Overweldigd door emoties

Overweldigd door emoties? Verander je gedachten. Wees bewust dat je wellicht negatieve gedachten had over je leven. Sommige dagen voelen als eb, andere dagen zitten we in de vloed van het leven. Dat is hoe de flow van het leven gaat. Hoe beter en eerder je dat begrijpt, hoe eenvoudiger je kan intappen op die flow.

Meester over je gedachten

De grootste uitdaging is om meester te worden over je gedachten. Want ongeacht welke emoties je voelt, ze worden nog te vaak onbewust aangestuurd vanuit de willekeurige gedachten die door ons hoofd spoken.

Meester worden over je leven vraagt van je om hier meer bewustzijn over te krijgen. Zodat je ook stabieler wordt in je emoties. Ja emoties zijn de barometer van je ziel maar worden beïnvloed door gedachten van slachtofferschap, verdriet, benadeling, ontgoocheling, minderwaardigheid, frustratie, belogen, gebruikt, misbruikt, schuldgevoel (wat geen emotie is maar een gedachte!!!). Dit zijn slechts een paar voorbeelden die onderliggend zijn en die we als emoties ervaren maar hun oorsprong vinden in de manier waarop je denkt over jezelf en het leven.

Diepere onderliggende emoties

Kijken we dan wat er onder die gedachten zitten, komen we uit bij de échte diepe emoties. De emoties die we het liefste niet aankijken en dus wegduwen. Want het doet pijn te moeten toegeven dat we ooit aan onze kracht verloren hebben. Dat we het vertrouwen in onszelf hebben losgelaten om alle kracht & vertrouwen buiten jezelf te vinden. Of het nu is in een goeroe, spiritueel leraar, meer kennis, een godsdienst of zelfs een nieuwe manier van leven.

Omdat ik weet hoe krachtig we allemaal zijn, is dat altijd mijn eerste betrachting tijdens de sessies met klanten, nl. hen laten voelen tot waartoe ze in staat zijn, het helpen herstellen van het vertrouwen in zichzelf. Want als je vertrouwt in jezelf en weet/vertrouwt dat het universum altijd je back up is. Dan zijn we tot grootste dingen in staat zoals het vormen van een nieuwe wereld. Sinds ik kind was, wist ik dat dit de reden was waarom ik nu geboren was. Nu is de tijd dat we allemaal herinneren.

Zelfwaarde is verbonden met je overvloed

Laat mij je helpen je diepste emoties aan te kijken, te helen én te transformeren. En ja, ik vraag geld voor mijn diensten. Want hiermee geef ik jou de kans de eerste les te leren in zelfrealisatie. Namelijk jezelf op waarde schatten, weten dat jij het meeste waard bent om in te investeren.

Wanneer je dat voelt, zal het universum dat weerspiegelen met veel meer overvloed. Dus wil je werken aan jezelf, voel je dat het anders kan en mag. Laat mij je helpen. Is het dat je wilt leren over manifesteren vanuit een hoger bewustzijn en dus moeitelozer je dromen aantrekken. Of is het ontdekken hoe je liefde aantrekt via je eigen ascentie (bewustwording/ontwikkeling).

Jij verdient het om het leven te leiden zoals je het in je dromen hebt. Laat me jou de weg tonen uit de matrix, uit het gekende systeem want er is nog zoveel meer mogelijk… echt de mogelijkheden zijn eindeloos als jij jezelf het waard vindt én de moed hebt om door te blijven gaan tot je aan de andere kant van de tunnel uitkomt. Ik weet dat je het kan.

Als je overweldigd bent door emoties dan is het sowieso belangrijk om ook de energetische koorden die je met personen en situaties hebt door te snijden. Je kan het doen na een ruzie, nadat iemand tegen je gelogen heeft of bij gelijk welke situatie met een persoon waarbij je voelt dat je negatieve en laag trillende emoties ervaart. De energetische koorden doorsnijden en uitzuiveren doe je als volgt.

Koorden doorsnijden

Je vraagt aan je lichtteam om je bij te staan bij het doorknippen van alle energetische koorden die niet langer voor jouw hoogste goed zijn. Je vult de plek waar de koord vastzat aan je energetische lichaam op met groen helend licht en stuurt gouden licht van de Bron richting de persoon en of situatie. In principe is dat voldoende om ervoor te zorgen dat je persoon niet meer onbewust energie van jou afneemt.

Of omgekeerd dat jij energie naar de andere stuurt of ontvangt. Als het iemand is waar je geen contact meer me hebt, vraag je jouw gidsen om de situatie ook op energetisch niveau te helen. Hierbij vragende dat de cirkel, de cyclus en de gepaard gaande lessen met die persoon mogen afgerond worden. Als ze nog niet geleerd zijn of er nog zaken uit te klaren zijn tussen jullie beiden, dan kan het voldoende zijn om gebruik te maken van “vergeving”.

Ik maakte een speciale transitie waarbij we die stappen allemaal overlopen. We werken met de Vlam van voltooiing & Aartsengel Anthiël voor heling naar harmonie. Maar ook de violette vlam, gouden vlam, zilveren vlam en Aartsengel Michaël met zijn elektrisch blauwe Vlam komt je helpen tijdens deze transitie zodat je cyclussen met betrekking tot problemen, situaties en personen volledig achter je kan laten.

Mocht je interesse hebben in de transitie dan kan je deze aanschaffen via deze link. En voor nu hoop ik dat het jou weer wat verder geholpen heeft op het pad van bewustwording. Ik weet dat er de komende maanden nog heel wat uitdagingen op ons pad komen. Maar vrees niet. Je hebt altijd de keuze om te beslissen welke realiteit jij wenst te ervaren? Wil je al meer afstemmen op de hogere wereld van 5D of blijf je liever nog in de afbrokkelende 3D wereld hangen. Dat mag. Het is jouw keuze. Jij kiest waar je nu klaar voor bent.

In ieder geval, als jij klaar bent voor het nodige transformatie werk in jezelf, als jij wilt leren over dat eenheidsbewustzijn en over manifesteren in de nieuwe wereld, dus vanuit die hogere energie. Wel dan heb ik al heel wat voor je klaarstaan. Afhankelijk van waar je bent in je groei zal jij je meer of minder tot iets aangetrokken voelen. Twijfel je, neem dan contact met me op dan kijken we samen wat jou nu het meeste vooruithelpt. Alles wat je moet weten, vind je terug op de website.

En zoals altijd in oneindige Liefde voor jou mooie ziel,

Lindsey

💫🔥💚

PS: En zoals altijd wil je samenwerken? Heb je antwoorden nodig op jouw vragen? Contacteer me, dan kijken we wat jij nu nodig hebt om weer verder te kunnen. Wil je op een snelle, efficiënte manier werken aan blokkades, problemen of wat dan ook? Dan is de transformatiesessie iets voor jou!
Wil je meer weten over jezelf, je pad, je missie? Ook dat kan in een transformatiesessie of reserveer een online reading. Kijk op de “werk met mij” pagina om te zien wat nog meer mogelijk is zoals een gechannelde boodschap, coaching,… .

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube

Nood aan gratis visualisaties? Beluister ze op soundcloud.

Elke dag een inspirerend post of tarotreading lezen mbt de huidige energieën? Dan moet je me zeker ook volgen op Instagram 😉