Waarom zelfdoding niet de oplossing is

Waarom zelfdoding niet de oplossing is ook al gebeurd dit uit vrij wil. Een klant vroeg me hieromtrent of deze zielen dan in het duister terecht komen omdat ze een keuze maken die niet in lijn is met hun zielsplan. Want alles is toch onvoorwaardelijke liefde? Hoe kan je dan in het duister eindigen?

Zelfdoding vanuit hoger bewustzijn

Net zoals met alles is dit niet zo eenvoudig te beantwoorden met ja of nee. Alles maakt deel uit van een hoger plan waar we zelf maar een deel van kunnen zien. Echter mensen die vanuit hun vrije wil een einde maken aan dit leven, komen NIET terecht in het duister… Laat dat voor eens en altijd duidelijk zijn. Alles is inderdaad onvoorwaardelijke liefde.
Wat wel voorvalt, is dat sommige zielen verdwaald raken omdat ze de weg terug naar hun hogere zelf niet vinden… Deze zielen dwalen dan rond op aarde in hun energetische vorm en weten eigenlijk niet dat ze “dood” zijn…  Omdat ze vervroegt een einde gemaakt hebben aan hun weg is er niet altijd een team klaar die hen opvangt… Hoe dan? Hoor ik je denken, wel er is wel altijd een team van lichtwezens bij je.

Zelfdoding en zielslessen

Maar als je versnelt een einde maakt aan je leven dan heb je belangrijke zielslessen niet geleerd waardoor niet het juiste team van specialisten voor je klaar staat om je te begeleiden bij die overgang. Daar komt bovendien bij kijken dat je van zodra je opnieuw energie bent ook de wereld kan vormgeven zoals je denkt dat het is… Eigenlijk doen we dat nu ook alleen denken we dat het niet zo is…
Als je dus een ziel bent die denkt dat er niets is na de dood, dan kan die ziel terecht komen in een astrale dimensie waarbij hij/zij enkel zijn eigen angsten vormgeeft. Vandaar ook de inspiratie voor heel veel hollywoodfilms.  Dergelijke zielen gaan op zoek naar het licht en komen zo bij zielen terecht met een hoog trillende energie. Net omdat hun energie lijkt op de energie van de bron.

Zelfdoding en gouden tunnel

Als je hiermee in aanraking komt, vrees dan niet en weet dat je hen kan helpen door een gouden tunnel te visualiseren doorheen het plafond van je huis of waar je ook bent. Begeleid de ziel naar de gouden tunnel en zeg hen om daardoor te gaan. Zo help je hen terug te keren naar hun eigen bron. Weer een stukje gezuiverd en geheeld.
Hieraan gekoppeld is het belangrijk om jou erop te wijzen dat deze zielen of gelijk welke andere energie jou nooit iets “aan” kan doen… Dat is ook een misvatting… Het enige dat ze kunnen, is je uitputten doordat ze meeliften op je hogere energie… dus ook daar… doe net hetzelfde via de gouden tunnel. Hoe meer je dat doet, hoe krachtiger je wordt en hoe zelf zekerder je jou zal voelen in het omgaan met je eigen energie. Want die kracht heb je.

Zelfdoding en depressie

Heb je gedachten van zelfdoding? Depressieve gevoelens of neerslachtige gedachten? Of je kent iemand die worstelt met zijn/haar leven? Help hen dan door beroep te doen op jouw lichtteam. Vraag via jouw team hulp aan de lichtwezens van de eenheid zodat die persoon een lichtpuntje zou zien. Want zelfdoding is niet de oplossing om met het obstakel of probleem om te gaan.
Tenslotte is het de bedoeling dat ze als ziel de les zouden leren. Zo niet, komen ze terug terecht in een cirkel van incarnaties waar ze dezelfde lessen voorgeschoteld krijgen totdat ze de les geleerd hebben… Dus reik een hand uit, geef hen liefde en toon hen de kracht die in elke ziel verscholen zit. Elke ziel heeft alles in zich om met welk probleem of obstakel om te gaan.
Heb jij hulp nodig? Stuur me een mail en dan kijk ik wat ik voor jou op dit ogenblik kan betekenen. Weet dat je geen slachtoffer bent, ongeacht hoe je jou nu voel. Geen enkele gedachte, emotie, trauma, situatie of pijn is het waard om jouw levenskracht te ontnemen. Geef niet langer de macht weg om jouw leven te domineren, neem je kracht nu terug. Ik geloof in je. 😘

In oneindige liefde voor jou en het leven,

Lindsey

Neem controle over je leven

Dat is wat we ook doen in het mentorship groepstraject “zelfrealisatie via het hartgedragen bewustzijn”. We overlopen de verschillende fasen van ascentie en bewustwording. Een traject van 9 weken waarin we trauma’s helen op een diep level. Waar we overtuigingen ombuigen en leren hoe alles in onze realiteit een spiegel is voor waar we zijn op het pad van zelfontwikkeling en zelfrealisatie.

Wil je meer tools en tricks aanleren zodat je jouw passie kan vormgeven en je beste leven nu al kan ervaren? Wel, dan nodig ik je uit om samen met mij dit transformerende traject te doorlopen. Lees er meer over en voel wat het met je doet. Ik leer je graag kennen.

In oneindige liefde voor jou,

Lindsey

💫🔥💚

PS: En zoals altijd wil je samenwerken? Heb je antwoorden nodig op jouw vragen? Contacteer me, dan kijken we wat jij nu nodig hebt om weer verder te kunnen. Wil je op een snelle, efficiënte manier werken aan blokkades, problemen of wat dan ook? Dan is de transformatiesessie iets voor jou!
Wil je meer weten over jezelf, je pad, je missie? Kijk op de “werk met mij” pagina om te zien wat nog meer mogelijk is zoals de video-serie over manifestatie.

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube

Nood aan gratis visualisaties? Beluister ze op soundcloud.

Elke dag een inspirerend post of tarotreading lezen mbt de huidige energieën? Dan moet je me zeker ook volgen op Instagram 😉