Volle maan Boodschap, wat mogen we leren

💫Volle maan (in ram) boodschap💫

Gewoon even de kaarten gelegd de fun… waar gaat de energie van deze volle maan over. Wat maakt dat we deze maand weer zo hevig voelen?

De onderliggende push is er om ervoor te zorgen dat jij weer verbinding maakt met je Hart. Zolang je keuzes maakt vanuit angst, tekort en dus gaat bedenken wat goed is, zal er altijd een deel van je zijn die ontgoocheld lijkt achter te blijven. Je ziel wil zoveel mooie dingen in de wereld zetten maar je durft nog niet de stap te zetten. Wat als… en wat dan nog? Als jij een droomleven wilt leven dan zal je het nodige werk moeten doen.

Elke mens wil keuzes, maar maakt liever geen beslissingen. Elke ziel wilt vrijheid, maar het ego wilt niet de verantwoordelijkheid die daarbij komt kijken. De meesten willen hun manifestatie onmiddellijk zien verschijnen maar schuiven het innerlijke werk aan de kant.

Je kan de universele wetten niet naast je neerleggen. Zo binnen, zo buiten. Echt elke ervaring, hoe klein ook is een weerspiegeling van jouw energie. Alles is een resultaat van jouw creatie… bewust en wellicht meeste onbewust.

Velen leerden je over het werken met affirmaties & het transformeren van je emoties door ze te erkennen als tools voor manifestatie. En dat klopt ook. Maar zolang jij niet weet wie je écht bent, zal je nooit emotionele vervulling ervaren. Zolang je een slechte kopie in de wereld zet of een afkooksel van je essentie toont, zal je leven ook gematigd blijven.

Deze volle maan pusht je over je grenzen heen. Laat je met je kop tegen de muur lopen en geeft het gevoel dat er niets nog goed is in je leven… dat alles verkeerd loopt en niets gaat zoals je wilt. Je doet toch alles al? Is dat echt ook zo? Of laat jij jezelf en de wereld dat geloven? Ben jij volledig gecommitteerd aan je zielsmissie, aan je leven? Aan jou de keuze…

Nu is de tijd om je moedige visie achterna te gaan, je dromen niet meer los te laten én alle obstakels/uitdagingen op je pad aan te gaan. Dan kom je als een volleerde meester uit aan de andere kant van dit avontuur wat ze ascentie heten => de wedergeboorte van je ware essentie 💚

In licht en oneindige Liefde,
Van dienst voor ieders hoogste goed,
Lindsey
💚💫🔥

PS: Wil je op een snelle, efficiënte manier werken aan blokkades, problemen of wat dan ook? Dan is de transformatiesessie iets voor jou!
Wil je meer weten over jezelf, je pad, je missie? Ook dat kan in een transformatiesessie of reserveer een online reading. Kijk op de “werk met mij” pagina om te zien wat nog meer mogelijk is zoals een gechannelde boodschap, coaching,… .

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube

Nood aan gratis visualisaties? Beluister ze op soundcloud.

Elke dag een inspirerend post of tarotreading lezen mbt de huidige energieën? Dan moet je me zeker ook volgen op Instagram 😉