Hoe voelt tweelingvlamliefde?

Hoe voelt tweelingvlamliefde? Omdat niet iedereen een tweelingvlam is en niet iedereen al in contact is met zijn tweelingvlamliefde, heb ik al meermaals proberen uit te leggen wat dit is. Echter tot op heden vond ik niet de woorden om te beschrijven hoe het voelt om een diepe connectie en Liefde zoals die van jouw tweelingvlam te ervaren.

Gisteren op mijn terugweg naar huis hoorde ik het liedje “the one” van Gary Allen. Toen ik de lyrics beter beluisterde, hoorde ik dat dit een deel de diepte, het geduld, respect én de onvoorwaardelijke Liefde in een tweelingvlam connectie omschrijft. Vermenigvuldig het gevoel dat dit lied oproept met oneindig & dan heb je bij benadering een idee wat “ware liefde” is. Dus beluister het lied zeker ook eens op YouTube. Want elk lied draagt een helende energie in zich…

Voor nu, deel ik met jou de tekst in de berichten hieronder.
Geniet…

~~~
No rush though I need your touch
I won’t rush your heart
Until you feel on solid ground
Until your strength is found, girl
I’ll fill those canyons in your soul
Like a river lead you home
And I’ll walk a step behind
In the shadows so you shine
Just ask it will be done
And I will prove my love
Until you’re sure that I’m “the one”
Somebody else was here before
He treated you unkind
And broken wings need time to heal
Before a heart can fly, girl
I’ll fill those canyons in your soul
Like a river lead you home
And I’ll walk a step behind
In the shadows so you shine
Just ask it will be done
And I will prove my love
Until you’re sure that I’m “the one”
Trust in me and you’ll find a heart so true
All I want to do is give the best of me to you
And stand beside you
Just ask it will be done
And I will prove my love
Until you’re sure that I’m “the one”
~~~

Wil jij leren hoe je jouw tweelingvlam aantrekt? Wil je op een efficiënte manier blokkades transformeren? Heb je al van alles geprobeerd en lijkt je wens toch nog niet in in je realiteit te verschijnen? Wel… dan heb je nog werk te doen én daar wil ik je gerust bij helpen. Kijk op de werk met mij pagina op welke manier we kunnen samenwerken of stuur me een mailtje met waar je tegenaan loopt. Dan kijk ik wat jou nu het meeste verder helpt.

Ohhh… nog even dit…

Kiezen voor vrijheid

De meeste van mijn klanten willen zich vrij voelen. Vrijheid om te doen wat ze graag doen. Om te gaan en staan waar hun ziel hen naartoe leidt. Dat ken ik… ik voel het ook en wellicht is dat de reden dat ze mijn klanten werden. Andere klanten willen een leven creëren waarin ze elke dag Liefde voelen. Wat ik ondertussen voor mezelf gecreëerd heb net door niet meer buiten mezelf te zoeken.

Nog anderen willen met hun passie en talenten financiële onafhankelijkheid creëren. Wat het ook is dat je wenst vorm te geven of waartoe jij je voelt aangetrokken. Tussen het ontvangen van je doel en het nu zitten enkel blokkades. Anders had je alles al ontvangen. We zijn specialist in het saboteren van onze manifestatie net doordat we onze eigen blokkades niet goed zien. Of we zoeken antwoorden waar we ze niet zullen vinden.

En dat is de meerwaarde om met mij samen te werken. Ondertussen zeiden verschillende klanten me dat het lijkt alsof ze een rechtstreekse lijn met God hebben tijdens onze chatmomenten. Klanten van het spiritueel leertraject mogen me immers 24/7 contacteren gedurende 3 heerlijke, diep transformerende maanden. Want ik ga graag all the way. Ik wil iedereen gelukkig zien want ik weet dat dit de weg is naar wereldvrede 🤗😁😇. Eenheid en harmonie komt van binnenuit. Dus wil je in de wereld dat teweeg brengen, begin dan bij jezelf.

Wil je meer weten over het spiritueel leertraject? Super!!! Ik heb nog 3 plaatsen in het spiritueel leertraject om te starten in oktober. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met me op zodat ik je alles kan vertellen. 😘🙏

En voor nu oneindig, veel Liefde voor jou,
Lindsey ✨💚

PS: Wil je hulp, meer helderheid of richting mbt jouw (toekomstige) relatie, je missie? Dan is een online reading  iets voor jou! Dan kan je alle vragen stellen die je in je hoofd hebt en die je slapeloze nachten bezorgen.

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube waar ik regelmatig video’s post over leven vanuit een hoger bewustzijn en readingen doe mbt de collectieve energieën.

Gratis visualisaties en meditaties vind je op soundcloud.