Wanneer een virus je grootste leermeester wordt

Wanneer een virus je grootste leermeester wordt, kan je verschillende dingen doen. In een hoekje wegkruipen, je verstoppen en hopen dat het snel voorbij gaat. Of het virus in de ogen kijken en vragen wat je te doen hebt. Kortom de lessen te leren die er te leren zijn.

Angst voor verandering

Ik voel dat er weer veel angst is. Dus tijd om weer wat Liefde en rust de wereld in te sturen. Ongeacht hoe de situatie met het virus evolueert, je mag en kan het niet langer jouw leven laten bepalen. Tenminste als jij iets wenst te maken van je leven in plaats van het te laten wegglippen door je vingers door een virus. Je hebt altijd een keuze, ook al lijkt het vaak niet zo. Net daar ligt je groei.
Het belangrijkste om te doen in deze periode is om jezelf niet op te sluiten uit angst. Ga naar buiten, doe waar je blij van wordt en wat je energie geeft. Verbind je met vrienden en familie via videocall of neem de telefoon. Verbind je met de natuur en laat je inspireren door de natuur waarin dood en hergeboorte elk jaar weer steevast op het programma staat. De natuur laat zich hier niet door kennen, nee… de natuur stroomt mee in deze verandering. Want verandering is de enige zekerheid in dit leven.
Angst is niet alleen een illusie. Het zorgt er energetisch voor dat je frequentie verlaagt. Je energie gaat langzamer trillen waardoor je vatbaarder wordt voor virussen en bacteriën. Dit is trouwens één van de redenen waarom kinderen en jongeren minder vatbaar zijn voor het virus of er beter tegen bestand zijn. Hun energie trilt veel sneller dan oudere mensen.

Leef in het NU

Bovendien is angst een teken dat je niet in het nu leeft. Kinderen leven meestal in het nu. Tenzij hen iets anders geleerd of getoond wordt. Wanneer je niet in het nu leeft, dan betekent dit dat je of te veel in het verleden hangt of je zorgen maakt over de toekomst. Wetende dat je jouw toekomst creëert met je gedachten, ben je dan eigenlijk je gevreesde toekomst aan het vormgeven. Dus het heeft geen zin om te piekeren over problemen die er op dit eigenste ogenblik er nog niet zijn.
Vertrouw erop dat alles verloopt zoals het bedoeld is én dat alles wat voor jou voorbestemd is hoe dan ook zijn weg zal vinden om in jouw leven te verschijnen. Dus besteed je focus en energie liever op wat je wenst te creëren en aan te trekken. Toch geen ziekte of armoede of problemen? Nee, hou je energie hoog én versterk je immuunsysteem.
Ondersteun je lichaam met vitamines, gezonde voeding, veel water drinken én een natuurlijke versterker zoals bijvoorbeeld Echinacea druppels. Maar ook het gebruik van aromatherapie om je handen te ontsmetten in plaats van chemische producten. Dit versterkt je lichaam in plaats van het te verzwakken of nog meer te belasten.

Kracht terug voor jezelf

Kijk… elke fysieke pijn, elke gedachte & emotie is er omdat ze jou iets vertellen over jezelf. Door te kijken wat er onder zit en dat te helen, kan je weer verbinding maken met je ware zelf. Zoveel mensen zijn een product van hun omgeving geworden en zijn dus echt vergeten wie we allemaal zijn. In eerste instantie zijn we allemaal energie & geven we onze wereld vorm via onze gedachten & emoties. Of dacht je dat die er waren zonder reden?
Nee alles heeft een hogere reden. Het is jouw taak & verantwoordelijkheid om uit te zoeken wat. Het is mijn taak om jou de weg te wijzen naar de antwoorden & inzichten die je nu nodig hebt. Ook al is het maar de geruststelling dat alles goed komt. Het is nodig om veranderingen te aanvaarden in plaats van alles te willen controleren.
Leer hoe je jezelf weer verbindt met je diepste kern en een bewustzijn dat groter is dan jezelf. Noem het God, Allah, Yeshua, Jezus, de Bron, het universum of welk woord je er ook wenst aan te geven. Het maakt niet uit. Want de woorden die we als klanken aan iets geven zijn altijd te beperkend. Besef dat het ook hier om energie gaat. Loop mee in de flow. Dit virus geeft ons de kans om structuren en gevestigde waarden opnieuw te bekijken.
Onze levens anders in te richten, onderwijs te hervormen, prioriteiten te veranderen door de kracht en macht niet langer aan materie maar aan onszelf terug te geven. Het is niet voor niets dat er zoveel kinderen niet meer gelukkig zijn in het huidige onderwijssysteem en er overal nieuwe initiatieven naar boven komen. Het is tijd dat er geluisterd wordt naar wat de kinderen van deze tijd nodig hebben. In plaats van ons te baseren op de eigen ervaringen van toen wij kind waren.

Nieuwe wereld vraagt andere aanpak

Deze wereld is veranderd en is niet meer de wereld zoals het decennia terug was. Dus dit vraagt ook een andere aanpak zoals met alles in ons leven. Wij zijn de bron van alles, zowel alle goeie maar ook alle slechte ervaringen. We zijn licht en schaduw. Het donkere deel maakt ook wie je bent. Dus wat voor zin heeft het om dat deel langer te verloochenen.
Verander je kijk op je leven & stap uit het idee dat je een slachtoffer bent. Want dat ben je niet. Werk aan jezelf & ga op zoek wie je echt bent voor bij wat anderen ooit over je vertelden of wat je geleerd hebt. Tijd om emotioneel volwassen te worden ipv goedkeuringen en bevestiging te zoeken bij anderen. Tijd om volledig zelfstandig te worden ipv te hopen op ondersteuning van de overheid of iemand die jou komt redden. Want dat betekent dat je niet de volledige verantwoording neemt voor je leven én jij jezelf automatisch klein houdt. Waarom?
Enkel en alleen om in het systeem te kunnen blijven passen. Een systeem dat aan het wankelen is en jou niet de vrijheid, rust of het geluk dat je wenst brengt. Je leeft en dat is genoeg om het waard te zijn om alle overvloed en alle magie van deze wereld aan te trekken en te ervaren in dit leven. En ja, ik ben niet blind voor wat er gebeurd. Er zijn mensen ziek door dit virus. Dat is waar. Sommigen zullen sterven terwijl anderen zelfs niet door hebben dat ze het virus hebben. Maar zo werkt het nu eenmaal. Hoe komt dat? Waarom lijkt het zo oneerlijk?

Hogere visie

Wel bekijk alle gebeurtenissen vanuit een hoger perspectief en je zal ontdekken dat sterven op dit punt in de evolutie de enige manier is om opnieuw te transformeren. Doordat de energie zo snel verhoogt op aarde zijn sommige zielen nog niet klaar om de lessen die daarmee gepaard gaan te leren. Hun Hogere Zelf die toeziet op de te leren lessen & de evolutie van die ziel, kijkt of alles volgens plan verloopt.
Echter wanneer de ziel door het gebruik van de eigen wil weigert de lessen te leren dan zal je merken dat die persoon blijft vastlopen. De persoon verkiest om de ogen niet te openen voor wat voorbij de 3D wereld en diens illusies gaat. Dat is echter niet jouw verantwoordelijkheid. Het enige dat jij te doen hebt, is jouw leven leiden en jouw lessen te leren.
Als je deze periode goed wenst door te komen dan is dit wat je te doen staat: niet meegaan in paniek, niet laten leiden door angst want dat is een illusie. Wel focussen op hoe jij jou wenst te voelen in dit leven. Wat maakt je blij, waar geniet je van? En ja, misschien kan je niet volledig doen zoals je wenst omdat er winkels en culture activiteiten gesloten zijn. Maar laat je daardoor niet kennen.
Dit alles gebeurd omdat we opnieuw zouden thuis komen in onszelf. Leer alleen te zijn, leer tijd door te brengen met enkel jezelf als gezelschap. Dat is de snelste manier om te ontdekken wat je blij maakt, wat je echt wenst bij te dragen aan deze wereld. De verbinding met jezelf zal jouw licht in deze donkere periode zijn. Omdat je zal beseffen dat je alles al hebt om gelukkig te zijn. En geen enkel virus of obstakel kan daar verandering in aan brengen.

Heel afhankelijkheid tot emotionele maturiteit

Het is tijd dat we niet meer afhankelijk zijn van anderen voor het vervullen van onze behoeften. Liefde is overal maar vooral diep in jezelf. Praten en je Hart luchten, kan altijd want je bent altijd en overal omgeven door prachtige wezens en energieën die jou al je ganse leven ondersteunen.  Ze kennen je beter dan wie dan ook. Geef ze de kans om met jou in contact te komen. Wees niet bang, want zij zijn de vrienden waar je zolang op hebt zitten wachten. Die er altijd zijn als je ze nodig hebt én je niet belasten met hun stukken.
En begrijp me niet verkeerd… Maar als elke ziel aan zichzelf zou werken dan zou je dat weerspiegeld zien in onze wereld. Dan zouden er geen discussies of ruzies meer zijn, alleen nog Liefde omdat we beseffen dat alle tumult komt van onze eigen gekwetstheden en trauma’s. En die maken jou dan weer ziek en ongelukkig. Niet de ander, nooit de ander… wel jouw verwachtingen en ideeën over hoe iets moet verlopen.
Leer dat allemaal los te laten en keer terug naar de werkelijke kern van waar het leven over gaat. Onvoorwaardelijke Liefde, vrijheid, geluk, plezier & ervaringen opdoen om als ziel te kunnen groeien. Dus bekijk de omstandigheden en het virus als jouw grootste leermeester ooit. En je zal veel sneller je mojo, je flow terugvinden.
Heb plezier, geniet van het leven… we hebben niet veel nodig. Kijk maar naar je kat, hond of je kinderen. Het mooiste van het leven ligt niet in de grootste gebaren. En de kleinste sleutel heeft de kracht om de grootste deur te openen. Nu is het aan jou mooi mens. Je hebt alles in je om het te maken in deze wereld. Elke ziel heeft gelijke kansen. Enkel de bagage is anders… dus transformeer de bagage zodat het jouw talenten en kracht wordt én dan is de hemel niet meer jouw limiet…
Liefs,
Lindsey
PS: Wil jij leren hoe je jouw tweelingvlam en diepe zielsliefde aantrekt? Wil je op een efficiënte manier blokkades transformeren? Heb je al van alles geprobeerd en lijkt je wens toch nog niet in in je realiteit te verschijnen? Wel… dan heb je nog werk te doen én daar wil ik je gerust bij helpen. Kijk op de werk met mij pagina op welke manier we kunnen samenwerken of stuur me een mailtje met waar je tegenaan loopt. Dan kijk ik wat jou nu het meeste verder helpt.

Ohhh… nog even dit…

Kiezen voor vrijheid

De meeste van mijn klanten willen zich vrij voelen. Vrijheid om te doen wat ze graag doen. Om te gaan en staan waar hun ziel hen naartoe leidt. Dat ken ik… ik voel het ook en wellicht is dat de reden dat ze mijn klanten werden. Andere klanten willen een leven creëren waarin ze elke dag Liefde voelen. Wat ik ondertussen voor mezelf gecreëerd heb net door niet meer buiten mezelf te zoeken.

Nog anderen willen met hun passie en talenten financiële onafhankelijkheid creëren. Wat het ook is dat je wenst vorm te geven of waartoe jij je voelt aangetrokken. Tussen het ontvangen van je doel en het nu zitten enkel blokkades. Anders had je alles al ontvangen. We zijn specialist in het saboteren van onze manifestatie net doordat we onze eigen blokkades niet goed zien. Of we zoeken antwoorden waar we ze niet zullen vinden.

En dat is de meerwaarde om met mij samen te werken. Ondertussen zeiden verschillende klanten me dat het lijkt alsof ze een rechtstreekse lijn met God hebben tijdens onze chatmomenten. Klanten van het spiritueel leertraject mogen me immers 24/7 contacteren gedurende 3 heerlijke, diep transformerende maanden. Want ik ga graag all the way. Ik wil iedereen gelukkig zien want ik weet dat dit de weg is naar wereldvrede 🤗😁😇. Eenheid en harmonie komt van binnenuit. Dus wil je in de wereld dat teweeg brengen, begin dan bij jezelf.

Wil je meer weten over het spiritueel leertraject? Super!!! Ik heb nog 3 plaatsen in het spiritueel leertraject om te starten in oktober. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met me op zodat ik je alles kan vertellen. 😘🙏

En voor nu oneindig, veel Liefde voor jou,
Lindsey ✨💚

PS2: Wil je hulp, meer helderheid of richting mbt jouw (toekomstige) relatie, je missie? Dan is een online reading  iets voor jou! Dan kan je alle vragen stellen die je in je hoofd hebt en die je slapeloze nachten bezorgen.

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube waar ik regelmatig video’s post over leven vanuit een hoger bewustzijn en readingen doe mbt de collectieve energieën.

Gratis visualisaties en meditaties vind je op soundcloud.