Vaccineren of niet, de ware les

Vaccineren of niet. De ware les gaat verloren in de eindeloze discussies. Verschillende klanten en volgers spreken me aan over de vaccinaties. Daarom deel ik nogmaals het perspectief vanuit een hoger bewustzijn. Lees verder als je klaar bent voor een open kijk.

Ego versus ziel

Eerst en vooral, het gaat niet om mijn mening. Want zelf ben ik nog steeds tegen de vaccinaties… We hebben het niet nodig, net omdat we via onze energie alles mogen transformeren. MAAR we leven nog steeds in een 3D wereld die doorheen enorme transformaties gaat. Hierdoor wordt mijn vrijheid beperkt en daarom koos ik voor vaccinatie. Enkel en alleen omdat dit de eenvoudigste manier was/is om opnieuw te reizen.
Toen mijn twin zei “ik begrijp niet waarom iedereen er zo raar over doet, het stelt niets voor”, kwam bij mij het inzicht dat het nooit gaat om het wel of niet vaccineren… Maar wel opnieuw over de manier waarop je ermee omgaat, hoe je ernaar kijkt én hoeveel emotie (en dus kracht) weggeeft hieraan.
Dus net zoals met alles is het veel belangrijker om te kijken hoe je houding is. Welke emoties en dus waarde geef je er aan. Want dat bepaalt de uitkomst en de manifestatie van je realiteit.

Je emoties zijn het antwoord

Het is veel gezonder om neutraal t.o.v. vaccinatie te staan. Net zoals met elk ander obstakel wat je ervaart vanuit de dualiteit. Dat helpt je om er “boven” te staan. Want het is niet de vaccinatie of het virus die ervoor zal zorgen dat je ziek wordt of gaat sterven. NEE, wel de energie die je er aan weggeeft en hiermee je eigen kracht ondermijnt.
Net daarom channelde ik weken terug, zo niet maanden terug… dat de vaccinaties er in eerste instantie zijn om de angst bij het collectief te neutraliseren. Want veel mensen maakten zichzelf ziek (fysiek, emotioneel en mentaal) doordat ze al hun levenskracht weggeven aan een bron buiten zichzelf. Wanneer je daar meer bewustzijn over hebt dan ga je begrijpen dat niemand (ook niet de overheid) controle over je heeft.
Jij bent en blijft de meester van je eigen leven. Net daarom is werken aan jezelf, spiritualiteit gronden nét nu super belangrijk. Angst wordt verspreid vanuit verschillende invalshoeken. Alleen angst blijft angst! En het is net die angst zelf, de negativiteit en lage trillingen/frequentie die ermee gepaard gaan die VEEL besmettelijker, dodelijker zijn dan welke virus dan ook.
Dus onderwijs jezelf, heel jezelf en zie je niet langer als “beter” dan de andere.
Want dat ben je niet!!! En zal je nooit zijn. We zijn één. Dat is waar het hogere eenheidsbewustzijn net om draait.

Liefs,
Je lichtteam

Neem je heling in handen

Wil je echt de diepte in gaan om je schaduwen te helen en te transformeren? Dan nodig ik je uit om mee te doen aan het mentorship groepsprogramma “zelfrealisatie vanuit een hartgedragen bewustzijn”. Dit 9 weken durende programma verloopt volledig online. Dus je plant het in wanneer het voor jou past. Je krijgt tools en middelen aangereikt om je heling in handen te nemen zodat jij zuiverder wordt en jij jouw essentie de wereld kan inzetten zoals het jou past. Leer weken met de universele vlammen zodat je nog krachtiger wordt.

Heb je individuele begeleiding nodig om doorheen deze uitdagende tijd te gaan, neem dan contact met me op. Of start alvast met het e-book waarbij je ook tal van visualisaties ontvangt. Leren hoe je eindelijk weer een meester wordt? Start dan met de video-serie “inzichten in het manifestatieproces”.

In oneindige liefde voor jou,
Lindsey ✨💚

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube waar ik regelmatig video’s post over leven vanuit een hoger bewustzijn en readingen doe mbt de collectieve energieën.

Gratis visualisaties en meditaties vind je op soundcloud.