Verloor jij jezelf

Verloor jij jezelf? Ja, ik weet het. Je verloor zoveel… geld, mensen, materie, sociaal en vooral fysiek contact, vrijheid. Besef je dat je wellicht niet denkt aan datgene wat je al het langste kwijt bent en ook nog eens het belangrijkste in je leven is?

Een schim van jezelf

Je verloor de verbinding met wie je werkelijk bent. Niemand denkt eraan maar jezelf verliezen, is het ergste wat je kan meemaken. Ten eerste besef je het in eerste instantie niet. Ten tweede denk je dat jij jezelf bent, maar je bent slecht een schim van wat je ware Zelf is.

Dus ja dood en hergeboorte waren dringend nodig. En nee, het is niet leuk. Maar je kan kiezen… blijven zagen en klagen, blijven panikeren over wat weg is, blijven rouwen om verlies van materiële schade OF je verantwoordelijkheid nemen voor je leven. Meeliften op de nieuwe energie die over de aarde stroomt om je leven anders vorm te geven. Het leven zal nooit meer zijn zoals je het gekend hebt. Dus de systemen die jij hebt opgezet om te “overleven” zullen ook niet meer werken.

Bewustzijn verruimen

Wanneer we met zijn allen massaal aan onszelf beginnen werken en ons bewustzijn daadwerkelijk verruimen dan verenigen we ons zoals het mag zijn. Eenheid vanuit individualiteit… je beseft dat jouw gedrag, jouw keuzes altijd anderen beïnvloedt maar houdt toch rekening met je eigen behoeften en grenzen. Vanuit het hoger bewustzijn neem je keuzes voor ieders hoogste goed ipv enkel aan jezelf te denken. Dat maakt dat we die nieuwe wereld creëren.

Het is mogelijk en niet zo moeilijk… maar je mag stoppen met te luisteren naar anderen. Wat jij mag weten en nodig hebt, is al in jou aanwezig. Wees stil, vertraag en absorbeer de informatie die je ontvangt.

Dat brengt je dichter bij je ware zelf, bij je ziel en je passie. Wat jou vervulling op elk vlak van je leven zal brengen.

Herrijs jezelf als een sfinx

Om uit de assen te herrijzen van je verleden, van je oude zelf is het nodig te weten wie je dan bent. Je ervaart nog geen 100% emotionele vervulling in je leven omdat je het grotere geheel nog niet ziet. Leerling zijn, wil zeggen dat je jezelf overgeeft aan het (nog) niet weten of zien.

Pas wanneer jij jouw heling serieus neemt en je Hart volledig opent voor het leven hier op aarde, zal jij de weg naar jouw ware vervulling vinden. Creativiteit stroomt dan door je aderen opdat je jouw wijsheid, je Zelf kan delen met anderen.

Herboren worden als sfinx brengt je in een nieuwe wereld. De wereld van je ziel leven op aarde. Eén met alles om je heen, verbonden met jezelf in alle tijd en ruimte, meer en meer afgestemd op het grotere plan. De wereld is jouw stad, jouw dorp, jouw school, jouw speeltuin. Zorg er ook zo voor.

Van zodra de mist verdwijnt en de blinddoeken afgenomen worden, zullen we zien dat we niet vast zitten. Er komt meer helderheid waar je tot nu toe nog in het duister tastte. Oude structuren zijn je niet meer behulpzaam en dat begin je meer en meer te beseffen. Dus je gaat op zoek naar antwoorden. Via gelijkgestemde mensen vind je jouw gading. Antwoorden komen er via zielen die het pad reeds lopen en enkele stappen voorop zij… luister naar hen, leer van hen, neem dan de juiste afslag.

We kunnen dit. Jij kan het. Hiervoor heb je levens lang geoefend en aan jezelf gewerkt. Dit is het echte werk. Jouw oefentijd is voorbij.

Heb je ondersteuning nodig bij je spirituele ontwaken? Wil je inzichten om te weten van waar klachten komen?
Reserveer een reading, channeling of transformatiesessie en dan zet ik je graag weer op weg.

En zoals altijd…

In licht en Liefde
Van dienst voor ieders hoogste goed,

Lindsey
💫💖😘

PS: Wil je op een snelle, efficiënte manier werken aan blokkades, problemen of wat dan ook? Dan is de transformatiesessie iets voor jou!
Wil je meer weten over jezelf, je pad, je missie? Ook dat kan in een transformatiesessie of reserveer een online reading. Kijk op de “werk met mij” pagina om te zien wat nog meer mogelijk is zoals een gechannelde boodschap, coaching,… .

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube

Nood aan gratis visualisaties? Beluister ze op soundcloud.

Elke dag een inspirerend post of tarotreading lezen mbt de huidige energieën? Dan moet je me zeker ook volgen op Instagram 😉