Wanneer je denkt aan opgeven

Wanneer je denkt aan opgeven, denk dan hier aan. Soms lijkt het gemakkelijker om op te geven. Zeker als je moe bent, leeggezogen bent… dan lijkt de gemakkelijkste oplossing opgeven. Ik snap het. Ik voel het. Wanneer je het even niet meer weet, laat je dan ondersteunen. Je bent niet alleen. Niemand hoeft deze moeilijke periode alleen zien te overwinnen. Kijk naar de natuur. Vandaag was het een mistige dag. Waar ik anders zou verlangen naar de zon en de warme stralen, nu was ik dankbaar voor de mist.

Mist maakt de wereld draaglijker

Mist verzacht alle prikkels van de buitenwereld. Waardoor je gemakkelijker naar binnen kan keren, luisterend naar de roerselen van je ziel. Erkennen wat je diepste emoties zijn en die de kracht geven om te tonen waar het pad naartoe leidt. En ja… soms lijkt een pad ontoegankelijk, liggen er obstakels als afgevallen takken en losgerukte bomen… maar kijk dan waar jij jezelf nog mag losrukken. Wie trekt er nog aan je energie omdat ze nog meer van je willen? Waar schuif je jouw eigen verlangens nog aan de kant omdat je als empathische mens voelt wat de ander nodig heeft?

Wel laat me dit zeggen… jezelf aan de kant schuiven vanuit het idee dat ze jou leuker gaan vinden, omdat ze jou zullen aanvaarden is niet de weg naar vrijheid. Wees jezelf, ontdek hoe het is om vanuit je authentieke energie te stralen want dan zullen de mensen op je pad komen die dat weerspiegelen. Soulmates die perfect voor je zijn, die de noden van je ziel als vanzelf aanvullen. Want is het niet dat wat we allemaal willen? Gewoon gelukkig zijn, Liefde ervaren in al zijn facetten en gewoon jezelf zijn.

Neem de tijd om jezelf te leren kennen

Maar hoe is het om jezelf te zijn? Laat mij je helpen, ondersteunen en de schop onder de kont te geven wanneer je wilt opgeven. Ik push je, ik daag je uit, ik geef je Liefde en koester wie je bent. Allemaal omdat ik jouw potentieel voel, omdat ik wens dat je gelukkig bent om wie je werkelijk bent.

Is dat wat jij ook wilt? Dan ben jij de persoon naar wie ik op zoek ben, de persoon voor wie ik elke dag posts/videos/blogs maak. Vertel me… als jij het heft nu niet in eigen handen neemt, wie dan wel? Laat het me weten, vertel me waar je het nu moeilijk mee hebt. Ik wacht op je, ik ben er voor jou.

In oneindige Liefde voor jou,
Lindsey
💫💚🔥

PS: Wil je hulp, meer helderheid of richting mbt jouw (toekomstige) relatie, je missie? Dan is een online reading  iets voor jou! Dan kan je alle vragen stellen die je in je hoofd hebt en die je slapeloze nachten bezorgen. Wil je onmiddellijk de diepte in, reserveer dan een transformatiesessie.

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube waar ik regelmatig video’s post over leven vanuit een hoger bewustzijn en readingen doe mbt de collectieve energieën.

Gratis visualisaties en meditaties vind je op soundcloud.