Wil jij gelukkig zijn?

Wil jij gelukkig zijn? Dan zijn deze vragen je wel gekend. Hoe lang nog vooraleer alles weer normaal is? Wanneer voel ik mij weer beter? Wat kan ik doen zodat ik me weer gelukkig kan zijn? Dit en nog zoveel meer zijn vragen die niet alleen door mijn hoofd gegaan zijn en soms nog opduiken. Ook mijn klanten kennen en herkennen deze vragen. En eerlijk… ik weet het antwoord ook niet altijd. Soms moet ik ook omgaan met emoties die door mijn lijf gieren en me telkens willen meetrekken in een spiraal van overdenken. En geloof me als schorpioen ascendent zijn dat niet altijd de meest rooskleurige gedachten. Dat is mijn valkuil. Dat weet ik en sinds ik me daar bewust over ben, helpt me dit enorm om leiding te nemen over mijn gemoedstoestand.

Je valkuil kennen

Het laat me toe om in mijn kracht te stappen en ervoor te kiezen hoe ik me wil voelen. Ja, ik weet het. Ik hoor je zeggen: “maar Lindsey, wat kan ik dan doen als die emoties blijven en ik er precies niet van af geraak”. Wel eerst en vooral dan is dit een teken dat je het niet toelaat, je wilt er niet aan toegeven om gelijk welke reden. Je hebt misschien geleerd dat dit een teken van zwakt is of wat dan ook, maar dat is het niet. Emoties zijn onze gps om te tonen hoe we het doen in het vormgeven van een leven in afstemming met onze ziel.

Hoe ongelukkiger jij je voelt, hoe verder je staat van het pad dat je ziel weet dat je mag lopen. Dus leren je emoties op de juiste manier begrijpen, is de eerste stap. De tweede stap is vragen aan jouw team om alle emoties die niet van jou zijn onmiddellijk te transformeren. Als tweelingvlam ken ik dit héél goed. Je voelt plots angst en je weet niet van waar het komt. Je voelt spanning en stress terwijl je net wakker wordt. Ook als empathisch persoon, hooggevoelig persoon, lichtwerker, indigo of wat dan ook… we zijn nu allen eenmaal één en dus is het niet zo abnormaal om te voelen wat de andere voelt.

Gebruik je talent

Dat is trouwens één van de redenen waarom ik niet zo graag ga winkelen in hele drukke periodes. Want als ik mijn energie richt op een persoon voel ik hoe hij/zij zich voelt. Ik hoor wat hun zorgen zijn. En soms krijg ik zelfs beelden door. In sessies is dit gunstig en helpt me dit om mijn klanten te helen en krachtiger te maken. Maar als ik mijn boodschappen aan het doen ben dan heb ik daar geen baat of nood bij. En dat is wat jij ook mag leren.

Bewust je energie richten, bewust je talenten gaan gebruiken voor ieders hoogste goed. Je kiest namelijk welke gedachten je kracht geeft. Elke gedachte kan zich manifesteren. De hoeveelheid emotie die schuil gaat achter die gedachte bepaalt welke gedachte eerst zal manifesteren. Hoe krachtiger de emotie, hoe sneller die gedachte zal manifesteren. Het maakt niet uit of dit een positieve of negatieve gedachte is. Dus net daarom denk positief over jouw leven, over de kansen op je pad, over jouw kracht om je leven vorm te geven.

Lees de boodschappen

Deze ochtend zat er net aan onze voordeur een vlinder op het tapijt. (zie IG voor de foto) Mijn dochter schrok er van omdat ze net niet op de vlinder getrapt was. Dus vooraleer we naar school reden, pakten we de vlinder op om hem/haar aan de kant te zetten. We namen de vlinder niet vast aan de vleugels. Maar ik hield mijn hand onder de poten waardoor hij/zij als vanzelf op mijn hand ging zitten… Ja ook vlinders voelen je energie en weten wat je bedoeling is. Ook hier we zijn allen één en verbonden, dus gebruik die energie goed. We praten telepathisch met mensen én dieren. Iets wat we allemaal kunnen alleen zijn we dat vergeten.

Nu, wat ik je deze week wil meegeven n.a.v. wat ik ervaar, zie en opmerk bij mezelf, mijn kinderen, in mijn connectie en mijn klanten. Adem!!! En adem dan nog wat meer. Wat jij nu ervaart, is slechts het resultaat van je verleden. De energie is super hoog waardoor we onmiddellijk kunnen manifesteren op voorwaarde dat jij ervoor open staat. Op voorwaarde dat jij je gedachten en dus je energie ook hoog houdt. Wees bewust van je gedachten deze week, kies altijd voor liefde en de lichte weg. Materie zal je nooit tonen wat jouw weg vooruit is. Het is enkel een resultaat van de disbalans of balans in jouw energie. Hoe meer je leert werken vanuit je energie, hoe meer controle je zal krijgen op jouw leven. En dat zijn de momenten waarop klanten mij zeggen:

“Lindsey, je hebt echt een wonder verricht voor mij.”

“Lindsey, wat zou ik zonder jou doen”

“Bedankt om er te zijn, je bent een lifesaver.”

“Bedankt om mij weer de liefde te tonen.”

“Bedankt om in mij te geloven.”

“Bedankt om jouw kennis te delen, want het heeft mij al zo vaak geholpen.”

en nog zoveel meer…

En weet je wat? Dit is mijn geheim. Wat voor anderen een paar simpele woorden zijn, is voor mij de drijfveer om te blijven gaan.

Ken je drijfveer

Ook op momenten dat het leven mij uitdaagt, dat ik even de weg vooruit ook niet meer zie… op momenten dat het voelt alsof ik er helemaal alleen voor sta. Ik zie je, ik voel je, ik hoor je… we lopen allen hetzelfde pad. Met het enige verschil dat de ene al iets verder staat dan de andere. Maar in wezen willen we allemaal hetzelfde: geliefd zijn, liefde ervaren in al zijn glorie en elke dag de vruchten van ons geluk te ervaren. Vrij zijn en gewoon je ding kunnen doen, jezelf kunnen zijn.

Laat me jou vertellen, jij verdient dit allemaal want je bent zo prachtig. Het enige wat jou tegenhoudt of je nog beperkt, ben jij zelf! Hoe hard dit ook is om te horen of te lezen, dit is de enige waarheid vooruit.

Enne… onthoud… De weg van plezier is de weg van de minste weerstand.

In Liefde voor het leven,
In dienst voor ieders hoogste goed,

Lindsey

💚💫🔥

PS: Volg de training “manifesteren met de elementen” om te leren hoe ik mijn leven manifesteer op een moeiteloze manier.

Oneindige liefde en licht voor jullie allemaal.

Meer inspiratie nodig, liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube waar ik regelmatig video’s post over leven vanuit een hoger bewustzijn en de collectieve energieën.

Gratis visualisaties en meditaties vind je ook op soundcloud.