Verschil tussen gidsen, engelen, aartsengelen en je beschermengel

Wat is het verschil tussen gidsen, engelen, aartsengelen en je beschermengel? Hoe weet ik nu wie ik moet aanroepen? En hoeveel gidsen zijn er dan bij mij? Wanneer je op het pad van bewustwording loopt dan slingeren ze met dergelijke begrippen naar je oren. Waardoor je letterlijk het bos door de bomen niet meer ziet. Het is allemaal nogal veel, ik weet het. Net daarom is het nodig om hierover iets met jou te delen.

Wat ik met jou deel, is informatie die ik ontvang van mijn lichtteam (30D en hoger). Voel vooral waar je mee resoneert en laat de rest voor wat het is. Vertrouw dat je ziel altijd absorbeert wat het nu nodig heeft. Net daarom vragen ze mij ook om dit te vermelden. Het is belangrijk dat je leert jouw eigen onderscheidingsvermogen te gebruiken. Vertrouw meer op je eigen leiding en intuïtie. De connectie met jouw lichtteam is er sinds je ontstond als ziel. En daar beginnen we ook ons avontuur doorheen het bestaan van de verschillende lichtwezens.

Je vaste team

Op het ogenblik dat je ziel zich afsplitst van de bron krijg je onmiddellijk een vast team toegewezen. Je beschermengel of Holy Guardian Angel is de kern van dit team. Dit is de hoogste energie die voor altijd bij jou is. Doorheen elk leven op aarde én andere planeten, in deze dimensie en in anderen. Wanneer je werkt met energie is het belangrijk om te begrijpen dat er een onderscheid is tussen een dimensie en een densiteit. Om dat heel eenvoudig te begrijpen, gebruik ik graag de vergelijking die ik meekreeg van één van mijn spirituele leraren. Wanneer je van de ene naar de andere dimensie gaat, dan verander je van realiteit van leefwereld. Net zoals je van het ene appartementsgebouw naar het andere zou gaan.

Spreek je over verhogen van energie waarbij we massaal van 3D naar 5D gaan, dan spreek je niet over dimensie wel over densiteit. Je bent nog altijd hier op aarde en niet plots op een andere planeet. Dus je blijft in hetzelfde gebouw maar leeft nu op een hogere verdieping. Wat betekent dat je in verschillende dimensie de verschillende densiteiten of verdiepingen hebt. Dat zijn de verschillende energiefrequenties die aanwezig zijn in jouw realiteit. Zelf leef ik vanuit een bewustzijn dat ondertussen 8D omvat… maar dat betekent niet dat ik hier niet meer fysiek bent. Vroeger zou dit ondraaglijk geweest zijn maar daar gaat deze evolutie nu net om. Ik schrijf hier ook over in mijn boek 96 Vlammen dat verschijnt op 26 maart 2021. Dus mocht je interesse hebben, schrijf je dan zeker in op de InspiratieMail. Dat is mijn nieuwsbrief waar ik je op de hoogte breng van alle nieuwtjes.

Terug naar het thema van vandaag. Nu weet je dus wie je beschermengel is en dat hij al heel lang bij je is. Ik wou schrijven jullie zijn even oud. Maar spirit corrigeert me en zei dat dit niet zo is. Je beschermengel is ouder in ontstaan. Wat betekent dat die energie zich eerder van de bron heeft afgesplitst dan jouw ziel. Je vaste team bestaat uit gidsen, engelen, aartsengelen en dus je beschermengel.

Team per levensfase

Naarmate de levenslessen die je komt leren, de ervaringen waar je doorheen gaat wordt je vaste team aangevuld en aangepast zodat je de ondersteuning krijgt die het beste bij je past. Want elke gids of engel die jou ondersteunt in je groei als ziel, doet dit ook omdat het hen verder helpt evolueren.

Dus wanneer jij iets geleerd hebt en groeit, kan het zijn dat jouw gidsen of engelen ook verder kunnen in hun groei. Soms overstijg je de frequentie of de specialiteit van de gidsen die je hebt waardoor je dan weer nieuwe energieën rondom jou krijgt. Enkel en alleen omdat ze dan weer aangepast zijn aan jouw vernieuwde frequentie.

Hierdoor kan je soms ook het gevoel hebben dat je geen contact meer hebt met je gidsen. Weet dan dat dit een periode is waarbij je team zich aan het hergroeperen is.

Verschil in specialiteit

Het grootste verschil tussen gidsen, engelen, aartsengelen en je beschermengel heeft te maken met hun frequentie. Dus met de eigenschappen van hun energie. Hier ontstaat het verschil in kleur en dus specialisatie bij aartsengelen bijvoorbeeld.

Gidsen zijn zielen/energieën die reeds geïncarneerd zijn op aarde als mens of dier. Onder de term gidsen zitten eveneens je totemdieren, je spirituele dieren of overleden dieren. Hoe je het ook wilt noemen, gidsen is een verzamelnaam voor verschillende soorten energieën de jou bijstaan in je zielsgroei.

Hierbij is het belangrijk te vermelden dat wanneer je contact hebt met gidsen van een lagere energie hun eigen ego nog geïntegreerd is. Ze zijn dus nog onderhevig aan de dualiteit waardoor de boodschappen die van je deze energieën ontvangt niet altijd voor je hoogste goed is. Gebruik je onderscheidingsvermogen. Voel je angst of een lagere trilling, negeer dan de boodschap. Twijfel je, zeg dan “ben je van het hoogste licht, ben je van het hoogste licht, ben je van het hoogste licht”. Energieën die niet het beste met je voor hebben én dus niet van het hoogste licht zijn, zullen automatisch verdwijnen. Want dat is een regel in het universum. Je hebt immers nog steeds je vrije wil.

Lichtwezens van de eenheid

Hoe meer je werkt met je lichtteam, hoe sneller je zal aanvoelen wanneer een energie zich voordoet alsof een lid van je team. Net daarom leer ik mijn klanten ook altijd om te werken met de lichtwezens van de eenheid. Op het ogenblik dat je jou verbindt met een energie uit de eenheid dan weet je dat je boodschappen en advies voor je hoogste goed zal ontvangen. Bovendien krijg je dan altijd de energie die het meest aangewezen is voor je vraag.

Je kan bijvoorbeeld ook vragen aan je Hogere Zelf of je beschermengel om een gids aan je toe te wijzen van de hoogst mogelijke densiteit (energiefrequentie). Zo krijg je de zuiverste informatie die jou vooruithelpt.

Het verschil tussen verschillende engelen, gidsen is héél complex. En hierdoor niet altijd met ons logische verstand te vatten. Net daarom vragen ze mij om hier net te diep op in te gaan net omdat we niet ons hoofd zouden gaan zitten. Leer om vanuit je hart te communiceren en te voelen wat goed voor je is. Iedereen hier op aarde kan informatie ontvangen net zoals ik doe.

Heel je wonden

De verbinding met je lichtteam is er altijd. Alleen denken we soms dat we afgesneden zijn van alles en we nog zoveel moeten leren. Echter het enige dat nodig is, vraagt te erkennen dat je die gedachte hebt. Want net dat houdt je tegen om iets nu al te ontvangen. Gedachten zijn onze manifestatiekracht. Vergeet dat niet. Alles wat je denkt, zal zich materialiseren en tonen in je buitenwereld. Nu nog sneller dan ooit tevoren. Dus wil je leiding ontvangen, vertrouw dan in jezelf en in de verbinding die er altijd is. Je maakt jezelf niets wijs. Behalve dan alles wat je tegen jezelf vertelt. Daar zit je meeste en diepste groei.

Contacteer me als je jouw transformatieproces efficiënt wil aanvliegen en klaar bent voor diepe transformaties. Met als doel meer vrijheid, geluk en innerlijke rust of wat jij ook naar verlangt. Alles is mogelijk. Als jij het nodige werk doet & jezelf toelaat om het vervolgens te ontvangen.

In oneindige Liefde voor jou mooie ziel,
Lindsey
💚💫🔥

Zit je vast, zie je niet onmiddellijk een uitweg? Stel me al die vragen die in je hoofd rondspoken en je slapeloze nachten bezorgen.  Via een een transformatiesessie kunnen we kijken wat jij nu nodig hebt.

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube waar ik regelmatig video’s post over leven vanuit een hoger bewustzijn en readingen doe mbt de collectieve energieën.

Gratis visualisaties en meditaties vind je op soundcloud.