Zelfliefde is de sleutel naar vrijheid

Zelfliefde is de sleutel naar vrijheid net omdat we dit nooit geleerd hebben. Het leven in de 3D matrix heeft je geleerd om te doen wat anderen van je verlangen. Om anderen op de eerste plaats te zetten en hiermee je eigen verlangens en behoeften te verwaarlozen.

Leven op pauze

Nu meer en meer mensen toegeven dat ze ongelukkig zijn, is het belangrijk dat ze de tijd nemen om te voelen wat hen wel gelukkig maakt. Daar komt het virus van pas. Veel mensen worden nu weer noodgedwongen stilgezet. Wat een kans is om te gaan kijken waarheen ze nu echt willen met hun leven. Willen ze verder geleefd worden en zichzelf blijven voorbijlopen in deze ratrace of is het eindelijk de tijd dat ze hun lang gehoopte dromen gaan erkennen en najagen.

Het is geen geheim dat de meeste mensen wanneer ze sterven vooral spijt hebben van de dingen die ze niet gedaan hebben. Ze hadden gehoopt op nog meer tijd zodat ze nog meer dingen konden ervaren. En ik zeg bewust ervaren want het gaat nooit om hoeveel auto’s je hebt en in welk huis je hebt gewoond. Dat zijn natuurlijk allemaal leuke dingen, maar de werkelijke voldoening ligt hem in de ervaring die dat voorwerp jou gebracht heeft. En meer nog met wie je die ervaring kon delen.

Zelfliefde voor wie

Vele generaties lang werkten mensen zich te pletter om een zekere mate van welvaart te bereiken om dan wanneer ze op pensioen waren er te kunnen van genieten. We betalen belastingen om later zeker te zijn van ons pensioen. Wat voor velen een magere troost is en ervoor zorgt dat ze met moeite het dak boven hun hoofd kunnen betalen. Laat staan dat ze geld genoeg over hebben van het pensioen waarvoor ze trouwens hun ganse leven hebben gewerkt om nog leuke dingen te doen. Om de wereld in te trekken, om nieuwe dingen te leren… nee… het systeem klopt niet langer.

Kijk maar naar het onderwijs. Hoeveel volwassenen zullen je vertellen dat ze hel veel zaken op school geleerd hebben, van buiten geleerd omdat ze het moesten kennen. Maar het sprak niet tot hun ziel. Ze vonden geen verbinding met de leerstof waardoor het moeilijk was om dat te absorberen. Terwijl het veel eenvoudiger is om je te verdiepen in zaken waar je ziel wél die verbinding mee voelt. Dan lijkt het alsof je alles al wist. Je hoeft geen extra nachten meer wakker te blijven om de leerstof te begrijpen, want je weet al.

Alles verbranden

Alle systemen die we nu nog kennen in deze maatschappij zijn er gekomen vanuit het idee dat mensen niet voor zichzelf kunnen zorgen. Dat kinderen geboren worden als een onbeschreven blad en niks weten. Echter op dat punt ga je voorbij aan jouw ware essentie. We zijn hier niet voor de eerste keer om een menselijke ervaring op te doen. We zijn oneindige zielen. Allen een andere uitdrukking van de Bron, van het universum én dus met evenveel kansen. We zijn allen één, allen gelijk. Dus waarom zou het dan logisch zijn om de andere voor jou te plaatsen.

Zelfliefde vanuit een egoïstische manier waarbij anderen voor jou moeten zorgen en jouw dienaar zijn is geen zelfliefde. Het is hooguit een vervormde uiting van een gekwetste ziel die nooit geleerd heeft om zichzelf lief te hebben, laat staan om Liefde in zijn pure vorm te ervaren.

Leven vanuit een hoger bewustzijn, ontwaken is ontdekken dat jij er toe doet. Dat je belangrijk bent en een schakel bent in deze enorme verandering die nu plaats vindt op aarde. Afgelopen week vond een kwantumsprong plaats. De aarde verhoogde opnieuw haar energie. Misschien heb je het ervaren doordat je extreem moe was of hoofdpijn ervaarde? Dat is omdat je fysieke lichaam moet wennen aan de hogere energieën die de aarde heeft geïntegreerd. Hierdoor gaan weer meer mensen wakker geschud worden. Ze gaan doorheen een moeilijke periode en zien enkel nog hoe alles in elkaar stuikt. Hoe geliefden om hen heen ziek worden, hoe mensen worstelen, zelfmoorden, faillissementen, rellen… Het bevestigd hun idee dat de aarde kapot gaat.

Apocalypse laat Liefde zien

De apocalypse is nu. Niet in de zin dat de aarde vernietigd wordt en we zoals de dinosaurussen gaan uitsterven. Wel voor een deel misschien wel… in de zin dat we allemaal afgebroken worden tot onze puurste staat van zijn. Hierbij wordt alles verbrand dat niet de waarheid is. Alle illusies komen naar boven. Net daarom is het belangrijk om doorheen deze komende maanden boven angst te staan. Hou het leuk en licht. Denk aan je dromen en aan wat er voor jou ligt… namelijk het verwezenlijken van je dromen op een moeiteloze manier. Overvloed, innerlijke rust, vrede, harmonie… een wereld die gebouwd is vanuit onvoorwaardelijke Liefde.

Zoveel mensen zijn op zoek naar die puurste vorm van Liefde. Maar ze geven het nog niet aan zichzelf. Ze blijven anderen op de eerste plaats zetten omdat het zo hoort. Nee, mooi mens… het hoort zo niet. Je hoort niemand anders te verafgoden, te verheerlijken want jij bent de ander én de ander is jij, alleen in een andere gedaante en in een andere uitdrukking.

De maatschappij zoals we ze kennen en gekend hebben, werkt niet langer. Dat is mag wel duidelijk zijn. Alleen weten we nog niet goed hoe het er dan mag aan toegaan in de nieuwe maatschappij. En weet je wat mooi mens… dat hoef je nu nog niet te weten. Het enige dat jij te doen hebt, is te focussen op je eigen groei en ascentie.

Focus op jezelf

Verhoog je eigen energie, ga anders denken en werk aan elke blokkade die naar boven komt. Maken de resultaten van de Amerikaanse verkiezingen je bang? Wel kijk dan waar je zo bang voor bent. Want het betekent dat je jouw kracht weggeeft aan een bron buiten jezelf. Je bent geen slachtoffer dat allerlei regels en beperkingen moet volgen.

Je bent vrij om te gaan en staan waar je wilt. Je bent vrij om jou te voelen zoals jij wilt. Je bent vrij om te kijken en je te omringen met de mensen die jij wilt. Alleen besef dat alles wat je tot jou neemt, wat je absorbeert, meebepaald wie jij uiteindelijk bent. Wat jouw energetische frequentie is en hiermee dus ook bepaald hoe jij de wereld om je heen ervaart. Dat betekent dan weer dat dit ook jouw manifestaties beïnvloedt.

Dus wees wijs, gebruik je energie voor jouw hoogste goed want dat zal automatisch ook voor het hoogste goed zijn van iedereen betrokken. Jaag je dromen na, zelfs in deze rare crisistijden zijn er heel wat nieuwe initiatieven ontstaan. Onthoud succes is niet wat de anderen ervan vinden of hoeveel je erdoor verdient. Het gaat in de eerste plaats over hoe jij jou erbij en erdoor voelt.

Leer manifesteren vanuit jezelf

Welke vervulling het je brengt om jouw talenten en jouw essentie vorm te geven in diensten en producten wat dan weer ten dienste is van het welzijn en de welvaart van anderen. Daar gaat leven vanuit een hoger bewustzijn. En zoals ik leer in de video-serie “manifesteer je beste leven”. Het geheim ligt hem niet in de logische aanpak van alles, maar net in de verbinding die je hebt met jouw eigen energie.

In de manier waarop jij dat vormgeeft én weg stapt van de illusies die materie jou toont. Dan gaat het stromen en zal het universum voorzien in al jouw behoeften. Niet wat jij denkt dat je nodig hebt, maar wat je daadwerkelijk nodig hebt. Vertrouw erop dat dit zo werkt. En je zal zien dat na elke storm de zon weer schijnt. Dus ook na deze crisis… de wereld gaat niet onder. Nee, we worden herboren. We zullen als collectief herrijzen als de kristallijnen wezens die we zijn. Met behoud van al onze talenten en gaven.

Aan jou de keuze mooi mens. Ga je mee en geef jij jezelf de kans om opnieuw te worden geboren als de zuivere versie van je diepste essentie? Of blijf je liever in het comfort dat je nu kent wat eigenlijk gecreëerd is op illusies en valse beloften?

Ik weet door de donkere delen van jezelf gaan, is heel uitdagend en lastig. Daarom geef jezelf het geschenk om je te laten ondersteunen door iemand die tot je Hart en ziel spreekt. Door iemand die jou de weg toont. Want samen vormen we de nieuwe wereld. En die mooi mens, is hier nu al. Het enige wat jij moet doen, is je energie verhogen zodat je hem ziet. Start met jezelf Liefde te geven. En ja, ik zal eerlijk met je zijn.

Liefde is helend

Liefde is helend. Want alles wat niet de frequentie heeft van de zuiverste vorm van Liefde zal getriggerd worden en zal boven komen. Enkel en alleen met als doel te worden geheeld en getransformeerd. Ook dat is wat je ziet gebeuren in de wereld. Omdat meer en meer mensen wakker worden, zichzelf Liefde geven en de vrijheid hiervan omarmen komen veel meer donkere geheimen en schaduwen naar boven.

Niet omdat we bang zouden zijn, nee enkel en alleen omdat ze zouden geheeld worden. Dat is wat wij allen te doen hebben. Begin bij jezelf en dat zal zijn effect hebben op het grotere geheel. Want we zijn nu eenmaal allemaal met elkaar verbonden. Of je het nu wilt of niet.

In oneindige Liefde & Licht,
stuur ik jou de kracht die je nodig hebt om dit avontuur aan te gaan.
En weet dat je nooit alleen bent. Durf te vragen en geef toestemming dat je geholpen wordt waar nodig.

Lindsey & de Arcturian council of Light

PS: En zoals altijd wil je samenwerken? Heb je antwoorden nodig op jouw vragen? Contacteer me, dan kijken we wat jij nu nodig hebt om weer verder te kunnen. Wil je op een snelle, efficiënte manier werken aan blokkades, problemen of wat dan ook? Dan is de transformatiesessie iets voor jou!
Wil je meer weten over jezelf, je pad, je missie? Ook dat kan in een transformatiesessie of reserveer een online reading. Kijk op de “werk met mij” pagina om te zien wat nog meer mogelijk is zoals een gechannelde boodschap, coaching,… .

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube

Nood aan gratis visualisaties? Beluister ze op soundcloud.

Elke dag een inspirerend post of tarotreading lezen mbt de huidige energieën? Dan moet je me zeker ook volgen op Instagram 😉