Worstel je met de keuzes

Worstel je met de keuzes die de buitenwereld jou toont?
We zien hoe je worstelt met de keuzes die aan jou getoond worden vanuit de buitenwereld. Wanneer de roep van de buitenwereld te luid wordt, horen we vaak niet meer de innerlijke stem. Of de boodschappen die we horen, worden vertekend. We hebben de neiging om af te stemmen en voort te gaan op de uiterlijke signalen en boodschappen want die zijn tastbaar.

De signalen van je ziel en de boodschappen die wij jou sturen, zijn zo subtiel dat je net al vele andere gaat twijfelen aan de oprechtheid en waarheid ervan. We zien het en begrijpen het. Ook hier kijken we enkel vanuit onvoorwaardelijke liefde naar jouw leven en naar de keuzes die je maakt. Wij, jouw gidsen en lichtteam die reeds leven vanuit het eenheidsbewustzijn, oordelen niet langer. Omdat we weten dat elke ziel zijn eigen pad te bewandelen heeft om de zo nodige groei te ervaren.

Laat los wat je denkt dat het juiste is, laat los wat je denkt dat we van jou verwachten. Wij verwachten niets meer dan dat jij geniet van het leven en geluk in je wereld mag en kan ervaren. Dat is wat wij wensen voor jou en je medemensen. Niet langer is het nodig om alles te weten, niet langer hoef je op ons af te stemmen om te weten wat je zou moeten doen. Net omdat dit voortkomt vanuit het idee dat er nog steeds iets bestaat dat groter en machtiger is dan jijzelf. Alleen jij bent dat grotere zelf. Jij bent diegene waar je jouw leven lang op hebt gewacht. Ontwaken is het grootste mysterie, maar tevens de grootste zegen die je als mens kan ervaren. Opnieuw verbinden met je innerlijke zelf, met je hogere zelf en alles om je heen kan overweldigend zijn, maar het laat je ook ervaren hoe magisch en krachtig je bent. Niets in de buitenwereld kan je tegenhouden. Geen enkel virus, oorlog of obstakel op je pad zal jouw ziel ervan weerhouden om te evolueren.

Want door de oneindigheid kent je ziel geen angst. Je ziel weet, je ziel vertrouwt en je ziel leeft in overgave aan het grotere geheel. Samen zullen we doorheen deze pandemie komen, ook al lijkt het dat er geen einde aan komt. In onze wereld is de pandemie reeds een bestand in het archief. Iets waar we nog aan terugdenken omdat het ons een grote groei heeft gebracht als samenleving. Nu we de eenheid van alles kunnen zien, zien we ook de grootste geschenken en de zegeningen die het virus ons gebracht heeft. Ja, er zijn mensen die nog steeds in angst leven. Dat erkennen we, maar dat is enkel en alleen omdat die zielen nog niet in staat zijn om verbinding te maken met hun innerlijke licht en dus met de bron. Ze voelen zich nog steeds afgescheiden, in de steek gelaten en alleen.

Net daarom zijn er mensen nodig die het licht zijn, die het licht laten stralen. Het maakt niet uit hoe groot of hoe klein je licht straalt mooi mens. Wij zien de ware kracht van je essentie, wij zien voorbij de uiterlijke omhulsels van het fysieke lichaam. We hebben de sluier der vergetelheid opgelicht zodat elke ziel opnieuw weer kan zien. Grond je energie in de nieuwe wereld want die is er al. Leef vanuit je nieuwe bewustzijn, hoe nieuw en onwennig dit soms mag aanvoelen. Dit is de weg die jij en vele andere zielen met jou te gaan hebben. Blijf je focussen op de realiteit die je wenst te ervaren. Van zodra genoeg zielen dit beeld blijven vasthouden, zal je zien dat de realiteit en jullie wereld dit gaat weerspiegelen. Hou je niet langer vast aan de oude wereld want die is er niet meer. Dan blijf je leven in een illusie waardoor jouw leven een illusie wordt. En dat wensen we niemand toe.

Ook niet de zielen die overweldigd werden door de donkere energieën van pijn en manipulatie. Nog te veel zielen zijn gekwetst in de kern van hun bestaan. Ze ontkennen wie ze werkelijk zijn en leven hierdoor een bestaan dat onwaardig is voor elke vorm van bestaan. De weg naar binnen is de enige weg die jou bevrijding zal brengen, want dat is de enige zuiverste weg. Zelfs andere zielen die zogezegd verlicht zijn, vallen vaak nog in de valkuil van het ego, van het systeem dat jullie benoemen als de matrix. Maar weet dat de enige valkuil die is die jij toelaat er te zijn. Zo krachtig zijn jullie en jammer genoeg zien de meeste van jullie dat nog niet. Want dat zou betekenen dat jullie verantwoordelijkheid moeten nemen voor jullie leven, voor jullie daden, voor de woorden die jullie spreken.

Werken aan jezelf is niet altijd fijn maar zolang jullie de diepste wonden in je ziel niet aankijken, zal je nooit oprecht geluk, onvoorwaardelijke liefde en overvloed in al zijn glorie kunnen aanvaarden. Dus aan jou de keuze… wij zien dat elke keuze die je maakt je naar een andere tijdslijn brengt. Kies wijs en verschuif je energie naar de hoogst mogelijke tijdslijn die er voor jou nu beschikbaar is. Want net daar ligt het verschil tussen mensen die lijden onder de pandemie en die waar lijkt dat alles moeiteloos verloopt. Het verschil zit hem in het feit dat zij vanuit een ander bewustzijn in het leven staan. En die mogelijkheden zijn voor iedereen beschikbaar dus ook voor jou als dit is wat jij kiest.

Liefs,

Je lichtteam

Neem je heling in handen

Wil je echt de diepte in gaan om je schaduwen te helen en te transformeren? Dan nodig ik je uit om mee te doen aan het mentorship groepsprogramma “zelfrealisatie vanuit een hartgedragen bewustzijn”. Dit 9 weken durende programma verloopt volledig online. Dus je plant het in wanneer het voor jou past. Tijdens de 9 weken zijn er online groepsmomenten waarop ik al je vragen beantwoordt. Je krijgt tools en middelen aangereikt om je heling in handen te nemen zodat jij zuiverder wordt en jij jouw essentie de wereld kan inzetten zoals het jou past.

Heb je individuele begeleiding nodig om doorheen deze uitdagende tijd te gaan, neem dan contact met me op. Of start alvast met het e-book waarbij je ook tal van visualisaties ontvangt. Leren hoe je eindelijk weer een meester wordt? Start dan met de video-serie “inzichten in het manifestatieproces”.

In oneindige liefde voor jou,
Lindsey ✨💚

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube waar ik regelmatig video’s post over leven vanuit een hoger bewustzijn en readingen doe mbt de collectieve energieën.

Gratis visualisaties en meditaties vind je op soundcloud.