Moet iedereen op zoek gaan naar zijn tweelingziel?

Is het de bedoeling dat iedereen op zoek gaat naar zijn of haar tweelingziel? Want als dat zo is, dan is het gemakkelijk omdat we weten wat we moeten doen.

Je tweelingziel zoeken

Een tijdje geleden was ik met mijn kinderen naar een film aan het kijken. Toen het concept tweelingziel of eerder tweelingvlam, want dat is de term die zij kennen, ter sprake kwam. We opperden samen hoe eenvoudig het zou kunnen zijn als we allemaal geboren werden met een zichtbare tatoeage op onze arm.

Zodat wanneer we iemand tegenkomen waar we vermoeden dat die persoon onze ware liefde is, we enkel onze tattoos naast elkaar zouden moeten leggen. Via de tatoeages die identiek zouden zijn, krijg je dan heel snel een bevestiging of je tijd en energie in die persoon moet investeren of niet. Alleen zo werkt het niet. Toch tenminste niet op een visuele manier met tatoeages of brandtekens.

Voel je tweelingziel

Energetisch gezien hebben we allemaal een blauwdruk, een zielslied of een energetische frequentie die je kan vergelijken met een tatoeage. Dus in essentie werkt het wel zo. Het verschil ligt hem in het feit dat we het niet eenvoudig kunnen controleren met onze fysieke ogen. We hebben alle fysieke en energetische zintuigen nodig om te weten en te voelen wie onze goddelijke wederhelft is en wie niet.

Dat maakt de reis naar ware liefde zo uitdagend. Iedereen is verslaafd aan het romantische beeld zoals we het voorgeschoteld krijgen via de Hollywoodfilms. Hierdoor ontstaan onrealistische beelden en verwachtingen waarbij we hulpeloos wachten tot iemand ons komt redden. Het liefste een rijke, knappe prins op een wit paard. Niet waar?

Oude overtuigingen en patronen

Maar wat als die knappe prins een zwart paard heeft en je enkel diegenen toelaat in je leven die een wit paard hebben? Liefde en relaties zoals we ze tot nu toe gekend hebben, zijn gevormd en gebaseerd op voorwaarden en condities. We houden er het gekende referentiekader naast onze relaties om te weten of iemand ons waard is.

Maar wat als je ware liefde net buiten dat referentiekader valt om je net zoveel te leren? Wat als je gaat beseffen dat relaties er in eerste instantie zijn voor je zielsgroei. Elke soulmate relatie, karmische relaties (als je ze zo wenst te noemen), tweelingzielen en tweelingvlammen hebben in eerste instantie hetzelfde doel, namelijk zielsgroei. Dus op zich maakt het niet uit wie de andere ziel is in termen van jullie zielsband. Het gaat altijd over wat die andere ziel jou komt leren én wat jij de andere leert?

Zo binnen, zo buiten

Net daarom is het zinloos om actief op zoek te gaan naar je tweelingziel of tweelingvlam. Elke relatie die op je pad komt, heeft een hogere reden. Door je intuïtie te volgen en aan te kijken wat de lessen zijn in die relatie, zal je elke kans grijpen om te groeien in bewustzijn.

Bovendien als je op zoek gaat naar je tweelingziel of tweelingvlam zal je die ook nooit vinden. Het universum brengt je immers waar je klaar voor bent. Dus in plaats van je energie en focus te richten op het zoeken naar je ideale wederhelft, zoek liever naar je authentieke zelf.

Dat betekent ook dat je misschien je tweelingziel of tweelingvlam al je ganse leven kent, maar die nog niet als dusdanig herkent omdat jullie ziel er nog niet klaar voor is. Hoe meer je gaat leven vanuit je ware essentie zal je zien dat het universum personen in je leven brengt die afgestemd zijn op je nieuwe, zuivere energie. Mensen, situaties die jou ondersteunen in het verder ontwikkelen van je ziel.

Spirituele groei en ontwikkeling

Innerlijk werk, heling en je eigen schaduwen aankijken is dus de manier om je tweelingziel of tweelingvlam aan te trekken. Of als geen van beide in dit leven al geïncarneerd is een soulmate die op jouw energetische frequentie zit. Want meestal incarneren tweelingzielen niet samen net omdat ze dienstdoen als gids voor elkaar. Naarmate de ziel verder geëvolueerd is, zullen tweelingzielen en tweelingvlammen ervoor kiezen om samen te incarneren. Het concept tweelingzielen en tweelingvlammen is nog veel uitgebreider dan dit. Maar als je dit begrijpt dan zit je al op de goeie weg.

Mocht je meer willen leren of lezen over tweelingvlammen, ontdekken hoe je de liefde kan aantrekken via je eigen ascentie en bewustwording dan vertel ik je graag dat ik een boek geschreven heb. Het boek heet 96 vlammen en verschijnt op 26 maart 2021. Daarin beschreef ik het concept tweelingvlammen, het verschil met tweelingzielen en leg ik uit hoe je via je eigen zielsgroei de ware liefde kan aantrekken in je leven.

Laat je inspireren

Heb je interesse? Schrijf je dan in voor de InspiratieMail. Dat is een nieuwsbrief die er ongeveer 1x per maand uit gaat en blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes. Vergeet je ook niet te abonneren op mijn YouTube kanaal. Je kan me ook volgen op verschillende andere sociale media zoals Instagram, Facebook, Soundcloud,… Dus kies het kanaal wat goed voelt voor jou.

En zoals altijd, mocht je ondersteuning nodig hebben in het verder belichamen van je spiritualiteit in je dagelijks leven, contacteer me dan.

In oneindig veel Liefde en Licht,
Lindsey ✨💚

PS: Wil je hulp, meer helderheid of richting mbt jouw (toekomstige) relatie, je missie? Dan is een transformatiesessie iets voor jou! Dan kan je alle vragen stellen die je in je hoofd hebt en die je slapeloze nachten bezorgen.

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube waar ik regelmatig video’s post over leven vanuit een hoger bewustzijn en readingen doe mbt de collectieve energieën.

Gratis visualisaties en meditaties vind je op soundcloud.