Wat is de betekenis van een knuffel

Wat is de betekenis van knuffelen?  En meer nog wat is de boodschap wanneer je de hartkloppingen van de andere persoon waarmee je knuffelt kan horen. Dat is een vraag die mij gesteld werd. Om hier een antwoord op te kunnen geven, is het belangrijk om je te wijzen op het feit dat we allemaal energie zijn. Afhankelijk van de mate waarin je open bent om signalen en boodschappen te ontvangen zal je meer waarnemen dan anders.

Knuffelen bij een zielsconnectie

Bovendien is de connectie die je hebt met die andere bepalend of je dergelijke diepe sensaties waarneemt of niet. Het horen van hartkloppingen is niet iets wat vaak voorkomt maar kan plaatsvinden tussen zielen die elkaar reeds meerdere keren hebben ontmoet in vorige levens. Het is een bevestiging van de herinnering die zij samen delen. Dit zijn zielen die niet alleen een zielsconnectie delen maar die ook een gezamenlijke geschiedenis delen.

Het is niet nodig om dieper in te gaan op het verleden dat ze samen hebben gedeeld want dat heeft zijn nut gehad. Enkel het bestaan van de connectie in deze realiteit is vervolgens belangrijk om op te focussen. Meer nog open te staan voor de lessen die deze diepe zielsconnectie met zich meebrengt. Wat altijd verbonden is met de zielslessen die beide zielen willen leren met het oog op ascentie.

Knuffelen is energie delen

Wanneer je knuffelt met iemand dan deel je niet enkel fysiek contact, je laat de ander ook binnen in je energetische veld. Hierdoor vermengt jouw energie met de energie van de andere. Wanneer je gevoelig bent voor energie kan je heel gemakkelijk emoties en gedachten van de andere oppikken. In het begin voelt dit aan als emoties van jezelf. Naarmate je hier meer mee vertrouwd bent, zal je heel gemakkelijk de verschillende emoties kunnen onderscheiden.

Lichtwerkers nemen vaak emoties over van zielen waarmee ze werken omdat dit in tijden van Lemurië de manier van werken was. Alleen zijn de energieën op dit moment niet bevorderlijk om dit te doen waardoor zij zichzelf uitputten. Zuiver omgaan met je energie en bewust regelmatig koorden doorsnijden, reinigen is heel belangrijk. Hiervoor raad ik aan om met de zwart-diamanten vlam te werken.

Knuffelen activeert codes

Als je knuffelt met iemand waar je genegenheid en liefde voor voelt, ontstaat er ook een derde energetische koord tussen jullie. Naast de energetische koorden die tussen jullie energetische harten lopen en jullie verbinden, ontstaat er ook een relationele koord. Dergelijke energetische verbindingen zorgen ervoor dat je energie van elkaar kan overnemen/voelen maar ook dat je dus fysieke gewaarwordingen zoals de hartkloppingen kan horen. Hartkloppingen is verbonden met het leven. En het hier mogen op aarde aanwezig zijn.

Het laat ons herinneren dat we energie in een fysiek lichaam zijn. Dat fysieke lichaam geeft ons de kans om de energie van liefde, verbinding, eenheid en genegenheid op een fysiek niveau te ervaren. Waar we als energie enkel maar licht en liefde kennen en dus de fysieke gewaarwordingen niet kunnen ervaren. Het fysieke aspect is wat dit aardse leven zo rijk maakt. Terwijl veel mensen dit net proberen te ontvluchten.

Knuffelen laat je herinneren

Knuffelen is goed, knuffelen activeert niet alleen het gelukshormoon maar activeert ook de energetische verbindingen die met onvoorwaardelijke liefde en eenheid verbonden zijn. We herinneren op dat ogenblik hoe het was om deel uit te maken van iets groters. Het helpt ons te herinneren dat we allen één zijn en zeker niet afgescheiden zoals de illusie van het incarneren in een fysiek lichaam laat zien.

Onze essentie stopt niet aan de grens van ons fysiek lichaam. De huid is ons grootste orgaan omdat het ons verbindt met de rest van het leven om ons heen. Het scheidt ons niet af integendeel… daarom kan knuffelen zo overweldigend zijn. Je kan de enorme omvang van alles om je heen ervaren. Emoties kunnen je overspoelen maar weet dat wat je ook ervaart, je in staat bent om dit te kanaliseren. Je bent één met het universum. Dus wanneer je daarvoor openstaat, kan je alles van iedereen voelen. Het is aan jou de keuze.

Wil je de diepte in gaan om je schaduwen te helen en te transformeren? Dan nodig ik je uit om mee te doen aan het mentorship groepsprogramma “zelfrealisatie vanuit een hartgedragen bewustzijn”. Dit 9 weken durende programma verloopt volledig online. Dus je plant het in wanneer het voor jou past. Je krijgt tools en middelen aangereikt om je heling in handen te nemen zodat jij zuiverder wordt en jij jouw essentie de wereld kan inzetten zoals het jou past. Leer weken met de universele vlammen zodat je nog krachtiger wordt.

Heb je individuele begeleiding nodig om doorheen deze uitdagende tijd te gaan, neem dan contact met me op. Of start alvast met het e-book waarbij je ook tal van visualisaties ontvangt en meer leert over het eenheidsbewustzijn. Leren hoe je eindelijk weer een meester wordt? Start dan met de video-serie “inzichten in het manifestatieproces”.

In oneindige liefde voor jou,
Lindsey ✨💚

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube waar ik regelmatig video’s post over leven vanuit een hoger bewustzijn en readingen doe mbt de collectieve energieën.

Gratis visualisaties en meditaties vind je op soundcloud.