Waarom stilte een dankbaar middel is

Waarom stilte een dankbaar middel is, ontdekte ik weer afgelopen maanden.

In stilte vind je antwoorden

Hij vroeg waarom ik zo stil was. 🤔 Was ik stil dan? We waren toch aan het chatten? Hmm… nu ja eigenlijk snapte ik wel wat hij bedoelde. Ik kon de boodschap tussen de regels door lezen als ik eerlijk was met mezelf. Alleen vond ik niet dat ik mezelf moest verantwoorden wat de reden was waarom ik me de laatste maand in hermit modus vond.

Ja, ik ben een maagd en dat is wat maagden doen. Plus met mijn ascendant schorpioen kan ik nogal diep voelen… dan heb ik tijd alleen nodig, tijd om met mezelf in gesprek te gaan en ja de laatste jaren heb ik geleerd dat het handig is om dan selectief te zijn in de contacten die je entertaint. Dus ja… hij was niet de enige die me liet weten dat ze zich afvroegen waar ik uithing. En dat is hun recht. Net zoals het mijn recht is om die ruimte voor mezelf te houden. Enkel zo kan ik blijven geven en van dienst zijn voor mijn volgers en klanten. Als spiritueel leraar ben je altijd een voorbeeld en leider door zelf te doen wat je verkondigt.

Je energie werkt als een magneet

Door wie ik ben en wat ik doe, trek ik verschillende mensen aan. Elk met een ander verhaal, andere cultuur, ander geslacht, verschillende interesses. Maar wat me tijdens het gesprek met hem het meeste raakte, was dat hij door “waarden” en overtuigingen in zijn gemeenschap niet in staat was om deze kerst samen met zijn gezin door te brengen. Ik voelde zijn pijn en wou dat ik een toverstaf had om zijn (en mijn) obstakels op te lossen. Alleen dan ontneem ik hem een waardevolle kans om een diepe zielsles te leren.

In eerste instantie dat hij niet vast zit en er altijd een oplossing is. Ja hiervoor moeten we soms tegen de gekende regels het anders gaan doen. Máár net daar zit de groei, daar zit het gat waar je uit de matrix kan stappen. En dat is wat ik aan al mijn klanten leer en toon. De weg uit het probleem waardoor ze zich nu beperkt en klein voelen.

Omarm je grootsheid

Je bent niet klein. Je bent oneindig en krachtig. Zo krachtig dat de volgende angst waar je tegenaan zal lopen na werken met mij, die is voor te veel succes, te veel aandacht, een te diepe liefde die zo onvoorwaardelijk is dat je gaat twijfelen aan het bestaan er van en jezelf opnieuw saboteert 🤦‍♀️ Wel dan ben ik er weer om die schop onder je kont te geven. Om ervoor te zorgen dat je blijft vooruit gaan. En ik loop met je mee totdat je voldoende zelfvertrouwen hebt om weer even alleen te lopen. Want ik zie je kracht en geloof in je. Je bent het waard om je beste leven te ervaren. Niet morgen, maar nu al. Dus waar wacht je nog op? Ik geef je toestemming om voor jezelf te kiezen & in je kracht te stappen. Want de wereld heeft je nodig. Laat mij jou helpen en weer op weg zetten.

En zoals altijd in oneindige Liefde voor jou mooie ziel,

Lindsey

💫🔥💚

PS: En zoals altijd wil je samenwerken? Heb je antwoorden nodig op jouw vragen? Contacteer me, dan kijken we wat jij nu nodig hebt om weer verder te kunnen. Wil je op een snelle, efficiënte manier werken aan blokkades, problemen of wat dan ook? Dan is de transformatiesessie iets voor jou!
Wil je meer weten over jezelf, je pad, je missie? Ook dat kan in een transformatiesessie of reserveer een online reading. Kijk op de “werk met mij” pagina om te zien wat nog meer mogelijk is zoals een gechannelde boodschap, coaching,… .

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube

Nood aan gratis visualisaties? Beluister ze op soundcloud.

Elke dag een inspirerend post of tarotreading lezen mbt de huidige energieën? Dan moet je me zeker ook volgen op Instagram 😉