Praten over vorige levens: doen of niet?

Praten over vorige levens zou je het moeten doen of niet? Is het nodig dat je weet wie en wat je gedaan hebt in vorige levens? Of laat je het beter voor wat het is, in het verleden?

Nieuwgierigheid of leermoment

De reden waarom ik hier een blog over schrijf, is omdat ik het vaak zie terugkomen als obstakel bij klanten. Niet alleen bij klanten in het spiritueel leertraject “versterk jezelf” maar ook bij klanten die een reading reserveren. De meeste vragen hebben betrekking op connecties met mensen die we ontmoeten en waar ze op de één of andere manier een verbinding mee voelen. Dan willen ze weten wat dit betekent. Andere vragen hebben betrekking op hoe een gebeurtenis in dit leven, vaak een angst of blokkade verbonden is met het verleden. Want we willen begrijpen waarom iets wel of niet gebeurt.

Kort gezegd is het mijn ervaring dat lichtwezens en gidsen je enkel antwoorden zal geven over vorige levens als dit bevorderlijk is voor jouw groei. Even goed als je vragen stelt over iemand anders of over de connectie die je hebt met iemand anders. Integriteit is heel ook heel belangrijk. Dat betekent dus dat wanneer je vragen stelt over iets of iemand en het antwoord of de vraag is niet voor jouw hoogste goed dan zal ik ook geen antwoord krijgen. En dan is dat ook wat ik jou zou meegeven.

Overgave versus controle

Hierbij is het belangrijk om bewust te worden dat je in principe niet moet gaan zoeken naar informatie uit vorige levens. De reden hiervoor is dat als het nodig is dat jij het weet, dan zal het via boodschappen en synchroniciteiten naar je toekomen. Alles in je leven gebeurt immers opdat jij zuiverder zou worden. Dus de gebeurtenissen in je realiteit hebben allen het hogere doel om jou te triggeren of jou iets te leren. Vaak is dat omdat er iets uit het verleden (dit of vorig leven) jou nog op een negatieve manier beïnvloed. Dan mag dit meestal na bewustwording getransformeerd worden zodat het jou niet langer in de greep houdt.

Wanneer je vanuit controle meer wilt weten over het verleden, over iemand anders… kortom vanuit controle je achter de sluier wilt kijken dan kan het zijn dat je van een kale reis terugkomt.

Versterk jezelf

Verder is het belangrijk om bewust te zijn dat je geen slachtoffer bent die allerlei zaken overkomt en een pion is van iets groters. Je hebt vrije wil en dus de keuze om je vrije wil te gebruiken om beslissingen te maken in afstemming met je ziel of niet. Wanneer je jouw verantwoordelijkheid weggeeft aan zaken uit het verleden alsof het je allemaal overkomen is, dan onderwaardeer jij jezelf.

Door die gedachte zorg je er immers voor dat je jezelf buiten spel zet. Je ontkracht je eigen gaven en talenten en hiermee je eigen transformatiekracht. Het is mijn taak om jou de scepter over je leven terug te geven. Zodat je zelf de plak gaat zwaaien in je leven ipv constant je kracht weg te geven aan anderen of aan situaties alsof het lijkt dat die buiten je wil ligt.

Samengevat, je mag praten over vorige levens wanneer je leert begrijpen van waar een blokkade, gedrag of angst vandaan komt. Maar weet dat tijd een constructie is van de mens. Wanneer je weet dat alles één is dan heb je de kracht om de invloed van elke ervaring uit het verleden én toekomst op een positieve manier te transformeren. Alles is mogelijk in dit oneindige universum.

Wil jij werken aan je groei? Wil je op een efficiënte manier blokkades transformeren? Heb je al van alles geprobeerd en lijkt je wens toch nog niet in in je realiteit te verschijnen? Wel… dan heb je nog werk te doen én daar wil ik je gerust bij helpen. Kijk op de werk met mij pagina op welke manier we kunnen samenwerken of stuur me een mailtje met waar je tegenaan loopt. Dan kijk ik wat jou nu het meeste verder helpt.

Ohhh… nog even dit…

Kiezen voor vrijheid

De meeste van mijn klanten willen zich vrij voelen. Vrijheid om te doen wat ze graag doen. Om te gaan en staan waar hun ziel hen naartoe leidt. Dat ken ik… ik voel het ook en wellicht is dat de reden dat ze mijn klanten werden. Andere klanten willen een leven creëren waarin ze elke dag Liefde voelen. Wat ik ondertussen voor mezelf gecreëerd heb net door niet meer buiten mezelf te zoeken.

Nog anderen willen met hun passie en talenten financiële onafhankelijkheid creëren. Wat het ook is dat je wenst vorm te geven of waartoe jij je voelt aangetrokken. Tussen het ontvangen van je doel en het nu zitten enkel blokkades. Anders had je alles al ontvangen. We zijn specialist in het saboteren van onze manifestatie net doordat we onze eigen blokkades niet goed zien. Of we zoeken antwoorden waar we ze niet zullen vinden.

En dat is de meerwaarde om met mij samen te werken. Ondertussen zeiden verschillende klanten me dat het lijkt alsof ze een rechtstreekse lijn met God hebben tijdens onze chatmomenten. Klanten van het spiritueel leertraject mogen me immers 24/7 contacteren gedurende 3 heerlijke, diep transformerende maanden. Want ik ga graag all the way. Ik wil iedereen gelukkig zien want ik weet dat dit de weg is naar wereldvrede 🤗😁😇. Eenheid en harmonie komt van binnenuit. Dus wil je in de wereld dat teweeg brengen, begin dan bij jezelf.

Wil je meer weten over het spiritueel leertraject? Super!!! Ik heb nog 3 plaatsen in het spiritueel leertraject om te starten in oktober. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met me op zodat ik je alles kan vertellen. 😘🙏

Liefs,
Lindsey

💚🔥💫

PS: Wil je hulp, meer helderheid of richting mbt jouw (toekomstige) relatie, je missie? Dan is een online reading  iets voor jou! Dan kan je alle vragen stellen die je in je hoofd hebt en die je slapeloze nachten bezorgen.

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube waar ik regelmatig video’s post over leven vanuit een hoger bewustzijn en readingen doe mbt de collectieve energieën.

Gratis visualisaties en meditaties vind je op soundcloud.