Liefhebben zonder afhankelijkheid

Liefhebben zonder afhankelijkheid, is het mogelijk? Ja, het kan zeker. En dat is een nieuwe vorm van liefde die we allemaal aan het leren zijn. Want liefhebben zonder afhankelijkheid is hoe onvoorwaardelijke liefde werkt. De universele energie die voor iedereen beschikbaar is.

Liefhebben is moeilijk

Wanneer je het thema relaties en liefde bekijkt dan zijn er veel onduidelijkheden en moeilijkheden. Het maakt ons verward waardoor we liever ons hart afsluiten. Zo zijn we toch zeker dat we niet gekwetst worden. Maar als er iets is wat duidelijk mag zijn, is wel dat niet liefde kwetst enkel de voorwaarden en verwachtingen die we stellen ten aanzien van de ander.

Begrijp me niet verkeerd verwachtingen op zich zijn niet slecht. Want ze zorgen ervoor dat we verlangens najagen en wensen laten uitkomen. Het gaat om het onthechten van de nood aan uiterlijke personen en omstandigheden om geluk te ervaren. Dingen veranderen voortdurend om meer te brengen van waar je van houdt. Als je het tegenhoudt door krampachtig vast te houden aan wat je had, kan het leven jou niet meer brengen.

Een andere verwachting is met betrekking tot tijd. Maar er bestaat niet zoiets als te laat wanneer het op liefde aankomt. Ware liefde ontstaat tussen zielen. En zielen zijn oneindig, dus de liefde tussen hen ook. Wat maakt dat de ware liefde op tijd in je leven komt, namelijk wanneer jij er klaar voor bent.

Tijd is een overtuiging

Enkel het ego laat zich beperken en sturen door tijd en ruimte. Als tweelingvlam mocht ik reeds ervaren dat er zoveel beperkende ideeën zijn over hoe liefde moet gaan. Over hoe iemand zich moet gedragen om betrouwbaar te zijn… maar is dat ook echt zo?

Kloppen al die quotes die je leest op sociale media. Tenslotte zijn ze slechts gemaakt door iemand die ooit werd geraakt door een beperkende vorm van liefde. Dus laat je niet vastzetten door de waarheid van iemand anders, volg je eigen intuïtie en waarheid.

Het probleem van afhankelijkheid gaat vooral over het feit dat we onze innerlijke gemoedstoestand laten bepalen door uiterlijke omstandigheden, personen of situaties. Zo kan je geven zonder de verwachting iets terug te krijgen. Je laat iedereen zijn wie ze zijn en laat energie en liefde stromen. Geen verwachtingen van anderen, hecht je aan je eigen bron.

Afhankelijkheid

Wees een bron van liefde voor anderen en liefde zal zich weerspiegelen in jouw leven. Dan geef je iedereen de vrijheid om zichzelf te zijn. Want liefde wordt vrijelijk gegeven en ontvangen zonder er een bepaalde vorm of voorwaarden aan te koppelen. Dat is onvoorwaardelijke liefde. En dat is tenslotte het enige waar we allen diep naar verlangen. Het ervaren van die diepe, uitzonderlijke liefde die onvoorwaardelijk is. Waar we mogen zijn wie we zijn. Maar dat hoeft niet enkel en alleen te zijn tussen geliefden. Dat kan je met alles en iedereen ervaren, want onvoorwaardelijke liefde is de enige waarheid hier op aarde.

Tweelingvlammen duwen heilige huisjes omver. Dus dat is wat ik doe. Jou en de wereld tonen dat liefde en relaties anders mogen verlopen. En de enige weg hiervoor is door aan je eigen schaduwen te werken. Door naar binnen te gaan, door je emoties te leren begrijpen. Stem je af op je eigen bron en laat dan alles door je heen stromen. Geef liefde aan wat er voorbijkomt, aan dat wat je aandacht trekt.

Mocht je dat willen leren hoe je dat op een moeiteloze manier kan doen, dan nodig ik je uit om mijn boek 96 Vlammen te lezen. Ik vertel je namelijk hoe je liefde in je leven manifesteert via je eigen ascentie. Of als je er helemaal klaar voor bent dan kan je natuurlijk helemaal invliegen en meedoen aan het groepstraject “zelfrealisatie vanuit een hartgedragen bewustzijn” dat samen met het boek je leert om de universele vlammen te gebruiken voor je diepste transformaties en heling.

Laat de inzichten van vandaag bezinken en kies welk leven je wilt leiden.

In oneindige Liefde voor jou, in Liefde voor het leven,
In dienst voor ieders hoogste goed,

Lindsey
💚💫🔥

Zit je vast, zie je niet onmiddellijk een uitweg? Stel me al die vragen die in je hoofd rondspoken en je slapeloze nachten bezorgen.  Via een een transformatiesessie kunnen we kijken wat jij nu nodig hebt.

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube waar ik regelmatig video’s post over leven vanuit een hoger bewustzijn en readingen doe mbt de collectieve energieën.

Gratis visualisaties en meditaties vind je op soundcloud.