Pas je aan naarmate je het spel speelt

Pas je aan naarmate je het spel speelt. Wat doe je als je gezien wordt? Dat is een boodschap die ik een tijd terug kreeg van mijn gidsen. Ik had toen geen flauw idee wat de diepere betekenis was. Omdat ik gedroomd had dat ik een gezelschapsspel aan het spelen was. En terwijl ik aan het spelen was, veranderde ik de spelregels naargelang het me uit kwam 🤭😂

Gekende spel versus nieuwe spel

In het echte leven ben ik zo niet en hou ik eerlijk gezegd van het voorspellende. Duidelijke afspraken, geen veronderstellingen, vaststaande regels… het geeft een zeker vorm van rust. Net daarom kan ik nogal heel direct overkomen. Ik zeg hoe ik het en waar het op staat. Ik heb verlangens en maak die duidelijk. Tot ik mijn tweelingvlam ontmoette… 🙄 gedaan met het voorspellende, met zeker weten.

Los van het feit dat hij even koppig is als ik zelf (wat logisch is gezien we elkaars zuiverste spiegel zijn) werkt het niet altijd zoals ik het zou willen. Het duwt me echt naar de afgrond met mezelf. Enkel en alleen omdat ik al mijn schaduwen onder ogen zou zien, telkens op een diepere laag. Dus toen ik vandaag vroeg wat er mocht gepost worden, werd duidelijk waar de boodschap over gaat.

Leven in overgave

De weg lopen van een tweelingvlam of diepe zielsconnectie is een weg van het zelf. Wat betekent dat het er in eerste instantie is om jou te laten groeien als ziel, de gekende ascentie of bewustwording. De relatie is een ander paar mouwen maar hangt nauw samen met je eigen groei. En daar komen we tot de boodschap: pas de regels aan naarmate je het spel (bewustwording over wat het betekent om nu te leven als ziel, herinneren wie we écht zijn) speelt. Doorheen je groei zal je heel wat zaken anders mogen doen, anders mogen denken.

Emoties mogen erkent worden voor wat ze zijn. Zodat ze jou niet langer negatief beïnvloeden. Tot je op het punt komt dat de andere ziel (je ultieme spiegel) je echt ziet. Zonder ballast, zonder maskers, geen rollen meer wel enkel het zijn van je zuiverste essentie, je zelf. Wat ga je doen? Het is moeilijk te omschrijven hoe het voelt wanneer een andere ziel je ware essentie ziet. Het kan overweldigend zijn en daarom reageren we nog te vaak vanuit onze wonden en kwetsuren. Net daarom is de zoektocht naar ware, onvoorwaardelijke Liefde er altijd één op zoek naar jezelf.

Zelfliefde als sleutel tot succes

Hou van alles in jezelf. De ebs en flows maken samen wie je bent. Dualiteit in licht en donker is er om samen te komen en één te worden zodat jij jezelf kan neerzetten in deze fysieke incarnatie. Overvloed, welvaart, innerlijke rust, vrijheid, onvoorwaardelijke Liefde is er al. Integreer het als een deel van wie je bent en het zal zich automatisch manifesteren in je realiteit. Je bent het waard.

Wacht niet langer om verantwoordelijkheid te nemen voor jouw leven. Je creëert elke ervaring zelf. Nu is het aan jou.

Heb je individuele begeleiding nodig om doorheen deze uitdagende tijd te gaan, neem dan contact met me op. Of start alvast met het e-book waarbij je ook tal van visualisaties ontvangt. Leren hoe je eindelijk weer een meester wordt? Start dan met de video-serie “inzichten in het manifestatieproces”.

In oneindige liefde voor jou,
Lindsey ✨💚

PS: Wil je hulp, meer helderheid of richting mbt jouw (toekomstige) relatie? Dan is een transformatiesessie iets voor jou! Dan kan je alle vragen stellen die je in je hoofd hebt en die je slapeloze nachten bezorgen.

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube waar ik regelmatig video’s post over leven vanuit een hoger bewustzijn en readingen doe mbt de collectieve energieën.

Gratis visualisaties en meditaties vind je op soundcloud.