Vaccineren of niet, de les voor je ziel

Vaccineren of niet, wat is de les voor je ziel? Wat maakt dat het zo moeilijk is om een keuze te maken voor jezelf. Wel dat is verbonden met de hogere les die je ziel kan leren.

Voor vaccinatie of niet

Tegenwoordig word je overstelpt door verschillende berichten en boodschappen over het corona-vaccin. Of je het nu wilt of niet. Zowel in het kamp van de voorstanders, zijn er gechannelde berichten te vinden als in het kamp van de tegenstanders. Door de overvloed aan informatie vanuit verschillende invalshoeken: wetenschappelijk, meningen van familie, media, spirituele wereld, worden we nog meer geconfronteerd met twijfel en onzekerheid dan ooit tevoren. Hoe weet je nu welke keuze je moet maken? Wat is de beste keuze?

Verschillende klanten en volgers blijven dezelfde vragen stellen want ze krijgen boodschappen te horen als:

  • door vaccinatie wordt je ziel uit je lichaam gerukt,
  • door vaccinatie verandert je DNA
  • door vaccinatie verlies je de controle over je persoonlijkheid of
  • als je niet vaccinneert, ga je dood
  • als je niet vaccineert, ben je egoïstisch
  • je hebt een verantwoordelijkheid tav de rest van de bevolking

Twijfel en onzekerheid maakt ziek

Net die onduidelijkheid, die extra twijfels en onzekerheid die zich verspreid onder de mensen, is de reden om hier een duidelijk antwoord op te geven vanuit een hoger bewustzijn. Wat trouwens een bewustzijn is waar elke ziel toegankelijkheid tot heeft.

Wanneer je alle berichten er op na leest of video’s bekijkt, zal je het met mij eens zijn dat elke boodschap er op gericht is om meer angst te brengen en te verspreiden. Dit op zich is een signaal dat de boodschap niet gechanneld of doorgegeven is vanuit een hoger bewustzijn, namelijk vanuit eenheid. Het maakt niet uit of er bij staat Maria Magdalena, Jezus of Aartsengel Metatron. Iedereen kan een naam die ze kennen schrijven bij gelijk welke tekst. Het maakt niet uit over welk hoger bewustzijn het dan ook gaat.

Eerste les in vaccinverhaal

Dus de eerste les hier weer is je onderscheidingsvermogen leren gebruiken om te weten of de informatie vanuit een zuivere bron komt én bovendien op een zuivere manier weergegeven wordt. Energieën vanuit eenheid zullen nooit zeggen wat jij moet doen, wat beter is… want dan interfereren ze onmiddellijk met de vrije wil van elke ziel.

Er zijn wel energieën van een lager bewustzijn die zich soms voordoen als een hogere energie. Echter die lagere energieën leven nog steeds in de dualiteit en zijn dus enkel gericht op het uitoefenen van macht en controle. Lees of hoor je iets en word je angst aangewakkerd, erken dat dan en laat de boodschap los. Dat is niet de waarheid die je wenst te manifesteren.

Tweede les in vaccinverhaal

Een tweede inzicht die ik je wens mee te geven is het volgende. Het klopt dat het vaccin jouw volledige systeem zal en kan beïnvloeden. Echter dat is zo met alles wat niet eigen is aan je lichaam, gaande van frisdranken, suiker, tabak, drugs, alcohol, medicatie, enz… Elke stof die niet in zijn natuurlijke vorm wordt opgenomen kan per definitie giftig zijn en een negatieve werking hebben op je lichaam en energiesysteem.

Een natuurlijke plant kan genezend werken, maar in een te grote hoeveelheid dodelijk zijn. Elke genezende plant of stof heeft de eigenschap in zich om dodelijk of giftig te zijn. Dat maakt deel uit van de dualiteiten in deze wereld. Dus in alles mag er balans zijn.

Bovendien wanneer je systeem door bijvoorbeeld vaccinatie verstoord is, weet dan dat wij als energie veel krachtiger dan wat ze ons willen laten geloven. We hebben de kracht in ons om elke negatieve invloed te transformeren en te transmuteren. Daarvoor schreef ik het boek 96 vlammen waar ik je leer dat door eenvoudig af te stemmen op de vlammen jij de mogelijkheid hebt om je eigen heler te zijn. Maar daar gaat deze blog nu niet over.

Derde les in vaccinverhaal

Zo kom ik tot mijn derde punt. Ik wil jou erop wijzen dat alle berichten gericht zijn om jou te laten geloven dat er iemand jou controleert en probeert te onderdrukken. Dat er een macht is die groter en krachtiger is dan wat jij bent. Hier bewust over worden, is de sleutel in jouw zielsgroei. Voel het, weet het, geloof het én je hebt de belangrijke les in dit volledige pandemie en virusverhaal geleerd…

Ongeacht in welke richting het werkt: pro vaccinatie of con… beide boodschappen hebben hetzelfde doel… ANGST VERSPREIDEN en hiermee je energie ondermijnen!!! We hebben de kracht om negatieve effecten van vaccinaties te transmuteren door onder andere te werken met de universele vlammen. We hebben de vaccinatie niet nodig om immuun te zijn voor gelijk welk virus.

Ons lichaam herstelt zichzelf wanneer je het in de goede richting duwt… Aan jou om de keuze te maken die aansluit bij jouw waarheid en bewustzijn. Laat niemand, ook mij niet jou overtuigen wat jij zou moeten doen. Luister naar jezelf, je lichaam en hart zodat je weet welke ervaring en les je ziel wenst te leren.

In oneindige liefde voor het leven,

Lindsey

Neem controle over je leven

Dat is wat we ook doen in het mentorship groepstraject “zelfrealisatie via het hartgedragen bewustzijn”. We overlopen de verschillende fasen van ascentie en bewustwording. Een traject van 9 weken waarin we trauma’s helen op een diep level. Waar we overtuigingen ombuigen en leren hoe alles in onze realiteit een spiegel is voor waar we zijn op het pad van zelfontwikkeling en zelfrealisatie.

Wil je meer tools en tricks aanleren zodat je jouw passie kan vormgeven en je beste leven nu al kan ervaren? Wel, dan nodig ik je uit om samen met mij dit transformerende traject te doorlopen. Lees er meer over en voel wat het met je doet. Ik leer je graag kennen.

In oneindige liefde voor jou,

Lindsey

💫🔥💚

PS: En zoals altijd wil je samenwerken? Heb je antwoorden nodig op jouw vragen? Contacteer me, dan kijken we wat jij nu nodig hebt om weer verder te kunnen. Wil je op een snelle, efficiënte manier werken aan blokkades, problemen of wat dan ook? Dan is de transformatiesessie iets voor jou!
Wil je meer weten over jezelf, je pad, je missie? Kijk op de “werk met mij” pagina om te zien wat nog meer mogelijk is zoals de video-serie over manifestatie.

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube

Nood aan gratis visualisaties? Beluister ze op soundcloud.

Elke dag een inspirerend post of tarotreading lezen mbt de huidige energieën? Dan moet je me zeker ook volgen op Instagram 😉