Tijd is een beperking

Tijd is een beperking, dat is een les van de planeet Saturnus. Om een stabiel leven te creëren, is het nodig om sterk en stabiel te zijn in jezelf. Het vraagt om alles wat je kent tegen de spiegel van jouw innerlijke waarheid aan te houden. Het leven op aarde is er om ons als ziel te laten groeien. Verlies, ontgoocheling, bedrog, falen… alles hoort erbij. Want we kunnen niet leren over rijkdom, over welvaart, over diepe liefde als je niet weet wat de andere kant is van dezelfde ervaring.

Dualiteit als les

Alles in deze wereld heeft een positieve en een negatieve pool. Dat valt onder de dualiteit. Om te kunnen groeien naar eenheid is het belangrijk bewust te worden van deze dualiteit. Zo kan je gaan leven vanuit eenheid, keuzes maken vanuit eenheid zonder dat de dualiteit je nog op een negatieve manier beïnvloed. Je weet immers dat alles ook een positieve kant heeft.

Welke negatieve ervaring heb jij gehad de afgelopen tijd? Je voelde je misschien bedrogen, in de steek gelaten of je vindt dat je gefaald hebt. Wel… adem even diep in (laat je buik boller worden want dan laat je de spanningen los) en blaas die laag trillende emoties uit je systeem. Geef ze aan de aarde om te helpen transformeren. Adem opnieuw in en vraag de gouden straal je te vullen. Kijk nu terug naar de ervaring. Welke les zat erin? Wat is het licht in de situatie? Waar kan je de eenheid zien? Focus daarop.

Leven vanuit een hoger bewustzijn vraagt deze vaardigheid. Waardoor je in alles voelt dat er een les zit, je ziet dat het toont waar je blokkades zitten en hoe je weer vooruit kan. Dat kan je leren. En is helemaal niet moeilijk.

Tijd is een illusie

Eén van de lessen die je leert wanneer je bewustzijn verruimt is namelijk dat tijd een illusie is. Zolang je vasthoudt aan een bepaald tijdskader dan probeer je de manifestatie van jouw wensen ook te controleren. Want het vervullen van de wens moet in een tijdskader passen. Maar wat als er geen tijd is, wat als er slechts één lange nu is? Loskomen van een tijdskader zorgt ervoor dat je wens elk moment kan in je leven stromen. Die les heb ik geleerd en getransformeerd toen ik bewust werd dat ik er vanuit ging dat ik dacht dat er geen nieuwe klanten of bestellingen meer zouden binnenkomen voor het einde van de nieuwe maand. Echter toen ik dat losliet en veranderde naar “ik ontvang op elk moment van de dag nieuwe aanvragen en bestellingen” zorgde ik er voor dat ik die maand op de laatste dag van de maand nog een nieuwe bestelling had.

We zijn zo gewoon geworden aan vaste dagen waarop geld binnenkomt, maar dat is niet hoe het universum werkt. Het universum kent geen tijd zoals wij het indelen. Dus kom ervan los en zie welke invloed dat op jouw leven heeft. En ook hier komt het weer neer op loslaten en overgave.

Zo ook met het einde van dit jaar… waarom zou je wachten tot 1 januari om al met je nieuwe leven te starten?

Neem nu actie

Je kan nu al kleine zaken anders gaan doen die tegen dat we 1 januari zijn reeds een positieve impact zal hebben op je leven. Wees wijs en gebruik de energie die nu al tot je beschikking staat om nu de basis te leggen voor je wensen om in je leven binnen te komen. Tenslotte de manifestaties die voor mij het gemakkelijkste in mijn leven verschenen zijn die waar ik mijn wens de wereld instuurde en dan alles rond het manifesteren zelf losliet. Enkel wanneer ik voelde dat ik een bepaalde actie mocht nemen, deed ik dat in afstemming met mijn innerlijke leiding.

Hoe meer je dat doet, hoe meer je bewijzen zal verzamelen dat het volgen van je leiding echt wel iets opbrengt. Het brengt je misschien niet altijd wat je wenst of hoe jij dacht dat het er uit zou zien waardoor velen dan denken dat hun wens niet vervult is. Echter soms komt het in een andere vorm of is er nog een kleine tussenstap… dus wees stil wanneer iets gebeurd in je leven. En dan zal je zien dat je altijd krijgt wat je vraagt.

Laat mij je ondersteunen zodat je sterker wordt en beter de signalen van je gidsen en het universum kan begrijpen. Zodat je kan leven vanuit de wijsheid die je al in je hebt maar nu nog ligt te slapen. Alles kan, als jij de toestemming geeft om in een beter leven te stappen. Vandaag zelfs al… waarom nog wachten tot morgen? Voor alles is er een oplossing.

Liefs,
Lindsey

💫💚🔥

Zit je vast, zie je niet onmiddellijk een uitweg? Stel me al die vragen die in je hoofd rondspoken en je slapeloze nachten bezorgen.  Via een een transformatiesessie kunnen we kijken wat jij nu nodig hebt.

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube waar ik regelmatig video’s post over leven vanuit een hoger bewustzijn en readingen doe mbt de collectieve energieën.

Gratis visualisaties en meditaties vind je op soundcloud.