Je hebt het recht om angst te voelen

Je hebt het recht om angst te voelen, om bang te zijn. Alleen stel jezelf de vraag of het voelen van angst en erin blijven je ook daadwerkelijk vooruithelpt? Is het tijd om die energie los te laten of is er nog iets te leren? Loskomen uit de matrix en je gekende leven is beangstigend. Bovendien val je in het begin nog regelmatig terug, maar eens je wakker geworden bent. Is er niets wat jou nog in je oude leven kan houden, zelfs angst niet.

Angst is een raar beest

Het komt heel vaak naar voor tijdens de sessies die ik heb met mijn klanten. En wat opvalt is dat angst zich altijd toont in een andere gedaante, via een andere gedachte of overtuiging. Soms heeft het betrekking op ervaringen uit het verleden, soms mbt de onzekerheid over wat het leven en de toekomst voor ons in petto heeft.

Maar wat is angst nu eigenlijk echt? Toen ik die vraag stelde aan mijn lichtteam duurde het even vooraleer ik antwoord kon vatten in begrijpbare woorden. Ik kwam tot het volgende: ANGST is niets meer en niets minder dan

Ambivalente, aanpasbare

Negatieve, negotieerbare

Gedachten

Die je Stuurt

Naar je Toekomst.

Het mooie hieraan is dat dit betekent dat je angst kan veranderen. Het zijn immers gedachten en geen emoties. Ja we voelen het als een emotie maar ze ontstaan uit gedachten. En als je mij al een tijdje volgt dan zal je geleerd hebben dat jij niet jouw gedachten bent. Gedachten zijn als de vogels in de bomen. Ze zijn niet vaststaand, maar komen en gaan. Wat betekent dat het beeld die jouw gedachten vormen slechts één mogelijkheid is van een potentiële toekomst. Het is maw een potentie dat zich kan ontvouwen als jij daar genoeg focus en energie naar toe stuurt. Echter als niet dat is wat jij wenst vorm te geven dan ligt de sleutel er net in om jou bewust te worden van die angst-gedachten zodat je ze kan transformeren en vervangen door stimulerende gedachten van hoop, vertrouwen en geluk.

Transformeer angst

Om negatieve, ambivalente gedachten te transformeren is het dus niet alleen belangrijk om er bewust van te worden. Dat is natuurlijk de eerste stap. Want als jij je’r niet bewust van bent dan kan je niet verder. Eens bewust kan je kijken waar de gedachten vandaan komen? Waar ontstonden ze ooit? Is het ontstaan op basis van de visie van iemand anders? Heb je het ergens gelezen en als waarheid aangenomen of vertelden je ouders bijvoorbeeld dat het zo was. Stel jezelf dan de vraag op basis van wat dat jij deze gedachten blijft aanzien als waarheid? Past dit nog bij wie je geworden bent of ben je de gedachten ontgroeid? Aan jou de keuze mooi mens.

Eens je daar meer zicht op hebt, kan je via jouw intentie de gedachten transformeren. Hiervoor kan je beroep doen op je lichtteam. Vraag hen om de angst gedachten die jou niet langer van dienst zijn te transformeren naar optimaal en deze te veranderen door gedachten die stimulerend en ondersteunend zijn voor jouw zielspad en hiermee het aantrekken van je diepste verlangens.

Ontstaan van angst

Verder wil ik nog even stilstaan bij het feit dat er redenen zijn voor elke angst die we onder ogen zien net zoals voor elke tegenslag die we op ons pad krijgen. Die dagen ons uit en zorgen ervoor dat we sterkere mensen & krachtigere zielen worden. Zie ze als leermiddelen, tools om jouw ziel de nodige lessen en ervaringen mee te geven. Maar vertrouw ook dat jij alle kracht en moed in je hebt om elk obstakel te overwinnen en zo verder te lopen op je zielspad.

Dus ja, je hebt het recht om bang te zijn. Maar bovenal is het belangrijk om te blijven hopen en te vertrouwen dat je krachtig genoeg bent om elk obstakel, elke angst te overwinnen. Want het is in de wrijving dat we het meeste leren. Jouw ervaringen worden de wijsheid die je morgen weer verder van dienst zal zijn. En niet alleen jou van dienst zijn ook de mensen die op je pad komen.

Want telkens we een les geleerd hebben, opent zich een energetische lichtcode in je energetisch veld. Hierdoor kunnen andere mensen letterlijk aanhaken aan de energie van de oplossing. En zo worden we allen meesters en leerlingen van elkaar. Tenslotte maken we allen deel uit van dezelfde energie én zijn we verbonden door energetische koorden, afspraken en onvoorwaardelijke Liefde.

Jouw verantwoordelijkheid

Werk aan jezelf, doe het nodige opruimwerk en wordt wie je beoogd bent te zijn in dit leven. Herinner wie je bent, herinner de wijsheid en kennis die je in jouw blauwdruk draagt opdat je het kan gebruiken om je zielsmissie te activeren. Leef je leven alsof het je laatste is en onthoud dat je hier gekomen bent om de waarheid te ontdekken over dit universum. Integreer alle wijsheid en codes die voor je beschikbaar zijn. Balanceer de energieën in je wezen uit en stroom mee op de flow van dit leven. Enkel dan zal jij de emotionele vervulling voelen waar je ziel naar verlangt. Leer meer over je spirituele aard om te ontdekken hoe je als energie werkt, hoe alles samenhangt, hoe je manifesteert.

Dat is het ware geschenk van ontwaken. Ontdekken hoe het is om als energie een menselijke ervaring op te doen. Leren leven vanuit het hogere bewustzijn die we allen zijn. Ervaren hoe het is om gewoon te zijn zonder meer. Experimenteer hoe je via jouw energie alle diepste verlangens werkelijkheid laat worden. Het is veel eenvoudiger dan je denkt. Geniet van het proces. Ontdek waar je jezelf iets wijs hebt gemaakt. Erken de illusies die er nog zijn in je leven, verlicht de schaduwen in je energie. Leer hoe je vanuit jouw vrouwelijke voedende energie je ziel kan voeden, opladen en magische manifestaties kan magnetiseren.

Wil jij jou dat geschenk geven? Start dan nu. De tijd is er. Het is aan jou om het nodige werk te doen. Niemand kan en zal het voor jou doen, want dat breng je ziel geen vervulling en ervaringen.

Je weet wat je mag doen, wat je mag loslaten. Waar wacht je nog langer op? Diegene die je komt redden, ben jijzelf. Dus neem die verantwoordelijkheid op en stop met klagen over “waarom zij wel en ik niet”. Dat hoort niet bij een magische creator. Wij zijn één. En beschikken dus over dezelfde mogelijkheden, kansen en opportuniteiten wat je mag denken. Verander je gedachten, verander je leven.

Zoals altijd in oneindig veel licht en Liefde,

Lindsey

PS: En zoals altijd wil je samenwerken? Heb je antwoorden nodig op jouw vragen? Contacteer me, dan kijken we wat jij nu nodig hebt om weer verder te kunnen. Wil je op een snelle, efficiënte manier werken aan blokkades, problemen of wat dan ook? Dan is de transformatiesessie iets voor jou!
Wil je meer weten over jezelf, je pad, je missie? Ook dat kan in een transformatiesessie of reserveer een online reading. Kijk op de “werk met mij” pagina om te zien wat nog meer mogelijk is zoals een gechannelde boodschap, coaching,… .

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube

Nood aan gratis visualisaties? Beluister ze op soundcloud.

Elke dag een inspirerend post of tarotreading lezen mbt de huidige energieën? Dan moet je me zeker ook volgen op Instagram 😉