Onbekend is onbemind

Onbekend is onbemind, dat zeiden mijn gidsen tegen me de afgelopen nacht. En ze hebben gelijk. Wanneer je het niet weet dan ben je ook minder bezorgd om wat je niet weet. Of is het net omgekeerd, dat het onbekende jou angstig maakt?

Zielservaringen

Wanneer je gaat voelen over de zin onbekend is onbemind dan zal je het met mij eens zijn dat dit verschillende betekenissen heeft. Een voor de hand liggende verklaring is dat het namelijk moeilijker is om te begrijpen waar iemand doorheen gaat als je het zelf nog nooit ervaren heeft. Je kan wel je best doen om mee te leven met de andere, maar je kan niet meespreken uit ervaring.

Net daarom ervaren we zaken omdat het onze ziel lessen leert en ervaringen brengt waardoor we die kennis als wijsheid kunnen integreren. De lessen leren en doorheen obstakels gaan, is niet evident want het laat je overal tegenaan lopen. Maar vooral omdat je uit zou breken. Het daagt je uit om wonden te helen en schaduwen aan te kijken. Waarvan het soms lijkt dat anderen daar geen last van hebben. Maar niets is minder waar.

Elke ziel gaat doorheen de nodige obstakels en uitdagingen opdat ze zouden leren. Het is immers zo opgesteld dat we het meeste leren door de wrijving die we voelen en ervaren. Want zeg nu zelf, zou je nog moeite doen als jij tevreden was met je leven, als je oprecht en diep gelukkig was? Nee, wellicht niet. Het is het diepste verlangen die in ons schuilt wat maakt dat we blijven vooruitgaan. En nee dat is niet altijd even gemakkelijk. De dagen waarop de zon schijnt en er geen wolkje aan de lucht is, dansen en zweven we doorheen het leven.

Wrijving brengt je groei

Het zijn de dagen waarop het bewolkt is en regent. Waarop er van de zon geen sprake lijkt te zijn dat we het even niet meer weten. We zien de weg niet meer in het donker. Wat de uitdaging veel groter maakt. Dat zijn de momenten waarop we getest worden, kijken wat we nu echt willen. De kansen om te evalueren en eventueel een omslag te maken in ons leven zodat we klaar zijn voor een nieuw begin, anders leven, ander werk, nieuwe relatie, meer je passie volgend… Ik weet waar je doorheen laat en laat me zeggen dat ik heel goed weet hoe het voelt.

Waar je ook staat in jouw leven op dit ogenblik, hoe jij je ook voelt én welke vragen je ook hebt. Ik heb geleerd om meer te vertrouwen op de leiding die ik ontvang via mijn intuïtie. Hoe beangstigend het ook lijkt, hoe onzeker de toekomst ook is. Onthoud dat welk obstakel je nu moet overkomen, je alles in jou hebt om daarin te slagen. Maar besef ook dat jij je mag laten ondersteunen, want dat is een teken aan het universum dat jij het waard bent. Je hoeft het niet alleen te doen. Laat de controle los en geef je over. Alles wat voor je voorbestemd is, zal je niet voorbijgaan. Je verdient een beter leven! Want jij bent het waard. Weet dit, voel dit…

Kies vandaag nog voor jezelf en laat mij je ondersteunen. Al mijn talenten en wijsheid staan immers ten dienste van jouw groei en geluk. Dat is de reden waarom ik leef. Vraag het aan mijn klanten zou ik zeggen wat het betekende om in zichzelf te investeren door met mij samen te werken. Alhoewel ik eerlijk moet zijn, ik zie mijn klanten niet als klanten. Ik ben met jou begaan, ik wil dat jij weer gelukkig bent en je diepste verlangens najaagt. Jullie zijn, een voor een, deel van mijn zielenfamilie. Daarom blijf ik doorgaan, blijf ik vertrouwen welke uitdaging op mijn pad komt. En jij kan dat ook. Laat mij het jou leren.

In oneindig veel Liefde en Licht,
Lindsey ✨💚

PS2: Wil je hulp, meer helderheid of richting mbt jouw (toekomstige) relatie, je missie? Dan is een transformatiesessie iets voor jou! Dan kan je alle vragen stellen die je in je hoofd hebt en die je slapeloze nachten bezorgen.

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube waar ik regelmatig video’s post over leven vanuit een hoger bewustzijn en readingen doe mbt de collectieve energieën.

Gratis visualisaties en meditaties vind je op soundcloud.