Wachtlijsten in de reguliere gezondheidszorg!!!

Wachtlijsten in de gezondheidszorg!!! Terwijl er zoveel mensen werkzaam zijn in de alternatieve sector. Mensen die ruimte en tijd vrij hebben of hun business zo gevormd hebben dat ze onmiddellijk kinderen en volwassenen kunnen verder helpen. Mensen die met hart en ziel klaarstaan om anderen weer vooruit te helpen. Alleen het probleem is dat dit enkel weggelegd is voor de mensen die ervoor kunnen betalen.

Nieuwe manier van regeren

Als de regering nu gaat kijken op welke manier ze de mens in de straat écht vooruit kunnen helpen, dan gaan ze kijken naar wat hun noden zijn. Misschien willen die mensen niet geholpen worden door de reguliere gezondheidzorg omdat dit niet past bij wie ze zijn of bij de waarden die ze hebben?!! Maar doen ze dit enkel om financiële redenen of omdat ze een papiertje nodig hebben voor ondersteuning!!!
Waarom geen systeem ontwikkelen volgens het principe van de dienstencheques of waarbij mensen met een hulpvraag een bedrag ter beschikking krijgen die ze kunnen gebruiken bij de hulpverlener van hun keuze. Iemand waar ze zich goed bij voelen, die ze vertrouwen,… want de menselijke psyche is meer dan een paar exelfiles en cijfers… We moeten niet alleen de manier van leven aanpassen, maar ook de manier waarop we naar problemen en obstakels kijken.
Er zijn reeds genoeg dokters, tandartsen, verplegers, therapeuten,… die uit het reguliere systeem gestapt zijn omdat het niet meer goed aanvoelde. Hetzelfde zien we gebeuren in het onderwijssysteem… de kinderen van nu, zijn niet meer de kinderen van 100 jaar geleden. Maar het onderwijs verloopt wel nog op die manier. De kinderen van deze tijd zijn veel bewuster, gevoeliger op een positieve manier want ze zijn veel beter verbonden met hun diepste zijn. Ze weten wie ze zijn en wat ze willen. Maar het huidige systeem duwt hen in hokjes. Jammer genoeg hokjes die voorbij gestreefd zijn.

Wat wil jij?

2020 was het jaar waarin we verplicht geduwd werden om te kijken naar waar we heen willen met ons leven. Maar zolang het niet structureel aangepakt wordt, zal er voor de “man in de straat” niets anders op zitten dan te blijven meelopen in de ratrace… met als gevolg meer zelfmoorden, depressies, psychoses…
Het is tijd dat we erkennen wie we werkelijk zijn en van daaruit keuzes gaan maken waardoor dat weerspiegeld wordt in de structuren die de basis van onze maatschappij vormen. Het is niet voor niets dat de verkiezingen in Amerika zijn zoals ze zijn… het toont ons dat wij als collectief mogen anders gaan denken, anders gaan beslissen.
Onze nieuwe regering vertoont dit op een kleine manier doordat er meer “jongeren” aangesteld werden. Echter wanneer deze zielen nog steeds beïnvloed en aangestuurd worden door de oudere wetten dan kunnen we nog lang blijven wachten op de nieuwe wereld.
Ja we moeten onze ogen opendoen. Maar laat ons beginnen met het anders aan te pakken, nieuwe manieren te bedenken, hoe kan het eenvoudiger. Want het gaat niet om hoe we het probleem aanpakken, wel wat we erdoor leren en meer nog wie wij erdoor worden.
Het is tijd dat er nu een oplossing komt. Niet volgende week of volgend jaar. Het budget dat vrijkomt, moet bij de mensen in nood komen. En zij moeten kunnen beslissen op welke manier ze het geld gebruiken. Moet er een vorm van controle komen? Dat mag, als de reden hiervoor oprecht is en niet omdat het moet passen binnen de visie van de “oude” maatschappij.

Systeem werkt niet meer

Vele alternatieve coaches, therapeuten, masseurs, helers, dokters,… hebben op niets recht en moeten het doen met wat ze hebben. Zeker nu met de huidige maatregelen is het ook voor hen lastig en uitdagend. Sommigen beslissen hierdoor om weer in het regulieren circuit te stappen, maar dat is niet de oplossing. Dat is zelfs jammer. Zelf zou ik bijvoorbeeld mensen gratis kunnen coachen en begeleiden, maar hoe betaal ik dan mijn huur, mijn eten?
Bovendien is nog zoiets als zelfwaarde… wanneer alles gratis is, dan geef je het teken aan het universum dat jij jezelf het niet waard vind om in te investeren. Wel, daar zit dus een grote denkfout. En dat ligt aan de basis van vele psychische problemen: zelfvertrouwen, zelfrespect, zelfliefde, zelfzekerheid,…
Veiligheid, een gevoel van zekerheid en financiën zouden nooit de reden mogen zijn waarom iemand beslist om zijn passie en de liefde voor het leven op te geven. En daar kan de regering iets aan doen, door nieuwe systemen te creëren.
De tijd voor verandering is nu!!!
Ik vertrouw dat we als mensheid in staat zijn om deze verandering op een goeie manier aan te pakken. Maar laat angst, onzekerheid of geld je niet tegenhouden in het najagen van je dromen. Je bent meer waard dan dat.
In oneindige liefde en licht,
Lindsey
💚💫🙏

PS: Wil je hulp, meer helderheid of richting mbt jouw (toekomstige) relatie, je missie? Dan is een online reading  iets voor jou! Dan kan je alle vragen stellen die je in je hoofd hebt en die je slapeloze nachten bezorgen. Wil je onmiddellijk de diepte in, reserveer dan een transformatiesessie.

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube waar ik regelmatig video’s post over leven vanuit een hoger bewustzijn en readingen doe mbt de collectieve energieën.

Gratis visualisaties en meditaties vind je op soundcloud.