Obstakels op je pad hebben twee redenen

Obstakels op je pad hebben uiteindelijk twee redenen. Hoe kan het ook anders in een wereld van dualiteit. De aarde is een school waarin we leren hoe we kunnen vormgeven en manifesteren. Omdat er nog teveel in de weg staat om meester-manifestators te zijn zoals we oorspronkelijk waren, komen we obstakels en uitdagingen tegen op ons pad. Allen met als doel het oude trauma  en de pijnen die in ons fysieke lichaam is opgeslagen uit te zuiveren.

Schapenbewustzijn wordt getriggerd

Hoe je het ook draait of keert, de meerderheid van de mensen leven nog vanuit het bewustzijn van kuddedieren. Hierdoor lopen ze als een kudde schapen elkaar achterna. Deze mensen zijn nog afgesneden van hun innerlijke leiding en wijsheid waardoor ook nu weer vooral de angst die verspreid wordt gevaarlijker is dan het virus waar de wereld mee geconfronteerd wordt.

Begrijp me niet verkeerd. Ik heb alle respect voor de maatregelen die genomen worden ook al dwarsbomen die de plannen die ik had. We moeten er immers voor zorgen dat het virus niet verder verspreid wordt en dat betekent dus dat we even aan onze vrijheid inboeten. Niettemin confronteert het vele mensen met het feit hoe vast ze zitten in het systeem. Hoeveel ouders rekenen op de scholen voor opvang van hun kinderen omdat ze moeten gaan werken? Vele mensen lopen naar de winkels uit angst dat er geen voedsel meer zou zijn. Echter dit alles komt voor uit angsten die we geërfd hebben uit vorige levens en via voorouderlijke patronen.

Voorouderlijke lasten

Oude onbewuste herinneringen aan een pandemie en het verlies van dierbaren, herinneringen over hoeveel zielen afgezien en geleden hebben, wordt nu allemaal getriggerd. Collectieve angsten ontstaan tijdens de ondergang van de gouden beschavingen van Lemurië en Atlantis laten onze systemen daveren op hun grondvesten. Allen met als doel dat we zouden bewust worden van de erfelijke lasten die we nog steeds met ons meedragen op emotioneel, energetisch en fysiek niveau.

Obstakels en problemen op je pad tijdens bewustwording hebben altijd twee doelen. Aanvankelijk is het om jou lessen te laten leren. Om je te laten ontdekken dat je altijd een keuze hebt, om jou te tonen dat je niet vast zit én om je uit te dagen anders te gaan denken. Dus de eerste en voor de meesten in het begin van hun ontwaking de belangrijkste reden van de obstakels op je pad is verdere bewustwording. Via wrijving gaan we immers leren. Bovendien krijg je op die manier ook telkens de kans om emotionele lasten, oude gedragspatronen en verkeerde overtuigingen te transformeren en dus je volledige systeem te zuiveren.

Een tweede reden die je ziet tijdens het leren manifesteren is dat je opnieuw obstakels krijgt zodat je de kans krijgt te bezinnen over datgene wat je nu echt wilt. Is de droom of wens die je nu in je gedachten hebt, wel echt hetgeen je wilt vormgeven. Of is er iets waarover je nog niet eerlijk tegen jezelf bent? Misschien is zelfs een deel van je pad hier op aarde nog niet helemaal duidelijk of saboteer jij jezelf nog door telkens te gaan twijfelen aan je intuïtie en je innerlijke leiding. Op dat ogenblik kunnen je angsten vergroot worden (wat trouwens de afgelopen weken op collectief niveau gebeurd).

Zie het grotere geheel

Echter dat betekent niet dat je keuzes moet maken vanuit angst. Want dat zorgt er alleen voor dat de situatie waar we nu als collectief mee geconfronteerd wordt nog meer gevoed wordt. Zie je het grotere geheel niet?

De matrix van 3D en 5D zijn naar elkaar aan het toegroeien en dat brengt wrijving en spanning met zich mee.  Je zou het kunnen vergelijken met twee sterren die in elkaar beurt komen waardoor de stenen die aan de buitenkant van het energieveld zitten, beginne te bosten.

Wat er ook gebeurd nu op aarde. Alles gebeurd voor ieders hoogste goed, ook al lijkt dat niet zo in de realiteit. Dit virus is een creatie van ons mensenbewustzijn en de keuzes die we gemaakt hebben vanuit het lagere bewustzijn van de meeste mensen. We creëerden dit zelf. Dus moeten nu ook op de blaren zitten.

Na de bosbranden in Australië is het virus een manier om energie te balanceren en misbruik te kanaliseren. We zijn slechts te gast op de aarde… De vraag is of het virus nu eindelijk de massale ontwaking teweeg zal brengen waar iedereen over spreekt of is er nog meer nodig om te beseffen dat we als mensheid verkeerd bezig zijn. Dat we allen aan dezelfde kant van de lijn moeten staan en dezelfde richting moeten uitkijken voor ieders hoogste goed.

Jij bent niet meer of minder dan je buur. Europeanen zijn niet beter dan Chinezen en Amerikanen zijn niet krachtiger. Of welke overtuiging je ook hebt. Elk hebben we onze eigen talenten. Niet omdat we een bepaalde nationaliteit dragen, wel om de energie die we belichamen. Ik ben een wereldburger en net daarom zie ik het als mijn verantwoordelijkheid om dit te delen met jullie. Net daarom is het één van mijn taken om te doen wat ik doe.

Focus op jezelf

Angst is als vergif voor je ziel, voor het leven. Ik schreef er nog een blog over enkele dagen terug. Laat angst je intuïtie niet verdoezelen. Die fout maakten we al meerdere keren in de evolutie. Zijn we als mensheid nu eindelijk klaar om de shift te maken? Om verantwoordelijkheid te nemen voor wat onze voorouders en velen van ons gecreëerd hebben? Wat er nu in de wereld gaande is, werd door het collectieve onderbewuste gemanifesteerd. Dat betekent dus ook dat we in staat zijn om dit virus te transformeren. Om de verdere verspreiding in de kiem te smoren.

Voel je de collectieve energie van angst dan is het belangrijk om hier heel bewust mee om te gaan. Kijk niet naar de media als je nu reeds angst voelt want dat wordt enkel nog meer versterkt. Vertrouw je intuïtie want dat zal je vertellen wat jij nu nodig hebt. Zorg goed voor jezelf. Want deze pandemie laat ons massaal naar binnen keren: letterlijk en figuurlijk. We worden gedwongen om aandacht te hebben voor onze fysieke gezondheid en je weet het of niet. Maar dat hangt nauw samen met de gezondheid en de kracht van je energetische systeem (dus van je chakra’s).

Versterk je fysieke lichaam door weerstand boosters te gebruiken. Dan denk ik bijvoorbeeld aan het nemen van natuurlijke supplementen zoals vitamine C, zink, Echinacea en het drinken van citroenwater. Maar ook de krachten van etherische oliën zijn hier meer dan welkom: oliën zoals eucalyptus (ondersteunen van de luchtwegen), tea tree en thieves (een blend van verschillende oliën) helpen je om niet alleen je weerstand te versterken maar ook virussen en bacteriën te lijf t gaan. Zelf gebruik ik de oliën van Young Living omdat die gekweekt en geperst worden in eigen beheer met respect voor de aarde.  Wil je olie bestellen en hebt hulp nodig. Contacteer me gerust.

Drink verder veel water, dat helpt je lichaam om afvalstoffen af te scheiden. Als je kan, kies dan voor vitaal water met een lage zuurtegraad.

Denk je gezond & visualiseer met de Goddelijke Vlammen

Verder is het belangrijk om heel bewust nieuwe gedachten te kiezen. Als je kan kiezen tussen een negatief rampscenario en een positief scenario: kies dan het positieve. Je trekt aan wat je denkt. En nog meer wat je voelt in je lichaam via je emoties. Dus hieruit voort vloeiende stuur Liefde naar de aarde, naar je dierbaren en roep de gouden straal naar de aarde om iedere ziel, elke levend wezen te omhullen en op te laden.

Focus op Liefde want zo creëer je jouw realiteit, vertrouw op je intuïtie en wees heel bewust van je gedachten. Je kan met de Violette Vlam & Straal werken om je energie dagelijks te reinigen. Dat kan heel eenvoudig door te zeggen/denken: “Ik roep de Violette Vlam aan en vraag om alle negatieve gedachten, alle angsten, …. te transmuteren. Ik vraag de gouden vlam om mijn lichtlichamen te reinigen en te helen. Dank u.”  Je kan de lichtwezens van de eenheid en je gidsen om ondersteuning vragen. Voel je jou ziek of is je energie verzwakt, doe dan beroep op de emerald groene Straal voor heling en werk samen met Aartsengel Rafaël. Je kan ook altijd contact opnemen met mij voor een heling natuurlijk.

Ik zal de komende dagen meer technieken en visualisaties voor heling delen op mijn YouTube kanaal naargelang ik daartoe geleid wordt. Mocht je vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, twijfel niet en contacteer me.

Met Liefde en Licht voor jullie allen,
van dienst voor ieders hoogste goed,

Lindsey

💚🔥💫

PS: Wil je hulp, meer helderheid of richting mbt jouw (toekomstige) relatie? Dan is een online reading  iets voor jou!

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube waar ik regelmatig video’s post over leven vanuit een hoger bewustzijn en readingen doe mbt de collectieve energieën.

Gratis visualisaties en meditaties vind je op soundcloud.