Wat is mijn missie?

Wat is mijn missie? Als ik weet wat mijn missie is dan zal alles beter verlopen. Wanneer ik mijn missie kan gaan doen, zullen al mijn problemen opgelost zijn. Als ik weet wat mijn missie is dan weet ik wie ik ben. Herkenbaar?

Wat is je drijfveer

Eerst en vooral is het belangrijk om jezelf af te vragen wat de onderliggende reden is wat maakt dat je wenst te weten wat je missie is. Vaak is het omdat we niet goed weten wie we zijn. Waardoor we hopen hier een antwoord op te ontvangen van buitenaf.

Maar stel jezelf ook de vraag: vanwaar komt het idee dat je een missie moet hebben. Misschien is jouw missie al vervuld door nu te leven. Tenslotte heeft niet iedereen een missie ten aanzien van het collectief door bijvoorbeeld een heler of lichtwerker te zijn.

Sommige zielen vervullen hun missie door hun eigen leven te leiden. Door aan zichzelf te werken en de roerselen van hun ziel te volgen, vorm ze een voorbeeld voor anderen. Anderen vervullen hun missie door een kanaal te zijn waardoor andere zielen naar de aarde kunnen komen. Met andere woord door kinderen te baren en te ondersteunen in hun ontwikkeling. Ik zeg bewust niet opvoeden want dan ga je ervan uit dat kinderen onbeschreven bladen zijn. Alleen dat zijn ze niet. De meeste jonge kinderen zijn heel wijze zielen die net nu geboren worden om de energie op aarde mee te helpen verhogen. Of om hun ouders te triggeren zodat die in hun transformatie geduwd worden. Vergeet niet elke relatie in je leven vormt een spiegel voor je innerlijke balans.

Spectaculaire missie

Dus om terug te komen op de vraag: wat is mijn missie. Een missie hebben, is niet altijd spectaculair en groots zoals we het zien bij bekende spirituele leraren. Eigenlijk eerder niet dan wel. Je kan in het spotlicht staan zonder internationaal bekend te zijn. Ook dat is een verkeerde overtuiging. Bovendien is het zo dat we als ziel ambitieus zijn. Hierdoor komen we naar de aarde met verschillende missies.

Missies die gekoppeld zijn aan de lessen die we te leren hebben. Lessen en zielsafspraken die we als ziel zelf gekozen hebben. Eens we klaar zijn met de ene les, gaan we over naar de andere les. We gaan door naar het volgende leerjaar, het volgende level. Het prachtige, magische zelfs is dat dit allemaal mooi georganiseerd is. Het gebeurt automatisch doordat je de roep van je hart volgt. Door te volgen waar jij je toe aangetrokken voelt, vervul je automatisch de les en de eventuele missie waar je nu aan werkt.

Net daarom is het belangrijk bewust te zijn dat je soms iets doet voor een bepaalde tijd in je leven. Om het nadien los te laten en door te gaan naar het volgende. Want daar kan je opnieuw nieuwe lessen leren, nieuwe uitdagingen aangaan. Je ziel heeft het nodig om constant uitgedaagd te worden. Want het is door de wrijving die we ervaren dat we het meeste leren. In onze maatschappij wordt er nog te vaak verwacht dat we blijven waar we zitten als je in een goed betaalde job zit. Of als je een goeie relatie hebt. Maar als je de lessen geleerd hebt en er niets meer is in die situatie of relatie waar je nog uitgedaagd wordt of groeit, dan creëer je een negatieve vorm van karma.

Hierdoor kan het zijn dat je bijvoorbeeld opnieuw samen komt met een ziel uit een vorig leven. Waar je in je vorige leven niet uit elkaar gegaan bent door waarden en normen in je cultuur en gemeenschap, zijn de tijden nu enigszins anders. Je kan nu zelf kiezen of je in een relatie blijft of niet. Zelf beslissen waar je heen wilt, welke ervaringen je wenst en wat afgesloten mag worden. Het vraagt moed en zelfvertrouwen om de stap te zetten.

Uit de matrix stappen is je missie

Want of je het nu wilt of niet. Wanneer je uit het gekende kader stapt, zullen mensen je aanspreken. Verwacht rare uitspraken en ongevraagde adviezen wanneer je beslist om je leven in eigen handen te nemen. Want de meeste mensen zijn nog gewoon om te blijven zitten. Ze zitten nog vast in de gekende matrix. Maar ook hier is de matrix niet iets wat anderen ons hebben opgelegd. Dat is een spinnenweb gebaseerd op onze eigen waarden, normen, gedachten en overtuigingen. Al dan niet onbewust overgenomen via de voorouderlijke lijnen of de gemeenschap waarin je opgegroeid bent.

Maar dat wil niet zeggen dat je er niet kan uit stappen. Je kan het altijd anders gaan doen. Want je bent een krachtige, magische meester van energie. Leer hiermee werken, ontdek wie je écht bent en dan zal vanzelf duidelijk worden wat jouw missie nu is. Door je passie te volgen en te doen wat je vervult en blij maakt, vervul je jouw missie. Zo simpel is het.

Dus in plaats van te zoeken naar je missie, zoek liever naar wie je werkelijk bent in essentie. Wat maakt dat jij jou bent? Wat zijn je unieke talenten waarvan anderen zeggen “wow, je kan dat zo goed”, terwijl jij het eigenlijk niet ziet. Wel dat is jouw talent. Het gaat als vanzelf. Je hoeft er niet voor te werken of te studeren. Je bent er mee geboren. Daar ligt je weg en missie.

En zoals altijd. Wil je ontdekken wat je passie is? Wie je werkelijk bent en je ziet het niet zo goed? Laat mij jouw spiegel zijn zodat je snel en moeiteloos doorheen deze transformatie kan gaan.

In oneindige liefde voor jou,

Lindsey

💫🔥💚

PS: En zoals altijd wil je samenwerken? Heb je antwoorden nodig op jouw vragen? Contacteer me, dan kijken we wat jij nu nodig hebt om weer verder te kunnen. Wil je op een snelle, efficiënte manier werken aan blokkades, problemen of wat dan ook? Dan is de transformatiesessie iets voor jou!
Wil je meer weten over jezelf, je pad, je missie? Ook dat kan in een transformatiesessie of reserveer een online reading. Kijk op de “werk met mij” pagina om te zien wat nog meer mogelijk is zoals een gechannelde boodschap, coaching,… .

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube

Nood aan gratis visualisaties? Beluister ze op soundcloud.

Elke dag een inspirerend post of tarotreading lezen mbt de huidige energieën? Dan moet je me zeker ook volgen op Instagram 😉