Manifesteer je ideale relatie

Kijk om je heen en je zal het wel al gemerkt hebben dat er veel aan het veranderen is. Niet alleen op vlak van ondernemen, politiek voeren, winkelen, eten, onderwijs… ook relaties zijn onderhevig aan deze veranderingen. De verschuiving is begonnen. De verandering van onze samenleving is bezig. De samenleving gecreëerd vanuit hoofdzakelijk mannelijke energie is aan het afbrokkelen om opnieuw te worden opgebouwd zodat zowel vrouwelijke als mannelijke energie in harmonie aanwezig zijn.

Nieuwe paradigma’s voor relaties

Hierdoor brokkelen ook veel relaties af. Ze eindigen omdat het zielscontract vervuld is. Eindigen omdat de balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie uit balans is of nemen een andere vorm aan. Het is niet zo abnormaal dat er veel relaties onderhevig zijn aan transformatie en wankelen als je weet dat alles energie is. En dus ook al jouw relaties zijn onderhevig aan de hogere energieën en de ascentie van de aarde, niet alleen romantische relaties.

Relaties aangegaan vanuit de oude paradigma’s zullen beëindigd worden of transformeren in de nieuwe paradigma’s. Want het is namelijk ook tijd dat relaties een nieuwe vorm aannemen en dat je niet zomaar bij iemand bent omdat iedereen in je omgeving “iemand” heeft. Relaties anders vormgeven en invullen is trouwens ook één van de missies van tweelingvlammen. Ze brengen nieuwe paradigma’s mbt relaties en ankeren deze op aarde zodat ze voor iedereen aanwezig zijn. Uiteindelijk wil elke ziel op aarde die ene ware Liefde die als thuis aanvoelt, een plek waar je jezelf kan en mag zijn, een plek van waaruit je opnieuw de beste versie van jezelf wordt. De ware Liefde die ontstaat vanuit hogere energieën, een zielsconnectie.

Relatie met 3

Wist je dat je bij een relatie eigenlijk altijd 3 componenten hebt: jij, je partner en de relatie zelf. Want ook de relatie is energie en heeft een eigen “leven” als ik het zo kan omschrijven.

Dat betekent ook dat met elke partner waar jij ooit mee samen geweest bent en zeker diegene waar je intiem mee geweest bent, je ook een energetische band blijft behouden zolang je die niet afrondt/loslaat.

Ben jij al een tijdje alleenstaande, wil je een nieuwe relatie en het lukt om een of andere reden niet? Dan heb jij wellicht een of meerdere relaties niet op energetisch niveau afgesloten. Hierdoor voelt een potentiële partner dat er nog geen ruimte is voor hen. Dus reinig je energie en sluit al je vorige relaties ook op energetisch niveau af wanneer je potentiële partners niet langer wil wegduwen. Verbreek dus niet alleen de energetische koorden met je ex, verbreek ook de relatiekoord die je met die persoon hebt.

Vervolgens kan je jouw ideale relatie manifesteren en dan bedoel ik de relatie die het beste bij je past. Hoe een ideale relatie er uitziet en aanvoelt, is dan weer voor iedereen anders. Bovendien gaat het niet enkel om het hebben van een relatie, het gaat om zoveel meer en daar wil ik je in deze blog meer over vertellen. Neem een tas koffie of thee want het wordt een lang verhaal.

Omarm Liefde in al zijn vormen

Liefde komt op verschillende manieren in je leven. Je bent ook zelf Liefde. Maar wanneer je bewust bent dat Liefde in je leven niet enkel via één iemand komt dan haal je niet alleen druk van die ene relatie en je partner. Je stapt in het eenheidsbewustzijn waarbij je beseft dat je één bent met alles om je heen.

Hierdoor ga je Liefde voelen voor alles en iedereen om je heen. Nee, je gaat niet met iedereen het bed delen, wel zie je in elke mens het licht. Je connecteert met hun ziel ipv met hun ego/persoonlijkheid.

Bovendien ontvang je Liefde niet alleen via andere mensen. Maar ook in de natuur, via dieren, jezelf, lekker eten, … echt alles is Liefde. Want Liefde is energie en alles om je heen is Liefde.

Waar kan je nog meer de Liefde omarmen op elke moment in je leven?

Tweelingvlammen leren andere zielen over onvoorwaardelijke Liefde en dat betekent dus Liefde zonder voorwaarden. Echter deze Liefde is niet enkel tav één partner maar tav alles wat IS, van alles wat leeft en om je heen is. Wil jij onvoorwaardelijke Liefde in je leven via een Liefdesrelatie? Denk dan eens wat in jouw gedrag je nog allemaal mag veranderen om onvoorwaardelijke Liefde te omarmen en dus niet enkel via een Liefdesrelatie. Hou jij al onvoorwaardelijk van jezelf? Hoe sta jij tav je ex’en, oude vriendschappen, buren, kennissen… ? Kan jij ook daar onvoorwaardelijke Liefde toelaten door iedereen in zijn waarde te laten en te respecteren dat ieder zijn eigen pad volgt?

Doel van relaties

Relaties zijn er niet zomaar. Net zoals alles zo prachtig en magisch in elkaar zit op aarde, is dat ook met relaties. Elke relatie in je leven heeft een doel op zich. De ene relatie heeft als doel je te triggeren, de andere is er om jou te stimuleren en nog een andere is er om jou te ondersteunen… echter allen met als ultieme doel jou te helpen met het leren van een les.

Net zoals met veel zaken in je leven is het niet altijd onmiddellijk duidelijk wat iemand jou komt leren. Soms denk je zelfs dat iemand jou niets komt leren en dat jij hen iets leert. Pas dan op mooi mens, want dan komt deze relatie jou iets leren wat tot dan voor jou in het onderbewuste bleef. Je schaduwkanten zullen getriggerd worden. De spiegel van een relatie werkt enkel wanneer je open staat voor de lessen die geleerd moeten worden.

Bewust zijn dat relaties soms afgesloten en losgelaten moeten worden na het leren van de les helpt je dan weer om verder te gaan met je leven ipv angstvallig vast te houden aan iemand of aan een ideaalbeeld van die relatie. Vaak zie je zelfs dat mensen in een toxische relatie blijven en denken dat ze die relatie nog moeten redden. Maar de les kan ook gewoon zijn om grenzen te trekken en voor jezelf te kiezen net door die toxische relatie te verlaten vanuit onvoorwaardelijke Liefde voor jezelf.

Dus stel jezelf de vraag: wat zegt je buikgevoel over je relatie?

Vertrouw op je intuïtie want dat is de taal van je ziel die helder weet welke les je dient te leren en wanneer die geleerd is. Blijf niet langer in een relatie wanneer het tijd is om te gaan want dan worden relaties niet meer gezond en jij dus niet meer gelukkig. Of het nu korte, langdurige, romantische of vriendschappelijke relatie is, volg je gevoel.

Innerlijke werk als therapie

Elke relatie is dus een spiegel zodat jij weer kan groeien en iets kan leren over jezelf. Of het nu je soulmate is, je tweelingziel, je broer/zus/ouder/kind… elke relatie heeft zijn eigen spiegel en dus zijn eigen doel.

Wanneer je problemen hebt of obstakels ervaart in een relatie dan heeft dit nooit te maken met de ander. Echt nooit! Wel met je eigen trauma’s, je ervaringen als kind, waarden/normen, schaduwkanten, vorige levens….

Je hebt immers nooit controle over hoe iemand anders zich voelt, gedraagt, denkt of zelfs hoe ze naar een situatie kijken. Je hebt enkel controle over jezelf (en dan nog…) dus verlies geen energie aan anderen. Gebruik je tijd wijs en werk aan jezelf. Verander je kijk op het leven en de visie over hoe alles zou moeten zijn. Klopt je visie wel of kopieerde je dit gewoon van mensen uit je omgeving?

Wat is jouw waarheid over het leven? Wat wil je werkelijk? Is je leven in lijn met je ziel? Neem de tijd om hier over te voelen, schrijf op wat er in je op komt want zo leer je opnieuw meer over jezelf. Werk aan jezelf, ga aan de slag met je innerlijke kind om opnieuw balans in jezelf te brengen. Want zolang jij niet in balans bent, kan en zal iedereen jou triggeren.

Soulmate & tweelingvlam

Bovendien als jij een relatie met een soulmate of tweelingvlam/ziel wilt, een relatie op zielsniveau dan is het belangrijk om aan jezelf te werken zodat jij opnieuw de jij wordt die je bedoeld bent te zijn. De energie die jij was toen je geboren werd als ziel.

Dat is jouw taak hier op aarde… jezelf zuiveren zodat je die energie/persoon kan aantrekken die helemaal trilt op jouw niveau. Dan mooi mens kan jij die ware Liefde omarmen en ervaren in werkelijkheid.

Zolang jij gekwetst bent of stukken hebt die niet geheeld zijn, zullen er altijd mensen op je pad komen die op je pijn zullen drukken. Zorg dat je niet langer afhankelijk bent van anderen, zet jezelf op de eerste plaats, investeer in jezelf als je die ware connectie op zielsniveau met iemand anders wilt ervaren. Connecteer eerst met je ware zelf en dan komt de rest als vanzelf je leven in.

Adhv de relaties die je hebt, zal jij meer leren over jezelf. Kijk naar je vriendschappelijke, romantische, businessrelaties en geef jezelf antwoord op de vraag “hoe stel jij jezelf op?” Wie laat je toe en wie niet? Hoeveel échte vrienden heb je? Kennen die vrienden de ware jij of is het slechts één versie van jou? Past dit bij wie je écht bent of speel je nog altijd verschillende rollen afhankelijk van de persoon waar je bij bent? Als je dit doet, vergeef jezelf dan en besef dat dit is wat wij allemaal geleerd hebben.

Van zodra jij weet wie je werkelijk bent én genoeg zelfvertrouwen hebt over wie je bent, zal jij niet langer de behoefte voelen om je anders voor te doen. Je zal ontdekken dat jij eerlijk kan zeggen waar je nood aan hebt. Je zal gemakkelijk vanuit zelfliefde grenzen trekken en ervoor zorgen dat je omgeving die ook respecteren.

Knuffels en energetische zuiverheid

Van zodra jij meer voor jezelf zal kiezen en je bewust zal zijn over wat jij nodig hebt, zal je als vanzelf ook selectiever zijn in je vriendschappen en je relaties. Want zoals je eerder al kon lezen, ga je met iedereen die op je pad komt ook een energetische relatie aan. Er worden energetische koorden aangemaakt waardoor je lang na het contact nog met die personen verbonden blijft.

Zo heb ik jarenlang van 100.000den mensen elke dag energie getransformeerd zonder dat ik me daar bewust van was. Ik gaf constant mijn eigen levensenergie weg aan mensen die ik zelfs niet persoonlijk kende. Ja, zelfs van de mensen die ik tegenkwam in de winkel. Daarom voelde ik me ook altijd zo moe na het winkelen.

Daarom knuffel ik bijvoorbeeld niet zomaar met iedereen om mijn eigen energie te beschermen. Mensen in mijn omgeving weten dat en doen er ook niet moeilijk over. Want van zodra je met iemand gaat knuffelen (en dan heb ik het zelfs nog niet over seks) dan vermeng je jouw energie met die van de ander. En als jij iemand bent die een hoge energie heeft net zoals ikzelf en je knuffelt met iemand die een lagere, toxische energie heeft…tjah… ik moet er geen tekeningen bij maken… jij transformeert de “shit” van iemand anders.

Seks & energetische balast

Laat me dan die lijn doortrekken in seksuele relaties… ik las ooit eens: geef je lichaam (en energie) niet langer weg aan een persoon die je de code van je gsm niet zou geven… duidelijk genoeg? Maak wijze keuzes met wie jij je energie deelt.

Stop met jezelf langer weg te geven voor geneugten van het lagere bewustzijn. Seks en Liefde zijn de hoogst mogelijk ervaringen qua trilling op aarde. Waarom zou je dan zo slordig, zo achteloos omgaan met iets wat zo kostbaar en hoog trillend is?

Zeker als vrouw is het belangrijk om enkel met iemand intiem te zijn als er Liefde is. Als vrouwelijke energie neem jij een deel van de mannelijke bagage over en transformeer je dat via jouw lichaam. Dus wanneer je intiem bent dan kan het DNA van je intieme partner zelfs jouw DNA veranderen via sperma. Hmm… toch een nadenkertje… niet? Maar ook als man is het belangrijk om hier bewust mee om te gaan.

Weggaan of blijven

Hiermee komen we bij de situatie wanneer je op een kruispunt komt waarbij je jezelf afvraagt of je moet blijven en vechten voor een relatie of beter weggaat. Als je deze vraag vanuit de “mind” bekijkt en dus rationeel bekijkt dan zal je van veel mensen horen dat je in een relatie bent en dus blijft. Zeker vanuit bepaalde geloofsovertuigingen zul je horen dat het jouw taak is om aan je relatie te werken, om in die relatie te blijven.

Maar wat als ik jou zeg dat je een zielsafspraak hebt met die persoon waarbij je beiden afgesproken hebt om elkaar los te laten na het leren van een aantal lessen? Dan ga je tegen je zielsmissie in door in deze relatie te blijven. Ja, inderdaad er is nog altijd de vrije wil. Maar hoe je het ook draait of keert, je ziel pusht je altijd richting je hoogste goed. Dus wat als je blijft in die relatie terwijl het niet de bedoeling was om op lange termijn samen te blijven? Zal jij nog oprecht gelukkig zijn of zal het alleen maar een schijn zijn omdat je denkt dat het jouw plicht is?

Hoe dan ook… weet dat je altijd een keuze hebt. Ongeacht welke keuze je maakt, je leven zal zich manifesteren volgens de keuzes die jij maakt. En mijn ervaring is dat de keuze van je Hart de enige juiste weg is om je volledig vervuld en gelukkig te voelen met én zonder liefdesrelaties. Want uiteindelijk gaat het nooit om die relatie of de andere, het gaat altijd om jou. Wanneer jij geleerd hebt om je gelukkig en vervuld te voelen zonder dat je iemand anders nodig hebt, dan ben jij meester geworden over dit stuk in je leven.

Verschillende tijdslijnen, verschillende keuzes

Om verder te gaan op de keuze die je maakt om al dan niet in een relatie te blijven, wil ik je iets meer vertellen over verschillende tijdslijnen. Dat betekent dat er verschillende mogelijke levenservaringen en dus potentiële partners voor je beschikbaar zijn in dit leven en dus op dit moment. Afhankelijk van de keuzes die je maakt, komt de een of de andere persoon op jouw pad.

Als ziel wed je dus nooit op één paard tenzij je als tweelingvlam geïncarneerd bent en dan nog zijn er op dat ogenblik enkele noodoplossingen voorzien gezien er op aarde nog steeds de keuze is of de wet van de vrij wil.

Bij tweelingvlammen is het namelijk de bedoeling dat zij samenkomen omwille van de missie die de connectie met zich meebrengt. De tweelingvlam-connectie is er enerzijds als tool voor ascentie van beide tweelingvlammen naast de universele missie die deze connectie in zich heeft. Een tweelingvlam zijn is niet evident en de connectie is niet de meest logische vanuit 3D bekeken. Maar wel diegene die ontstaat vanuit 5D en dus sowieso al andere templates in zich draagt dan de meeste relaties op aarde. De relatie van tweelingvlammen is geen relatie maar een connectie. Of ze nu samen zijn of niet, ze zijn en blijven altijd verbonden. In tegenstelling tot soulmate relaties waar er eerst een relatie moet zijn vooraleer de spirituele connectie kan groeien.

Tweelingvlamconnecties zijn anders omdat ze het voorbeeld voor de andere relaties zijn, een voorbeeld voor de nieuwe relaties die op de nieuwe aarde aan het ontstaan zijn. Dat is ook de reden waarom er op dit ogenblik veel relaties beëindigd worden.

Tweesprong & energetische verschuivingen

Als je zelf op een tweesprong staat en moet kiezen: blijven of weggaan, weet dan dat je ook op een ander manier kan “scheiden”, op een andere manier uit elkaar kan gaan. Want als je vanuit zuiverheid een relatie afrondt, heb je weer iets geleerd. Je sluit ook op energetisch vlak af zonder nieuwe karma te creëren.

Scheiden betekent niet automatisch lijden. Dat hoeft niet, het is een keuze. Luister naar je intuïtie en dat zal je vertellen op welke manier je jouw situatie kan en mag aanpakken. Wanneer je dat doet, zal je versteld staan van welke verschuivingen er zullen zijn. Van hoe alles plots moeiteloos en eenvoudig kan gaan. Nee daarom word het niet emotioneel eenvoudiger want je laat iets los waardoor je nog altijd een stukje gaat “rouwen”. Neem de tijd om afscheid te nemen van een hoofdstuk in je leven zodat je met een nieuwe, frisse energie het nieuwe hoofdstuk kan beginnen.

Bovendien heb je op deze manier ook een invloed op je omgeving. Wanneer jij het voorbeeld geeft en verantwoordelijkheid neemt voor jouw gedrag en emoties dan zal je omgeving je daarin volgen. Uiteindelijk heeft niemand het recht op zeggenschap over je leven. We zijn een nieuwe samenleving aan het creëren dus alles kan & moet op een andere manier. Hoe die andere manier moet/mag zijn, is voor iedereen anders. Dat is net het mooie van die nieuwe samenleving, er zijn geen beperkingen. Als jij het bedenkt dan kan je het zo manifesteren.

Net zoals mijn zoon een zei: “Je kan het gewoon uitmaken zonder ruzie te maken”. Herinner je nog hoe eenvoudig het was als puber? Of is het net daar verkeerd gelopen?

Stel jezelf de volgende vragen en ontdek jouw overtuigingen mbt relaties:

 • Hoe zie jij relaties?
 • Wat werd er je verteld over jongens/meisjes?
 • Hoe stonden je ouders, grootouders tegenover elkaar?
 • Hoe werd Liefde geuit in je gezin? En nu?
 • Kan je zeggen dat je van iemand houdt zonder ineen te krimpen?
 • Of zeg je liever fuck you en hou je mond?
 • Hoe denk je over huwelijk, seks, vriendschappen… ?
 • En wie vertelde je dat ooit?
 • Vind je dat zelf ook nog of voel je dat het ook anders kan?
 • Ben je oprecht gelukkig?
 • Of vertel je jezelf dat alleen omdat je denkt dat je niets meer verdient, niets meer mogelijk is?
 • Weet je wel wat je wilt, nodig hebt?
 • Zet je ook stappen om te krijgen wat je gelooft dat mogelijk is?
 • Waar liggen je grenzen?
 • En wat doe je om ervoor te zorgen dat anderen die respecteren?

Creëer in afstemming met je ziel

Stel je hebt afgesproken met vrienden en de dag zelf ben je moe, je voelt dat je eigenlijk nood hebt aan thuis blijven, aan een deugddoend bad nemen en even niks doen. Hoe reageer je wetende dat je vrienden ontgoocheld zijn wanneer je afbelt? Kies je voor jezelf of blijf je jezelf in bochten wringen om een ander tevreden te stellen?

Denk je dat anderen je meer respecteren door altijd ja tegen hen te zeggen? Nee integendeel. Door voor jezelf te kiezen en dat eerlijk te zeggen toon je hen dat je jezelf het waard vindt om voor op te komen. Hierdoor zullen mensen in je omgeving je nog meer respecteren en dus ook je ruimte en je behoeften.

Net daar gaat het om: je geluk, je groei, je vrijheid. Als jij voor jezelf kiest en het nodige werk doet dan zal je automatisch de ideale relaties aantrekken. Dat is de wet van afstemming en niet de wet van aantrekking. Zorg dat jij opnieuw jezelf wordt en je zal automatisch de juiste partner voor jou aantrekken. Dus laat me afsluiten met de vraag: wat wil jij werkelijk? Wat is in lijn met je ziel?

Love & light,
Lindsey

💫💖😘

PS: Wil je hulp, meer helderheid of richting mbt jouw (toekomstige) relatie? Dan is een online reading  iets voor jou!

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube

Gratis visualisaties en meditaties vind je op soundcloud.