Saturnus en Jupiter uitlijning

Saturnus en Jupiter lijnen zich met elkaar uit. Wat is de betekenis hiervan? Op 21 dec 2020 staan Jupiter en Saturnus op één lijn. Astrologen noemen dit the big conjunction, anderen spreken van de kerstmisster. Er zijn verschillende manieren om de invloed van deze energieën uit te leggen.

Volgende stap in de evolutie

Elke planeet draagt eigenschappen in zich, een andere energiefrequentie. Door ermee te verbinden kan je deze energieën gebruiken om te manifesteren. En dus vertellen de standen van de planeten je ook meer over waar we zijn in de evolutie van de planeet en ruimer ons volledige universum.

De manier waarop we de wereld creëren zal vanaf nu zichtbaarder veranderen. Tenslotte is alles energie en verbonden met ons bewustzijn. En er is niet één level van bewustzijn, maar er zijn verschillende bewustzijnsniveaus. Daar gaat het ontwaken ook over, namelijk zien/weten/voelen dat er meer is dan datgeen wat enkel te ervaren is met je fysieke zintuigen.

Als we kijken naar de energie van de planeten afzonderlijk dan gaat Saturnus over begrip van het leven, van wat het betekent om een energie in een mensenlichaam te zijn. Echter Saturnus is verbonden met de mannelijke energie en laat ons kijken naar waar er nog beperkingen, grenzen zijn in tijd/ruimte/leeftijd. Waar zijn er nog illusies, net zoals de dood één van de illusies is. We gaan nadenken over incarnatie en over het feit dat we als ziel niet beperkt worden door het menselijke leven. Tenslotte ontstaan elk nieuw leven in het diepste van een zwart gat, kijk maar naar de baarmoeder. Daarom worden nu de eerste plannen gemaakt van wat je tot stand wilt brengen. Je wordt geduwd om ruimte te creëren zodat een nieuwe mens, de galactische kristallen mens kan ontkiemen. Saturnus gaat om “ik wil mezelf leren kennen”. En is dat niet waar het ontwaken en het bewustwordingsproces écht over gaat? En dat doen we door te werken met de universele wetten. Deze wetten leiden ons op het pad naar werkelijke vrijheid. Saturnus brengt ons de lens om onze zuiverste blauwdruk opnieuw te activeren.

Jupiter daarentegen is de planeet van overvloed, groei en expansie. Bewustzijn dat er meer dan genoeg is voor iedereen en dat ook voelen. Waardoor eens je dat voelt, je alles ook gemakkelijker gaat delen met anderen. Jupiter is de planeet van onbeperkte mogelijkheden en genade. Wanneer je dit gebruikt dan trek je alles aan wat nodig is voor je hoogste goed. Echter de keerzijde van Jupiter is dat wanneer je dit niet genoeg begrenst of goed aanpakt en vanuit macht, hebzucht en controle doet dan ontplof je als het ware. Want uitbreiden gaat bijvoorbeeld ook over je fysieke lichaam. Als je te veel blijft eten, meer dan goed voor je is, dan zet je uit en ga je ook groeien… maar dat is niet de groei die je wenst. Dus de energie van overvloed gebruiken vanuit afstemming met je hogere zelf, je zielswaarden en hogere doelen is aangeraden.

Heen en weer geslingerd tussen twee planeten

De combinatie van beiden zorgt ervoor dat we heen en weer geslingerd worden tussen de beperkingen van de mind en de flow van onze emoties. Dat is dus nu iets waar je tegenaan kan lopen. Net omdat je jezelf zou afvragen wat jij wilt? Wie ben jij? Wat heb jij nodig om je emotioneel veilig en vervuld te voelen? En waar hou jij jezelf nog tegen?

Wanneer je wat kennis hebt van de Tree of Life dan zal je weten dat elke planeet, elke kleur, elke energie, zelfs elk voorwerp een plaats heeft op de tree of life. Meer nog de tree of life vind je ook terug in ons energetische lichaam. Want waar Saturnus verbonden is met de rechterhersenhelft is Jupiter verbonden met het 6e chakra. Kortom wanneer deze twee planeten op één lijn gaan staan dan is het de bedoeling dat we leren onze emoties te gaan begrijpen vanuit een hoger bewustzijn. Kortom je hogere leiding leren verbinden met je huidige fysieke leven.

En dat kan je doen door je te verbinden met de kracht energie van Mars én de wijsheid van alle tekens uit de dierriem. Door je eigen astrologische kaart te leren kennen, kan je ontdekken wat je huidige levenslessen zijn, hoe je bent in relaties, hoe de buitenwereld je ziet en wat je hier komt doen. De zodiak zijn immers verbonden met de vrouwelijke energie. Ze zijn de energiepoorten naar andere parallelle dimensies. Ze zijn verbonden met de regenboogkleuren. En is het nu net dat niet waar velen over spreken de regenboogwarrios?

Helen naar eenheid

Het thema van de komende maanden en ruimer op collectief vlak de komende 20 jaar gaat over het verder helen van deze vrouwelijke en mannelijke energieën in onszelf. Zodat we meer en meer tot eenheid in onszelf komen. Gedachten, emoties mbt machtsmisbruik, verdrukking, bureaucratie zullen aangekeken worden en geheeld. Maar daarvoor is de kracht van Mars nodig om te blijven kiezen voor rechtvaardigheid. Discipline om te blijven werken aan jezelf en niet op te geven wanneer het moeilijk wordt; Want dat maakt van jou een ware meester over je eigen leven en incarnatie.

Met de uitlijning van Saturnus en Jupiter krijgen we de kans om massaal weg te stappen uit de matrix. Het systeem dat we zelf gecreëerd hebben en dus zelf weer kunnen aanpassen. We hebben de kracht en alles in ons om een nieuwe wereld vorm te geven. En dat is wat nu gebeurd… we zijn aangekomen in het Aquariustijdperk waar alles de komende jaren luchtiger en lichter zal worden. Echter als jij het nodige werk doet om weg et stappen van alles wat je geleerd hebt en gekend hebt; Om ruimte te maken en te ontdekken wat nog meer mogelijk is dan wat jij voor mogelijk houdt. Daar gaat deze uitlijning over.

De toekomst

Je zal zien dat de komende weken en vooral jaren heel wat zal veranderen. En zoals altijd verandering is niet altijd leuk, maar op lange termijn zal het ons het geluk en de vrijheid brengen waar we allemaal naar op zoek zijn. Het onderwijssysteem zal veranderen, cryptocurrency zal zijn intrede meer doen op een betrouwbare manier, de manier van werken waarin we vastzitten aan 9 to 5 jobs zal opengetrokken worden. En daarin was 2020 het jaar waarin de aanleiding tot dit alles kwam mede door het virus. Ja we zitten met enorme verliezen en ja we zullen nog onze wonden likken. Maar dit alles is er omdat we zouden wakker worden, zouden zien waar we het al zo lang op de verkeerde manier aanpakken. Nu is het tijd dat je eerst voor jezelf gaat zorgen en dan zal je ook anderen om je heen van dienst kunnen zijn met jouw talenten.

En zoals altijd, heb je ondersteuning nodig. Zie je het even niet meer zitten? Contacteer me snel dan kijken we wat jij nu nodig hebt om weer verder te kunnen.  Kies vandaag nog voor jezelf en laat mij je ondersteunen. Al mijn talenten en wijsheid staan immers ten dienste van jouw groei en geluk. Dat is de reden waarom ik leef. Vraag het aan mijn klanten zou ik zeggen wat het betekende om in zichzelf te investeren door met mij samen te werken. Alhoewel ik eerlijk moet zijn, ik zie mijn klanten niet als klanten. Ik ben met jou begaan, ik wil dat jij weer gelukkig bent en je diepste verlangens najaagt. Jullie zijn, een voor een, deel van mijn zielenfamilie. Daarom blijf ik doorgaan, blijf ik vertrouwen welke uitdaging op mijn pad komt. En jij kan dat ook. Laat mij het jou leren.

In oneindig veel Liefde en Licht,
Lindsey ✨💚

PS2: Wil je hulp, meer helderheid of richting mbt jouw (toekomstige) relatie, je missie? Dan is een transformatiesessie iets voor jou! Dan kan je alle vragen stellen die je in je hoofd hebt en die je slapeloze nachten bezorgen.

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube waar ik regelmatig video’s post over leven vanuit een hoger bewustzijn en readingen doe mbt de collectieve energieën.

Gratis visualisaties en meditaties vind je op soundcloud.