Wat zijn schaduwkanten?

Wat zijn schaduwkanten? Want schaduwkanten is tegenwoordig een term die zoveel gebruikt wordt terwijl niet altijd duidelijk is wat dit concreet betekent. Vragen zoals welke eigenschappen zijn dit dan? En hoe weet ik of ik aan mijn schaduwkanten werk? Een andere vraag is wat bedoel je met onbewust of een schaduw. Dat zij vragen die mijn klanten vaak stellen, dus tijd voor verduidelijking.

Schaduwkanten als een blinde vlek

Wat je eerst en vooral moet weten is dat schaduwkanten niet kan omschreven worden als één eigenschap. Het is voor iedereen anders gezien de emotionele wonden van elke ziel anders zijn. Dus als je een definitie zou willen geven dan zou ik zeggen: schaduwkanten omvat alles gaande van emoties, gedachten, gedrag, patronen, waarden… die je wegduwt, niet erkent omdat het te pijnlijk is. Hierdoor blijven die schaduwkanten je negatief beïnvloeden zoals een etterende wonde. Je zou ze schaduwwonden kunnen noemen.

Iets wat onbewust is, zou je kunnen omschrijven als een zwarte vlek op je oog of een blinde vlek zoals bij een chauffeur. Wanneer je bijvoorbeeld dan wenst te weten te komen wat maakt dat je een bepaald probleem hebt of waardoor je telkens dezelfde les krijgt, dan komen die onbewuste zaken naar boven. Hierbij is het belangrijk om dan een manier te vinden om het onbewuste naar het licht te halen zodat jij er bewust kan over worden. Je kan immers niks channelen of informatie over ontvangen waar je nog geen verbinding kan maken met info die je wel al kent. Het is net zoals intelligentie. Dat is niet vaststaand. Wanneer je nieuwe informatie kan koppelen aan het referentiekader bestaande uit alle kennis en ervaringen die je wel al kent, dan verruim je jouw intelligentie. En zo werkt het ook met bewustzijn.

Het goud ligt in het onbekende

In het diepe, onbekende van je donkere kant ligt de sleutel naar je succes. Door bewust te worden over je schaduwwonden, je onbewuste breng je diepe transformaties op gang.

Hoe je dat aantrekt, hoe je manifesteert en vooral wat ervoor zorgt dat jij het nog niet ziet in je realiteit… dat is natuurlijk voor iedere leven anders 🤗  want je wonden zijn anders. Iedereen loopt tenslotte een ander pad, terug naar zichzelf. Bovendien zijn er oneindig veel paden die je kan bewandelen.

Schaduwwerk maakt je krachtiger

Door aan jezelf te werken én elke beperking/angst/twijfel die in je opkomt te transformeren, ga jij het leven leiden dat je wenst. In het onbekende van je donkere kant duiken, is beangstigend. Want we hebben geleerd om het altijd weg te duwen. In de hoop dat het ooit wel weg zou gaan. Alleen hadden we niet verwacht dat het zou gaan etteren en groter zou worden. Dus als jij jouw leven wenst te transformeren dan moet je echt de diepte in gaan en elke wonde aankijken.

Denk maar aan verlatingsangst, wantrouwen door bedrog, gebrek aan zelfwaarde, ontkenning van je bestaan, niet waardig voelen om te leven, bindingsangst, gebrek aan zelfvertrouwen in jezelf en in het leven algemeen, … En zo zijn er nog heel wat diepe, emotionele wonden die we mogen uitzuiveren.

Leef je hoogste potentieel

Leef je hoogste potentieel door te leren hoe dit universum in 5D en hoger werkt. Alles wat je ooit geleerd hebt, werkt niet in 5D. Vraag en je zal ontvangen… ja maar…

Transformeren is lastig als we alles alleen wensen te doen. Door aan te haken aan de energie van de oplossing & mij (of iemand anders) jou te laten helpen, kan je sneller doorheen die moeilijke, uitdagende fasen gaan. Blokkades en schaduwen brengen we naar het licht zodat ze jou niet langer beïnvloeden. Zodat jij weer vooruit kan.

Leer loyaal te zijn aan je essentie. Leer hoe je een meester-manifestator wordt om vanuit je vrouwelijke energie te manifesteren zodat je op korte termijn de vruchten van je harde werk gaat zien.

Hogere inzichten of een leven vanuit een Hoger bewustzijn stelt niets voor als ze niet in praktijk kunnen worden gebracht. Door je donkere kant van je persoonlijkheid te leren waarderen, kan je jouw volledige essentie omarmen en dat gebruiken voor je geluk en vrijheid.

Geestelijke vrijheid

Zolang er zaken zijn die in je onderbewuste liggen te sluimeren beïnvloeden ze jouw leven en dus ook de resultaten van je creaties. Voel je een drang om je (geestelijk) vrij te voelen? Wil je die innerlijke transformatie bewust aangaan? Ben je klaar om het leven te leiden waarvan je voelt dat het voor je voorbestemd is? Erken dan je diepste drijfveren en neem actie in de richting van je doel. Ik ben gecommitteerd aan jouw bewustzijn, groei en ascentie. Ik ben er klaar voor. Jij ook?

Contacteer me als je jouw transformatieproces efficiënt wil aanvliegen en klaar bent voor diepe transformaties. Met als doel meer vrijheid, geluk en innerlijke rust of wat jij ook naar verlangt. Alles is mogelijk. Als jij het nodige werk doet & jezelf toelaat om het vervolgens te ontvangen.

In oneindige Liefde voor jou mooie ziel,
Lindsey
💚💫🔥

Zit je vast, zie je niet onmiddellijk een uitweg? Stel me al die vragen die in je hoofd rondspoken en je slapeloze nachten bezorgen.  Via een een transformatiesessie kunnen we kijken wat jij nu nodig hebt.

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube waar ik regelmatig video’s post over leven vanuit een hoger bewustzijn en readingen doe mbt de collectieve energieën.

Gratis visualisaties en meditaties vind je op soundcloud.