende programma verloopt volledig online. Dus je plant het in wanneer het voor jou past. Je krijgt tools en middelen aangereikt om je heling in handen te nemen zodat jij zuiverder wordt en jij jouw essentie de wereld kan inzetten zoals het jou past. Leer weken met de universele vlammen zodat je nog krachtiger wordt.

Heb je individuele begeleiding nodig om doorheen deze uitdagende tijd te gaan, neem dan contact met me op. Of start alvast met het e-book waarbij je ook tal van visualisaties ontvangt en meer leert over het eenheidsbewustzijn. Leren hoe je eindelijk weer een meester wordt? Start dan met de video-serie “inzichten in het manifestatieproces”.

In oneindige liefde voor jou,
Lindsey ✨💚

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube waar ik regelmatig video’s post over leven vanuit een hoger bewustzijn en readingen doe mbt de collectieve energieën.

Gratis visualisaties en meditaties vind je op soundcloud.