Waarom zijn salie en kristallen niet meer voldoende?

Waarom zijn salie en kristallen niet meer voldoende? Rituelen zoals werken met kaarsen, de maan, aromatherapie en nog zoveel meer zijn beschikbare en tastbare tools om manifestaties teweeg te brengen. Salie verbranden, zoutbad nemen, zijn ondertussen welgekende manieren om negatieve energie te neutraliseren. Maar… als je weet dat je met alles om je heen verbonden bent, dan zal je begrijpen wat ik je nu zal zeggen.

Kristallen als manifestatie

Bij het gebruik van rituelen geef je jouw manifestatiekracht uit handen. De Bron van alles stroomt door je heen. In plaats van te focussen op allerlei rituelen en die uit te proberen, gebruik je beter de verbinding om te manifesteren vanuit je eigen energie. Dat vraagt van je om zuiverder te worden opdat je manifestaties ook zuiverder zouden zijn. Waarom werken rituelen? Omdat je erin gelooft en het vertrouwt. Maar wat je echt mag doen, is jezelf vertrouwen.

Rituelen kunnen ook negatieve of laag trillende energieën aantrekken die van jouw levenskracht misbruik porberen te maken om meer controle en macht te verwerven. Denk maar aan de geschiedenis van verschillende religies, sektes, communes…. Van zodra je iets of iemand buiten jezelf verafgoodt, breng je jezelf in diskrediet en ondermijn je jouw eigen kracht. Daarom is het belangrijk dat je leert verantwoordelijkheid te nemen over je eigen groei.

Word je eigen heler

Net daarom is dit boek een tool voor persoonlijke groei naar zelfrealisatie. Zo heb je niemand anders nodig dan de liefde voor het leven en jezelf. De 96 Vlammen zijn je medicijnen, je leraren, je helers.

Bovendien zijn rituelen niet meer aangepast aan de hogere 5D en dus traag in het manifesteren. En dan houden we nog geen rekening met het feit dat er verschillende zaken nodig zijn om de kracht van een ritueel te begrijpen. Laat staan ze correct en succesvol uit te voeren. Alles wat je om je heen ziet, is ontstaan uit het al wat is. De Tree of Life toont dit op een beeldende manier. Alles om je heen, heeft een plek op de Tree of Life gaande van een citroen tot de zee, engelen, draken, maar ook de gedachten en emoties die je hebt. Ze horen allen ergens thuis op jouw levensboom. Die trouwens ook weerspiegeld wordt in je lichtlichamen. Want alles is met elkaar verbonden.

Net daarom is het zinloos om rituelen te doen zonder het fundament en de wijsheid erachter te kennen. Je mist als het ware belangrijke informatie om ten volle van de manifestatie te kunnen genieten. Bovendien zolang er blokkades in jouw systeem zitten, zal geen enkel ritueel het beoogde resultaat hebben. Dus gebruik je energie en kracht wijs. Werk aan de trauma’s en pijnen die boven komen. Leer meester worden over je gedachten en hou elke overtuiging tegen het licht aan opdat je kan evalueren of die gedachte nog bij je past en je hoogste goed dient.

Oude helingswijzen

Net zoals je waakzaam mag zijn met het gebruik van rituelen zo ook is er voorzichtigheid nodig in het gebruik van verschillende manieren van heling zoals Reiki, Shambhalla… . De manier van heling via “Reiki” is naar de aarde gekomen om de mensen te ondersteunen in het ontwaken tijdens de vorige eeuw. Om diegene die al wakker werden een middel te geven om verder licht te brengen op aarde. Het hielp hen om gaten te creëren in de donkerte die toen heerste. Reiki was als energie van de aarde de eenvoudigste manier om te introduceren in de toen nog dichte en laag trillende energieën die op aarde heersten. Reiki werkt nu nog steeds maar is te traag en te ingewikkeld in gebruik. Bovendien moet er te veel betaald worden om bvb meester in Reiki te worden. Dus volledig afgestemd op de vorige eeuw en de toen heersende energieën.

In dit tijdperk waarin we de gouden eeuw vormgeven, moet iedereen de mogelijkheid krijgen om zichzelf te helen. Daarom is reiki niet langer voldoende en geschikt. Shambhalla bvb is sneller en hoger in frequentie. Je zou het de turbo-reiki kunnen noemen om de vergelijking te maken. Shambhalla werkt met de energie van de opgestegen meesters van de lichtstad Shambhalla. Maar ook daar zijn nog inwijdingen nodig waardoor dit nog niet voor iedereen toegankelijk is.

Universele vlammen als diepere vorm van heling

Net daarom is het belangrijk dat er meer bewustzijn komt over het werken met de universele vlammen en stralen. Dit is niet alleen sneller dan de gekende helingmethoden. Werken met de Stralen en Vlammen is efficiënt en aangepast aan de hogere energie op aarde. De belangrijkste reden hiervoor is dat Reiki & Shambhalla te laag trillen om de trauma’s die naar boven komen door de verankering van de hogere energieën voldoende diep te helen. Net daarom vraagt dit voor een “nieuwe” manier van heling. Tenslotte hoe dieper je jezelf heelt, hoe hoger je energie kan worden. Hoe dieper de schaduwen, de twijfel, de trauma’s geheeld worden hoe hoger je zal kunnen vliegen in je leven.

Werken met de vlammen is een diepere vorm van heling. Want hoe hoger je frequentie is, hoe krachtiger de tools moeten zijn om de schaduwen die naar boven komen te helen. Want dat zijn de schaduwen die het diepste verborgen waren. Dus wanneer je dieper gaat werken met de vlammen gaat het voornamelijk om het nog zuiverder maken van je energie.

De oudste wonden, de diepste trauma’s, de meest overweldigende emoties waardoor je het gevoel hebt dat je dit niet kan overwinnen, niet kan overleven… Daarvoor zijn de vlammen in ons leven gekomen omdat ze van de hoogst mogelijke trilling zijn en dus elke wonde, trauma en emotie kunnen transformeren en ons weer kunnen uitlijnen met onze zuiverste frequentie. Dit is de frequentie die jij had als energie net nadat je jou hebt afgesplitst van de bron. Nu leren we om die frequentie neer te zetten in dit fysieke lichaam. En dat hebben we nog nooit eerder gedaan. Daarom krijgen we ook tools en middelen tot onzer beschikking die nooit eerder op dergelijke schaal beschikbaar was op aarde.

Contaminatie

Meditaties of visualisaties sturen je energie te veel en bepalen dus het resultaat van je meditatie/visualisatie. Wanneer je een meditatie of visualisatie doet die werd geschreven door iemand anders dan is het belangrijk om het kanaal te vertrouwen. Maw om zeker te zijn dat het kanaal zuiver is. Tenslotte zet jij jezelf open om energieën voor heling en ascentie binnen te laten in jouw energieveld.

Wanneer de vooropgestelde visualisaties coderingen zou meedragen met het doel je kwaad te berokken, dan neem je onbewust meer ballast over ipv te helen. Je kan het vergelijken met naar de televisie kijken. Of de manier waarop reclame onbewust het collectief bewustzijn beïnvloedt. Zolang je onbewust met dit alles omgaat, laat je toe dat anderen energieën je constant beïnvloeden.

Het is zeker niet de bedoeling om angst te verspreiden, wel om bewustzijn te creëren. Bewust leven betekent zelf je leven in handen nemen. Verantwoordelijkheid nemen voor je leven en dus voor de informatie die je tot jou neemt. Waar geef jij je energie aan weg? Welke energie absorbeer je? En wat laat je los?

Door visualisaties aan te passen aan je eigen proces maak je optimaal gebruik van je transformatie- en manifestatiekracht. Hierdoor maak je ruimte zodat je Hogere Zelf en je lichtteam via je visualisaties en meditaties boodschappen en nieuwe inzichten kan geven. Op deze manier werk je zuiver met jouw eigen team om ondersteuning te ontvangen die volledig aangepast is aan jouw proces, jouw ziel en jouw missie. Begeleide visualisaties kunnen je ondersteunen en op weg zetten. Maar weet dat je ze niet nodig hebt om contact te maken met je gidsen en/of de lichtwezens van de eenheid.

Gebruik je transformatiekracht

Dus leer je transformatiekracht goed gebruiken. Wanneer je leert je transformatiekracht goed te gebruiken, zal het vertrouwen in jezelf sterker worden. Je zal weten dat je écht zelf je eigen leven vormgeeft door alles wat je ervaart en mag meemaken. Tenslotte hoe hoger jouw energie in frequentie, hoe krachtiger je transformatiekracht. Dat betekent dus dat je een ruimer bewustzijn nodig hebt om te begrijpen waar je mee bezig bent zodat je niet het verkeerde aantrekt.

In het boek 96 vlammen kan je nog meer lezen over de nieuwe manier van helen. En als je voelt dat je’r klaar voor bent om je leven in eigen handen te nemen. Wel dan nodig ik je uit voor het traject dat verbonden is met het boek en je nog meer praktische tools geeft om te leren werken met de universele vlammen. Zo word jij een ware meester- manifestator die jouw leven zelf vorm geeft op de voorwaarden die jij verkiest. En daar gaat ware vrijheid en geluk om. Ik hoop je te mogen ontmoeten in het traject. Je vindt een link in de box hieronder mocht je jou geroepen voelen. Of nieuwsgierig bent naar meer.

In oneindige liefde voor jou en het leven,

Lindsey

Neem controle over je leven

Dat is wat we ook doen in het mentorship groepstraject “zelfrealisatie via het hartgedragen bewustzijn”. We overlopen de verschillende fasen van ascentie en bewustwording. Een traject van 9 weken waarin we trauma’s helen op een diep level. Waar we overtuigingen ombuigen en leren hoe alles in onze realiteit een spiegel is voor waar we zijn op het pad van zelfontwikkeling en zelfrealisatie.

Wil je meer tools en tricks aanleren zodat je jouw passie kan vormgeven en je beste leven nu al kan ervaren? Wel, dan nodig ik je uit om samen met mij dit transformerende traject te doorlopen. Lees er meer over en voel wat het met je doet. Ik leer je graag kennen.

In oneindige liefde voor jou,

Lindsey

💫🔥💚

PS: En zoals altijd wil je samenwerken? Heb je antwoorden nodig op jouw vragen? Contacteer me, dan kijken we wat jij nu nodig hebt om weer verder te kunnen. Wil je op een snelle, efficiënte manier werken aan blokkades, problemen of wat dan ook? Dan is de transformatiesessie iets voor jou!
Wil je meer weten over jezelf, je pad, je missie? Kijk op de “werk met mij” pagina om te zien wat nog meer mogelijk is zoals de video-serie over manifestatie.

Liever kijken dan lezen? 👀

Bekijk de video’s op YouTube

Nood aan gratis visualisaties? Beluister ze op soundcloud.

Elke dag een inspirerend post of tarotreading lezen mbt de huidige energieën? Dan moet je me zeker ook volgen op Instagram 😉