Verandering in de wereld begint in jezelf

Verandering in de wereld begint in jezelf. Wil jij echt een andere wereld? Dan start die verandering altijd in jezelf. We kijken altijd naar de buitenwereld of naar anderen. Maar wanneer je bewustzijn verruimt en je wakker wordt dan stel je vast dat er zoveel illusies zijn in deze wereld.

Liever slachtoffer dan verandering

Je hebt het misschien zelf al ervaren, maar sommigen mensen zullen nooit veranderen. Zolang ze een voordeel halen uit het zijn van een slachtoffer, uit het zichzelf hopeloos voelen dan zal geen enkel leraar, heling of techniek hen daarvan weerhouden. Deze mensen halen nog teveel voordeel uit het zijn van een slachtoffer en hebben nog niet het bewustzijn dat ze eigenlijk zelf hun wereld creëren. Lange tijd zat ik ook vast in dat systeem en dacht ik dat ik door alles en iedereen gemanipuleerd was. Dat het enige wat ik kon doen was meelopen in het systeem als een schaap in zijn kudde. Echter toen ik ontdekte dat ik geen schaap was maar een wolf veranderde er veel in mijn leven.

Ik ging experimenteren en leerde meer over het leven en dus over mezelf. Doorheen mijn ontwikkeling merkte ik dat ik in staat was om op een moeiteloze manier te communiceren met gidsen, lichtmeesters, engelen en mensen die niet meer op aarde leven. In het begin gaf me dat angst omdat er zaken waren waar ik geen controle over had tenminste dat dacht ik. Het niet weten maakte me onzeker. Echter door meer en meer de tijd te nemen en mezelf opnieuw te leren kennen, zag ik dat ik krachtiger was dan ik dacht.

Leven in verbinding voor verandering

Mijn groei en ontwikkeling zorgde ervoor dat ik beter in verbinding kwam te staan met mijn innerlijke wijsheid. En ja, ik leerde ook dat dat betekent dat het nodig is om op regelmatige basis stil te zijn, te luisteren. Ontwennen van altijd bezig te zijn, ontleren dat hard werken niet automatisch meer inkomen opleverde en stoppen met constant te willen bezig zijn.

Door mee te stromen op de flow ipv alles te willen controleren en te bepalen, creëerde ik ruimte aan het universum om in te stappen. Co-creëren met het universum geeft me zoveel rust en vrijheid. Omdat ik vertrouw dat geld er altijd is wanneer je het nodig hebt. Weten dat de antwoorden komen wanneer je ze nodig hebt, loslaten wanneer je ziet dat actie ondernemen even op pauze mag gezet worden.

Door eenheid in mezelf te creëren en de mannelijke en vrouwelijke energie in mezelf te helen en uit te balanceren, ben ik in staat om vanuit moeiteloosheid en eenheid mee te stromen op het ritme van het leven. Het maakt me niet uit tegen welke datum iets klaar is. Als het niet stroomt, dan draagt het niet de juiste energie of zit ik niet op het goeie pad.

Dus laat ik het los want het leven toonde me dat alles gebeurd op het ogenblik dat dit moet gebeuren. Betekent dit dat je geen actie hoeft te nemen? Nee… zeker niet. Maar ik neem geen actie omdat één of andere businesscoach gezegd heeft dat ik met advertenties moet werken of omdat ik 3x op een dag moet posten.

Co-creatie vanuit afstemming

Actie ondernemen komt voort vanuit afstemming met mijn ziel zodat wat ik doe, de energie draagt van mijn ziel, mijn essentie. Enkel dan zullen de mensen die met mijn energie resoneren maximaal nut hebben van mijn diensten en mijn werk. Woorden zijn energie. Wanneer ik zou schrijven vanuit een vervormde energie in mezelf dan zou dit bij jou een totaal ander resultaat teweeg brengen dat willen we niet.

Jij bent het waard om het beste leven mogelijk te leven. En net daarom zet ik enkel woorden op papier wanneer mijn essentie mij daartoe leidt. Probeer het ook… leven vanuit afstemming en op het natuurlijke ritme die door je heen stroomt. Leer co-creëren met het universum. Vraag om te tonen wat je volgende stap mag zijn en zie hoe mirakels in je leven zich ontvouwen.

Zolang je dat niet doet, blijf je nog koppig vasthouden aan je leven uit angst. Verandering is nooit comfortabel want we weten niet waar het met ons leven heen gaat. Echter krampachtig blijven vasthouden aan iets wat niet voor je bestemd is of wat zijn nut heeft gehad, zal je sowieso nooit het geluk en de vrijheid brengen die je verlangt. Ik weet het… ik zat ooit waar jij nu zit.

Stop met alles te willen begrijpen met je logische verstand en ga voelen. Wees lief voor jezelf, wees eerlijk tegen jezelf… enkel dan zal je de verantwoordelijkheid kunnen nemen voor je leven. Door helder te zijn over wat je écht wilt, zal het universum voor jou de pionnen op het schaakbord verschuiven. Echter zolang je blijft wentelen in twijfel en zelfbeklag zal je nooit verder kunnen. Tjah… dan blijf je maar waar je bent… totdat je ‘r echt genoeg van hebt. Aan jou de keuze mooi mens…

En zoals altijd, mocht je vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, twijfel niet en contacteer me.

Met Liefde en Licht voor jullie allen,
van dienst voor ieders hoogste goed,

Lindsey

💚🔥💫

PS: Wil je hulp, meer helderheid of richting mbt jouw (toekomstige) relatie, je missie? Dan is een online reading  iets voor jou! Dan kan je alle vragen stellen die je in je hoofd hebt en die je slapeloze nachten bezorgen.

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube waar ik regelmatig video’s post over leven vanuit een hoger bewustzijn en readingen doe mbt de collectieve energieën.

Gratis visualisaties en meditaties vind je op soundcloud.