De reis als tweelingvlam

Mijn reis als tweelingvlam: toen ik te weten kwam dat ik deel uitmaakte van een tweelingvlam kon ik onmogelijk weten wat er mij allemaal te wachten stond. Wanneer je de reis loopt van een tweelingvlam of gelijk welke andere zielsconnectie dan is het belangrijk te beseffen dat dit niet alleen een romantische reis is, maar vooral het pad van je ziel.

Loop het pad van je ziel

Tweelingvlammen zijn zielen die reeds een hoger bewustzijn hebben voor dat zij in dit leven incarneerden. Het enige wat jij dus als tweelingvlam moet doen, is opnieuw herinneren wie je bent. Wat is de trilling van je essentie? Wat wil je ziel zo graag leren en bijdragen aan de wereld? Dat is waar je talenten in het verhaal komen. Doorheen ons ganse leven hebben we allerlei ballast verzameld en overgenomen van andere zielen. Ja, zo zijn we als lichtwezens met een hoog bewustzijn en hoge waarden. Alles voor het hoogste goed van de wereld en de mensen die ons dierbaar zijn.

Het meest begeerde op aarde is namelijk ware Liefde met iemand op zielsniveau ervaren. Iedereen wil toch die authentieke en ware Liefde? Die Liefde is trouwens de frequentie van moeder aarde en dat is wat jij bent. Het is je ware essentie. Dus door te focussen op je ziel en op je ware essentie zal jij als vanzelf je Goddelijke partner die dezelfde frequentie, trilling met je deelt, aantrekken in je leven. Zoek niet naar die ene, zoek naar jouw ziel. Ook al wist ik dat ik een tweelingvlam was, ik ben nooit bewust op zoek gegaan. Ik dacht trouwens dat hij niet geïncarneerd was nu 😉

Echter dat idee hielp me wel om niet op zoek te gaan en te focussen op mijn eigen stuk. En dan verschijnt je Goddelijke partner op een dag in je leven zonder dat jij het zag aankomen. Ik voelde onbewust al mijn hele leven dat er iemand was, maar het is pas toen die in mijn leven kwam en ik de bevestiging kreeg via mijn dromen dat ik wist wat er aan de hand was. En meer nog toen er op mijn wonden werd geduwd. Toen leerde ik wat écht nodig was, wat ik nog te doen had om nog meer in mijn ware zelf te gaan staan.

Werken aan jezelf

Wat ik je wil vertellen… wanneer jij werkelijk die connectie wilt, begin dan nu al aan jezelf te werken. Want het zal je helpen eenmaal je Goddelijke partner in je leven is. Breng je mannelijke en vrouwelijke energie in jezelf in balans. Creëer eenheid in jezelf zodat je mentale, emotionele, stoffelijke en energetische lichamen uitgebalanceerd zijn en je in afstemming met je Hogere Zelf bent. Dit zal je helpen in de connectie met je tweelingvlam omdat je niet langer je eigen ballast, wonden op de ander projecteert. Elk gedrag dat jou triggert, zegt niets over die ander, wel over jezelf. Wanneer je dat doet, breng je eenheid in jezelf en is eenheid met je Goddelijke partner onvermijdelijk.

Bovendien is het belangrijk te beseffen dat union/eenheid met je Goddelijke partner altijd eerst in de hogere realms (5D) gebeurd. Op dat ogenblik zal je een verschuiving merken in de realiteit. Wat niet altijd betekent dat je daarom onmiddellijk fysiek samen bent. Tweelingvlammen tonen namelijk dat er meer is dan enkel een fysieke aantrekking.

In union zijn met je tweelingvlam brengt je iemand die naar je luistert, die respecteert, iemand waarmee je onvoorwaardelijke Liefde deelt. En dat krijg je enkel via ruwe, open en eerlijke communicatie. Want alles waar jij doorheen gaat, voelt de andere ook. Door hier open over te zijn, je Hart volledig te open en je kwetsbaar op te stellen, geef je de ander de kans om te begrijpen wat er aan de hand is.

Tenslotte gaat je tweelingvlam net door hetzelfde heen als jij, enkel toont zich dat niet altijd op dezelfde manier in de realiteit. Dus wees niet zo streng, zo hard voor jezelf of je tweelingvlam. Vertrouw op het proces en geef elkaar de kans om te wennen aan die diepe emoties. Weet ook dat de mannelijke en vrouwelijke energie tussen jullie niet altijd hetzelfde is.

Naargelang waar je doorheen gaat, ben jij soms de DF en andere keren de DM. Volg je intuïtie, volg je innerlijke leiding want dat is altijd afgestemd op wat jij nu mag weten, voelen, zien, doen in jouw connectie voor ieders hoogste goed.

Love & light,
Lindsey

💫💖😘

PS: Wil je hulp, meer helderheid of richting mbt jouw (toekomstige) relatie? Dan is een online reading  iets voor jou!

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube

Gratis visualisaties en meditaties vind je op soundcloud.